Висок пролактин и аденом на хипофизата - 5

• 106 729
  • 829
  •   1
Отговори
# 105
Да и тук е така.
Но за бременност са съвсем други стойностите.
Спомням си, че ги бях намерила и постнала преди...

# 106
Ева, честито , лека и безпроблемна бременност!

# 107
Здравейте! И аз искам да ви кажа да не се предавате!!! И аз съм с микроаденом на хипофизата (установен след ЯМР във Варна) и с много висок пролактин (беше 2300). Правих и цветна снимка на яйчниците и след няма и два месеца бях бременна! Някак си успях да забременея без стимулация - само на бромокриптин. Пих бромокриптина почти до 7 месец от бременността (не беше лека).
Ендокринологът ми каза, це не е добре да кърмя повече от 4 месеца. Да, ама детето си има свои планове. Все още се кърмим, понеже не иска да помирише дори АМ.
Много се притеснявам какво ли е станало с аденома. От време на време ме боли главата и ми се вие свят. Мисля, це кърмейки, го стимулирам да става по-голям Sad Дали е така наистина?

# 108
Не е задължително.
Тук сме няколко майките кърмили с аденом, който после не се променил Simple Smile

# 109
Iventse, много благодаря!!! Дано е така, понеже все още нямам цикъл, а преди да забременея си беше редовен.

Честита първа пролет, мили дами!!!

# 110
Ами на някой жени им идва доста късно.
Пък и ти като кърмиш поддържаш висок пролактина Simple Smile

Като спреш да кърмиш си направи едно изследване за да се види как е  Peace

# 111
Да се разпиша в темичката. Отдавна не бях я посещавала.
Честито на бременните и здрави бебчета на финала
Вчера направих контрола ЯМР на мойто аденомче, като тайно имах надежди да е намаляло, но си е там. Не мърда. Така ми е омръзнал бромокриптина Sad
Преди време ендото предлагаше да го сменим с достинекс, но така и не се случи. Кажете сега за достинекс пак ли трябва де се влиза в болница?

# 112
  • В къщурката на хълма на феите
само в случай, че искаш да ти бъде отпуснат по здравна каса иначе за да ти бъде предписано лечение като цяло с него, не е необходим престой в болница Peace

# 113
Благодаря ти, искаше ми се да е по здравна каса, но явно няма да стане.

# 114
Здравейте момичета, искам да ви попитам къде правихте ядрено магнитен резонанс, ако може да ми препоръчате , най- близо ми са Ст.Загора и Пловдив, но може и до София да отидем. Другия месец ендокринолога ще ми даде направлението и не знам към къде да се насоча. И още един въпрос - спазвахте ли някакви изисквания преди самата процедура, на гладно жадно и т.н. за да съм подготвена.
Благодаря предварително за отговорите ви.
Весели почивни дни ви желая!

# 115
Ани аз съм от Стара Загора, но ти препоръчвам да отидеш в Пловдив, там имат по-добър апарат ..  аз лично ходих в Медико - диагностична лаборатория по ядрено магнитен резонанс - Русев
Адрес: бул. България № 234, ет. 1, кабинет № 18, Телефон: 032967423 и останах много доволна Peace

# 116
Здравей Мecani, благодаря за бързия отговор. В тази лаборатория работят ли по здравна каса, резултата бързо ли излезе , надявам се да е бил хубав при теб. Аз съм притеснена малко и затова те разпитвам така.

# 117
  • Варна
Здравей Мecani, благодаря за бързия отговор. В тази лаборатория работят ли по здравна каса, резултата бързо ли излезе , надявам се да е бил хубав при теб. Аз съм притеснена малко и затова те разпитвам така.
Ядрено магнитния резонанс е като скенера, резултатите ги дават след два часа или на следващия ден. Единственото, което е важно е да нямаш метал по себе си или в себе си. Метални коронки, импланти и разни други. За дрехите - нищо с железен цип, копчета, бижута, фиби, сутиен с банели. Можеш да ги съблечеш там разбира се.

# 118
Ани да, работят по здравна каса, на мен ми се наложи да отида там на снимка, защото апарата в Стара Загора беше развален и нямаха и бегла идея кога ще го оправят

# 119
Благодаря за отговорите   bouquet

Общи условия

Активация на акаунт