МБАЛ Бургас IV

• 80 168
  • 740
  •   1
Отговори
# 675
  • До морето :)
когато трябваше да избирам къде да ми правят аборта , Ангелов ми каза 180лв. .....ама не на касата , а на него  и нямало да ме държи една вечер дори .....при положение ,че моето не беше по желание ....
То по медицински причини е безплатен.  Sick То и Ризова по медицински причини иска 200 лв.  ooooh!
На мен нищо не ми казаха предния път за пари, само, че ще ме приемат в Паталогия преди обяд и след това, ще ми го направят. Добре, че не се съгласих и се разминах без кюретаж.

# 676
  • Burgas, Bulgaria
аз обиколих всички дежурни лекари , той беше единия , иначе отидох в Девата , една стотинка не ми взеха ,всичко мина по вода , сакчетата бяха две и тъй ...

# 677
Ходих на отворените врати,но вместо да съм по-спокойна голям страх Sad Питахме за епидуралната при нормално раждане,акушерката не ни препоръчва,а ако не можеш да издържиш.Вие за или против сте таткото да присъств?Като не съм раждала и не знам дали ще ми е по-добре да е до мен Simple Smile

# 678
Против присъствието на таткото съм. За епидуралната - не е чак такава болка. Минава и заминава. Имам позната с болки в гърба сега след епидурална, аз не бих рискувала, където и да съм.

# 679
  • Бургас
Твърдо против съм таткото да присъства

# 680
И аз лично за себе си не бих искала половинката ми да присъства на раждането на децата ни освен ако той самия много не желае а моя мъж дори не е повдигал въпроса,нито пък аз.Само при първото раждане ми мина тази скверна мисъл но не защото ми се искаше да съпреживее този светъл момент а защото си мислех,че ако е при мен ще получа и по-добро отношение от страна на медицинския персонал. Laughing Laughing Laughing

# 681
Аз също мисля, че татковците нямат работа там. Толкова кръв и ужас, не е за слабия пол Mr. Green А и, ако беше при мен по време на болките, нищо хубаво нямаше да му кажа....точно обратното!
Против тази упойка съм, болката е няколко часа, силна е но се понася.

# 682
  • Бургас
На мен ми направиха спешно секцио на 19.01, платих 500лв, но това беше избор на екип и екипа остана след края на работното си време за да ме оперира и след това всеки ден идваха при мен по два пъти за да следят състоянието ми, без значение че на смяна бяха други лекари....

# 683
Tweetyto, честита рожба!    bouquet
Разкажи ако искаш, как е минало раждането!   Hug

ПП: Освен да има увеличение на цената и вече да е 500 лв. за избор на екип.  newsm78

# 684
  • Бургас
Не знам дали има увеличение ...
Та за раждането... Термина ми беше уж за 14.01, но моят малък мъж не искаше да се ражда и на 18 ме приеха в болница по препоръка на проследяващият ме док. И така аз в 7:30 бях пред входа на родилно с куфара и без грам индикация за раждане.. Пуснаха ми система с окситоцин 5 ... тече до 14ч и никакъв резултат -2 см разкритие с които си отидох.  Видяха че няма да стане... защото мен ме унасяше от системата и ме изпратиха в така наречената стая за почивка.. Преспахме вечерта ... Съмна се и се започна големия кошмар.. Последваха още две системи с по 10 окситоцин .. много слаби контракции почти безболезнени и много много бушуване от страна на малкото. На сляна бяха Лазарова и Кироваков.. молих им се със рев да ме отрежат.. но те не искаха, но ме гледаха постоянно защото малкото много се въртеше. Мъжо донесе всички изследвания и УЗ от софийските прегледи и познайте какво се оказа.. СБЪРКАН термин.. и изобщо няма преносване... системите не правят нищо... само защапват водата и малкото се беше оплело два пъти около вратлето.... дойде ред на спешното секцио за да спасят мъника ми....  та на 19.01 в 20:30 той изплака .. а мама е много щастлива и благодарна на лекарите ...
Това е нашата сага с бебе Стилиан .. но най-важното е че всичко е наред и вече се гледаме у дома Simple Smile

# 685
Честит ти син Стелиян!

Какво става напоследък - 4 дни преносване и хайде в болницата, по мое време беше 7-8-10 дена. Побъркали са се тези доктори. Както и да е, важното е, че всичко е минало благополучно!  Hug

# 686
  • Бургас
Честито бебче!

Иначе по въпросите с упойката и таткото - твърдо ЗА епидурална и против присъствието на таткото.

# 687
  • Бургас
Аз пък съм против епидуралната. Колкото приятелки имам, всичките ги болят после гърбовете и кръстовете. Освен това съм страхлива и не искам да знам какво се случва. Навремето раждах секцио с пълна упойка, ами само като гледам разни медицински уреди и консумативи и ме е страх. Така че ако се наложи втори път, ще избера пълна.
Иначе и аз съм против присъствие на бащата. Може да се увреди за цял живот Joy

# 688
 tweetyto_bs, честито бебче и от мен, голям мъж да порасне, от любопитство питам, как така сбъркан термин  newsm78, в смисъл по какъв начин ти го определиха, не е ли датата на последния цикъл + 7 дни - 3 месеца ? или по някакъв "модерен" метод? Софийските доктори ли ти го объркаха, или тук в Бургас? и тази такса 500 лв на ръка ли ги плати или на каса? 

# 689
  • Бургас
tweetyto_bs, честито бебче и от мен, голям мъж да порасне, от любопитство питам, как така сбъркан термин  newsm78, в смисъл по какъв начин ти го определиха, не е ли датата на последния цикъл + 7 дни - 3 месеца ? или по някакъв "модерен" метод? Софийските доктори ли ти го объркаха, или тук в Бургас? и тази такса 500 лв на ръка ли ги плати или на каса? 

Тук ми го сбъркаха термина.. ами май то тази схема ми го изчислиха, но в Бургас никои не взе под внимание че съм с нередовен цикъл, че съм минала лечение за стерилитет 2 години и разни други неща. Когато дойде 18 реши следящата ми че преносвам. Док в болницата обаче ми каза че при жени с моят проблем, когато има съмнение за преносване започват всеки ден тонове, следене на околоплодни води, плацента и едва когато минат 10-12 дни тогава се предприемат някакви мерки.

Общи условия

Активация на акаунт