Британците, британците - Множим се бързо и качествено с песен на уста! - тема 35

• 16 325
  • 727
  •   1
Отговори
# 345
  • в сърцето на един мъж...
Зисе, да взема да ти помагам, а Flutter Че нещо и към мойте мъже се протягат Crossing Arms

# 346
  • срещу двата комина :)))
хем снощи късно ви оставих, хем пак сте изписали света  hahaha
всички да вземат пример от мен и Вал, как добре си поделихме прекрасния Кит, без драми и бой, а в мир и разбирателство  Wink
между другото, Вал, прекрасен Хари Лойд  Heart Eyes
забравих да кажа : в четвъртък ще запазвам билетите за Здрача. ЗА момента сме аз, Пуц, Златето, Зиса, Слънчо, Дю и Цецето, ако някой има желание да се присъедини да пише Peace

# 347
Винаги съм искала да бъда баба-реститутка...ъъъ...така де...млада наемодателка Mr. Green Моите обекти са отворени за наемане, не гарантирам обаче как стои въпросът със споделените такива (имам три със Северчето, а нея я няма Cry)

# 348
Северчето няма много време за форум, но обеща да се завърне скоро  Flutter

# 349
# 350
  • вятър в маслините, вятър над хребета
Ми мисля, че не е с главни, с кво пък е заслужило да е с главни. Виж, Кралството като синоним на Бритън мисля е с главна, както рече Джой.
Джой- правописен корифей bowuu bowuu bowuu. Иванова, слуш пред майстора hahaha hahaha hahaha

Мише, много си хубава, ще те нося в красивата тема Hug

Под наем не отдавам! Срещу никаква цена!!! Пуциня- ПТИЦА ПРЕДАТЕЛСКА Crossing Arms Crossing Arms Crossing Arms, ха да те видим ще отдадеш ли Мечо hahaha

# 351
  • срещу двата комина :)))
Мише, много си хубава, ама не можах да те позная, обичам да гледам аватари с мъже  Whistling

# 352
С цел запазване на мира в надебелялата тема (не, че снощната престрелка не беше забавлителна), предлагам да се обсъдят вариантите за наемане, срещу кожодерски цени, разбира се, но все пак.
Каква прекрасна идея!    smile3501

Отсега почвам да обмислям търговски и корупционни практики  Joy

пс Мноооого внимателно с мъжа на живота ми  Heart Eyes

# 353
Одма отдавам Мечо, стига да има готови да платят наема.  Whistling Не съм предателка, а се стремя да запазя мира и сговора.  Naughty

Здасти, Джесче. wavey

# 354
Бумър, от тоз Винсент получих световъртеж Rolling Eyes Rolling Eyes Rolling Eyes.

Пуци, не виждаш ли, че те от дума не разбират, налазиха най-безсрамно, и кодиран език ползват, не може да оставиш горките си съратнички от началото, повтарям началото, тема 1, без защита  newsm45 newsm45 newsm45 newsm45 newsm45 newsm45 newsm45 newsm45

ТЕ- нашествието, ордите Клюкарнишки hahaha hahaha hahaha

# 355
Момичета, благодаря за комплиментите  Hug Ване, Акцента ще го върна, но нека ми мине коледното и новогодишно настроение, че сега в главата ми са само гирлянди, свещи, сняг, горещо кафе и греяна ракия  Crazy

За протокола да кажа, че и аз не отдавам под наем, но пък се нареждам първа на опашката да чуя какъв наем се иска за Мечо. Ще ми се да си поиграя с него  Mr. Green Blush

# 356
  • София
Бумър твой ли е Тенант? Да минирам мястото?

Пуц Здрастиииииииии....

# 357
Бумър твой ли е Тенант? Да минирам мястото?

Мдаааа последните три Доктора са лична собственост Wink

Бумър, от тоз Винсент получих световъртеж Rolling Eyes Rolling Eyes Rolling Eyes.

Много ме кефи, ще поседи ден-два, а аз ще гледам да не пиша много.   Sunglasses

Ще наблягам на консултации за отбрана и въоръжение.

# 358
Като махнеш мърдащите, можеш да наредиш няколко една до друга, и на мен ми харесва много Wink.

# 359
  • София
Мдаааа последните три Доктора са лична собственост Wink

Лошо няма то и така трябва да е. Не са никак за изпускане.

Общи условия

Активация на акаунт