Слава богу само първият сън нощем от 22 часа е при нас в леглото, при следващите събуждания след кърмене я слагам в леглото и и няма проблем, но първия сън е при нас.
И за детски дохода трябва да е под 350лв на член от домакинството, ако не се лъжа 

, беше ми много страшно. Подобна ситуация имах още веднъж след това и реших, че ще купя възглавничката на Чико с мемори пяната, за да му стои главичката по-високо, когато е в креватчето.
обаче куклата Камбанка я нямаше и сега е голяма драма, каката не иска да заменя с нищо това си желание.
Изобщо не ми звучи шантаво. Щом не са колики при нас няма какво друго да е. Днес ще тичам и аз за светена вода до катедралата, че се и притеснявам вече. Аз тази година няма да пиша писмо до Дядо Коледа за Борис, но догодина...
))))))))) Тази ще пиша за мен. Да ми донесе ново телефонче за Рожденния ден, че този вече не става за нищо:))) 
много ми стана мило 

представям си как сте се измъчили с бебо
а лекаря не може ли да направи изключение и да приеме детето?нашата педи го прегледа още преди да сме я избрали официално.
...

Аз от самото начало се опитвам да наглася малкия ми мъж към този режим- да яде в 12 и после чак в 6. Има нощи и нощи- понякога както си хапва до към 1 се буди чак в 5- 5,30 и това е страхотно- докато сменим памперса става време за ядене. Има и нощи като тази- събуди се в 4.30 . Не плачеше, а само мрънкаше. В нощите, които е бил неспокоен и е имал жълтеничка съм давала по 50-60 мл глюкоза, после чайче от копър, изобщо нещо да му залъжа глада. Както преди съм писала, вярвам, че има плюсове за детето да свикне на режим. Не съм цербер 

Препоръчани теми