Британците, британците - Множим се бързо и качествено с песен на уста! - тема 35

• 16 400
  • 727
  •   1
Отговори
# 90
Е, де! Бива ли така в този час! Джо, сега ще ми правиш компания цялата нощ! Flutter

Е, бива ли и така да ме обиждате днес, безсърдечна съм била... За доказателство, че не съм, ще ви предоставя любезно кардиограма по време на точене на лиги по британци, американци и всякакви други -анци, за да видите, че имам сърце и по важното, че е живо! Mr. Green It's Alive! It's Alive!

# 91
  • вятър в маслините, вятър над хребета
Въобще не ми трябва по-як, какво тяло, о, Боже мой smile3544 smile3544 smile3544

# 92
  • Варна
Бебе, това са само някакви нескопосни оправдания. Думите ти показа друго. Как само се забавляваш на хорската мъка, как....

Джо
, одобрямс!

# 93
  • в сърцето на един мъж...
Джой, на тебе не, щото си скини, пък аз имам нужда от яко момче да се отнася както трябва с мойте пищни телеса Embarassed

# 94
Бебе, това са само някакви нескопосни оправдания. Думите ти показа друго. Как само се забавляваш на хорската мъка, как....

На хорската простотия бих казала. Grinning

Джоооо #Crazy

# 95
  • София
Олеле, Хънам! Олеле!!!  #Shocked За краставицата не знам, ама около краставицата само убавиня... И то посреднощ!!!!

# 96
Ване, и аз тях гледам Mr. Green. И да беше само Хънам, ами около него колко още "Гергани" са се наредили, каква салатка ще си спретна... Искам цялата да съм покрита с рокери, ах, ах smile3544 smile3544smile3544

# 97
  • Варна
За какви краставици говорите, какви Гергани??!?!?? Направо ми изпържите блондинския мозък да ги мисля.

# 98
  • в сърцето на един мъж...
Боги, гледат сериал колективно и въздишат по мъжовете Mr. Green

# 99
Блонди, ето ги http://www.imdb.com/title/tt1124373/ . По британски въздишаме по русото изкушение, но и другите са уау. Аз например ще ходя да заплюя пуерториканчето в хамериканската Mr. Green

ФорумО пак се побърка Sad

# 100
  • Варна
Блонди, ето ги http://www.imdb.com/title/tt1124373/ . По британски въздишаме по русото изкушение, но и другите са уау. Аз например ще ходя да заплюя пуерториканчето в хамериканската Mr. Green

ФорумО пак се побърка Sad
Ъъъъъъъ, Джо, с тези можете да бъдете в безопасност от мен. Само Гея да се пази  Mr. Green

# 101
  • София
Мислих, че ще мина без да въздишам, обаче!!! как да замълча след като му видах задника докато се `милваше` с Тара след като убиха перверзника  #Crazy
А пък ти (то май всички) знаеш колко обичам блондини... синеоки... охххх, можеше да се омъжа за лошото момче преди години, а не за тоя дет спи в момента  Thinking

# 102
Е, ти колко серии си изгледала днес, това чак към средата на сезона май беше newsm78?

# 103
Този сериал умишлено го пропусках последните години, обаче сега да взема да му хвърля една мигла... Thinking

# 104
Видях, че Слънчо се е разписала в тази тема, но ако е пропуснала да ви я даде, да напомня пак за нея! hahaha Цяла нощ се давя от смях! Joy

И тази. hahaha

Да не би докато липсвах да е спрял спамът? Rolling Eyes Confused

Последна редакция: нд, 27 ное 2011, 05:55 от H0uSse_Baby

Общи условия

Активация на акаунт