Коледата ще е най-щастлива, НОЕМВРИйче мило, щом те има!

• 29 192
  • 739
  •   1
Отговори
# 405
Хм... така като чета явно ние не сме единствените с трудно спане в неговото си креватче. Половината нощ спа до мен, после до обяд в неговото си легло, а сега след като 40 мин. не успях да го приспа го сложих пак на наща спалня и легнах до него... точно след 5 мин. вече спише сладко. Е ако свикне ще се отучваме някак си Simple Smile.

# 406
  • на Дъждовен остров
снощи мъжа ми като видя кой му е заел мястото на спалнята и вика ми то аз да си взимам възглавницата и към дивана.  Добре, че купих голям, двоен и удобен диван.  Знаех, че рано или късно ще си спя там, но не очаквах това да се случи само след 20 дни.

Последна редакция: пн, 12 дек 2011, 19:22 от T_e_A

# 407
Здравейте,след сто теми накрая и аз да се разпиша.
Моята бебка е със запек,мъчи се милата напъва се и нищо,от два дни е така.Има ли някой друг с подобен проблем?Масажирам коремчето в посока на часовниковата стрелка със специално масло,и пак нищо.Днес помогнах малко с термометъра.Но и акушерката ми каза че не е хубаво често да се помага,защото организма свиква.

# 408
Здравейте, мами Simple SmileНяколко дена не ми остава време нито да ви прочета, нито да пиша...
Та на кратко какво се случва с нас: Коце вече втори ден си ачка редовно даже днес  newsm68 2-пъти
от което аз естествено съм много доволна и щастлива. Ходим вече на дъъъълги разходки и така сладко спим навън , а като се приберем и се приспиваме по два часа. В легълцето си много трудно заспива и вечер от 2-3 до 5-6 реве, милото и се гърчи Sad, дано тази вечер поне успея да се наспя  Praynig

# 409
Цитат
Има ли проблем ,че спинка по корем?
Александра,на мен и акушерката тук и лекаря ми казаха да не се слага бебето да спи по корем,заради внезапната детска смърт.Ако е будно бебето можело да се държи по корем.

Оф,връщам се да ви чета,че май и други бебоци са имали проблеми с акането ...  Sad не сме само ние значи.

# 410
  • София
Стейн, не знам дали ще помогне но бих опитала да дам малко 5% глюкоза. Тя има сякаш разхлабващо действие, пък и си е допълнителна течност в отганизма- на принципа, че ако има достатъчно течности дебелото черво няма да извлича от фекалиите и те ще са по-редки. Аз така и не пробвах, защото Жорко успя сам да се изходи. Може и водичка д апомогне, знам ли..

# 411
Айде и ние в клуба на неспяящите в детското креватче. Беба най обича да спи върху мен. Както спи дълбоко, ако тръгна да я оставям прави проверката и се ококорва. Ех тези малки скорпиончета Simple Smile Та нощем си е между нас, но пък и ние се наспиваме иначе...
mimoza^^ нашто пъпче падна на около 25 ден, педиатърката го гледа нямаше инфекция. Повечко и по на често спиртче и ще падне Simple Smile
А за запека , на нас ни беше трудно, но не невъзможно и определено беше от капките за колики. Но нещата се нормализираха, а и гледам да правя масажчета на коремчето и май, и това помага за да е по лесно Simple Smile

Последна редакция: пн, 12 дек 2011, 23:02 от Mishlence_2

# 412
момичета виждам че масово се оплаквате че капките за колики ви запичат бебчовците, а има ли някои с обратния ефект аз имам чувството че я разхлабват мойта бебка даже прекалено много  Rolling Eyes

# 413
  • София
Да ви питам цеденето колко време ви отнема? След нощната пауза вчера нахраних Жорко с едната гърда (100мл), а другата цедих.  За 40 минути успях само 50 да изцедя. Аз ли не правя нещо равилно не знам, но ми се струва адски дълго време за такова количество... Има ли някакви тънкости... Ако реша да се цедя всеки път 7 часа на ден ще отиват само за кърмене и цедене  Shocked

dan4eto_tan4eto, ти с какви капки си? Имам мътен спомен, че май Принцес за еспумизан нещо подобно спомена като ефект...

