А нощем го карам на поискване - досега само два-три пъти е правила 6 часова пауза, иначе се буди по-начесто. На мен самото кърмене нощем не ми пречи, стига да заспи бързо след това 

а как ще кърмя през това време не ми го побира акъла....

Стерилизирай си 3-4бр лъжички от вечерта щом държиш на това, а преварената вода сипи в едно изварено шише и отсипвай в лъжичката. Така ще си си подготвила всичко от преди да легнеш и ще си спестиш много разкарване и загуба на време нощем
Иначе няма нищо лошо, ако си спи детето по 6 часа, няма зорлем да го будиш, я
А ти на поискване ли кърмиш?
) и пр. за смяна на памперс и пр. Иначе последните нощи чак към 5,30 се размрънква

и мама се наспа.
.
много се радвам:) Сега ти желая много спокойствие, всичко ще си дойде на мястото 

-може би точно това е проблемът ми- сигурно не е отшумяла напълно гъбичната инфекция и се е възобновила отново.Бебето го мазах един ден три пъти, а после профилактично по веднъж на ден два три дни, аз пих нистатин една седмица, а после пробиотици-по препоръка на педиатъра, изварявам всичко, което попада в устата на бебето и ползвам еднократни подплънки,неговата устичка се изчисти веднага, мен не ме болеше нищо и мислех, че е изчезнала но уви 
Препоръчани теми