# 414
За капките- ние сме на еспумизан, но понеже нямаме много колики, само от време на време, не ги давам редовно и нямаме никакъв проблем. Преди това му давах саб симплекс и сякаш те го бяха позапекли малко.
А ние нещо съвсем се оплетахме. По принцип още от самото начало правехме шест часовата пауза от 21 часа до 3 часа, но тази нощ като писна в 12 и му дадох да яде и после си спа детето до 6. Поне беше в неговото си легло та и аз успях да се понаспа.
Да забравих- добро утро Simple Smile.

# 415
  • гр. Стара Загора
Добро утро Simple Smile

напоследък моята малка Майя е станала много будно дете - когато и да погледна към легълцето й все ококорена, ама поне си мълчи... и хич не иска да спи... не мога да разбера защо... добре, че бяха разходките навън, че да спинка, ама днес е едно мъгливо и облачно и незнам какво ще правим Sad
последните 2-3 вечери голямо кокорене беше и се мъчех да я приспя по час и нещо и като умалея си я слагам в легълцето й...
така ми се пие едно кафенце... ама се зарекох никакъв кофеин докато кърмя, че веднага след раждането като ми падна кръвното и ме накараха 1 шоколад да изям - и после цяла нощ будуване на малката... беше някакъв ужас за мен Sad

това са моите проблеми - няма сън Sad

# 416
Исе,за шоколада съм съгласна и на мен ми се случи,беше някакъв ад Embarassed.Но едно кафенце след кърмене не мисля,че е проблем. Simple Smile

# 417
Здравейте,след сто теми накрая и аз да се разпиша.
Моята бебка е със запек,мъчи се милата напъва се и нищо,от два дни е така.Има ли някой друг с подобен проблем?Масажирам коремчето в посока на часовниковата стрелка със специално масло,и пак нищо.Днес помогнах малко с термометъра.Но и акушерката ми каза че не е хубаво често да се помага,защото организма свиква.
ако даваш чай на детето пробвай да го дадеш една идея по-топъл след хранене и може и да помогне.аз така го разхлабвам явор и в повечето случаи действа Hug

# 418
  • София
Добро утро Grinning
Децата вече ще почват доста да будват през деня, така че тези, които имат щастието да имат будуващи и мълчащи деца да се радват и да се прекръстят да не се обърнат нещата Mr. Green
Ема като е будна хич не ще да си кротува, трябва да я гушкаме, люшкаме, заимаваме...Заглежда се във разни играчки вече, но е далеч от самостоятелните занимания още Peace
Цветка, и на мен ми се вижда множко като време това цедене. През всичките ли 40мин излиза кърма докато цедиш? Аз ако цедя, цедя 50мл за максимум 3 мин особено ако цедя гърда, на която не съм кърмила. Каква ти е помпата?
За коликите ползвам Лефакс и Инфакол и не са се отразили на изхождането, макар че се притеснявах да не се наложи да си избираме между колики и запек Crazy
Аз кафе си пия в продължение на цял ден. Правя си едно дълго кафе сутрин и си го пия докато свърши Mr. Green Лекарката ми каза, че не е проблем, но шоколада ми го забранииии Confused
И накрая да ви се оплача съвсем битово - след като си потроших лаптопа и ме зарадваха с ремонт за 110лв, на мъжа ми снощи му се развали колата и е най-вероятно бензинова помпа, сега въобще не пали и не знам как ще я дърпаме до сервизи и изобщо какво ще правим... Rolling Eyes А мойта е без прелед и с летни гуми и сега трябва бързичко да я приведем в норми, че иначе сме без кола TiredУффф, аман Crossing Arms

# 419
Бубче и ние сме на инфакол и веднага след като и го дам се почва едно пръцкане  Laughing и след това акане и все ми се струва че е от капките.  И ние все по малко спим а сме само на 10 дни нормално ли е не знам  newsm78 чудя се кога да се опитам да я изведа поне на терасата за 10 мин то се е видяло че свърши хубавото време  Cry

Общи условия

Активация на акаунт