Коледата ще е най-щастлива, НОЕМВРИйче мило, щом те има!

• 29 291
  • 739
  •   1
Отговори
# 195
Здравейте и от нас!
Верно се запилях нещо ама все немога да се организирам и да стигна до тук да ви изчета и да драсна няколко реда.
На 30.11 бяхме на консултация и за 15дена моя малък мъж е наддал 500гр и е пораснал с едва 1см,педи рече че е доволна от нас и на 14.12 сме отново на консултация да ни бият първата ваксина.Малко ми е притеснено,но...ще се справим мъжки! Mr. Green
Гледам за забелването си говорите...моята свеки пък като решила,че от сега ще пробваме да забелваме направо беса ме хвана и бързо я отрязах да го забрави това,поне на този етап де. #Cussing out
Бубче дано скоро овладееш положението! Hug
Фио много се радвам,че вече сте в пълен състав в къщи! Hug

Миииии те това е от нас!

# 196
  • София
Мне, не става, сега пак ще пробвам да дам на Ема да суче с надеждата да спука мехурчето, което запушва канала от вън. Ако не стане ще хващам иглата, за да го махна, че не се знае дали след като се махне ще може да излезне млякото, ако се е сгъстило много драмата ще има продължение Sad Но първо ще изпия един Нурофен, за да намали болката.

# 197
Ох, Бубче, чак мен ме заболя  Tired
Дано се оправиш бързо  Praynig Hug
Знам, че сега едва ли ти е до това, но исках само да те питам за цитрусите - неонатоложката обясни ли защо някои цитруси са разрешени, а други не - само защото някои са по-силни алергени или има и друга причина? Стана ми интересно  newsm78

# 198
  • София
Радост, Естелиана, благодаря за съветите относно памперса   bouquet Ще пробваме с Пуфис след като приключим тези ( че имам да довършвам пакет обикновени и пакет премиум памперс  Rolling Eyes). Надявам се при теб наистина новата марка да е била ефективна, а не това че детенце се върти и си застава п огръб. На нас педито ни препоръча да навиваме едно одеалце на руло и да го поставяме зад гръбчето, за да си лежи на една страна. Който има желание може да пробва... макар че се чудя защо аджеба търсим колички и пр с опция "напълно легнало положение" , като бебо е хубаво да лежи на една страна заради задавяне  Laughing
Бубче, стискам палци да се оправиш. Ти си опитна мама и знам че няма лесно да се дадеш на мастита  Hug

За сокчетата и аз мисля , че колкото и да е малко количеството 2-ри месец и то началото е  раничко.. Ще видим какъв съвет ще даде нашето педи като стигнем до там. Пък после ще мислим дали да го послушаме  Wink

# 199
за спането не една страна-при нас вече става доста трудно,защото се върти като пумпал и дори с одеалце или възглавница зад гръбчето пак си се намества по гръб палавника #Cussing out то всъщност до кога има тази опасност от задавяне? newsm78
и да кажа какво забел;язвам аз всъщност-когато е на една страна и започне да повръща си обръща главата нагопре и започва да се дави #Crazy а като е по гръб с обърната на една старна глава просто си му изтича от устата и това е-аз даже и не разбирам на секундата че е повърнал,защото го прави мълчаливо
цветка,може още сега да си вземеш пуфис и да ги ползваш през нощта,а памперса да са за през деня когато по-често сменяш Hug

# 200
Аз също съм против термометрите в дупето по какъвто и да е повод. Температурата му я меря под мишничката. Вече и ние се борим с коликите давам Саб симмплекс и чайче на Хип, но за сега няма кой знае какъв ефект. Аз също пия чай от копър и се надявям чрез кърмата да му помогне.

# 201
  • на Дъждовен остров
Аз също съм против термометрите в дупето по какъвто и да е повод. ..

az mislq ideqta beshe za termometura poradi zapeka na bebeto.  osven ako sum propysnala neshto.   newsm78

# 202
  • Добрич
Аз също си мисля, че е по-добре да си спят по гръб бебчовците. И при нас е така, винаги главата му е завъртяна настрани и ако нещо се повръща останало в устичката просто се излива. Мисля, че няма никаква опасност от задавяне.
Бубче, дано да овладееш бързо положението и да е възможно по-малко болезнено.
Браво на добре наддалите съкровища. Все така да си растат спокойно.
За мъжките атрибути - май е по-добре татковците да ангажираме с тази част със забелването. Особено пък тези дето много наблюдават и ги пазят зорко Simple Smile

# 203
  • Горна Оряховица
Здравейте и от нас. Wink Да се похвалим вече успяваме да се кърмим. Педиатърката ни каза, че не бил проблема в юздичката. По-скоро не му е стигало в родилното. На мен кърмата ми слезе на 4 ден и отначало беше един ужас. Гърдите целите в буци, боли. То не бяха компреси, стоене под душа, цедене. Сега вече сме ок. Пак се цедя, но вече е по-леко. За памперсите да си кажа мнението. До сега сме ползвали 4 марки. За родилното бях взела EVE BABY - много съм доволна. Като ни изписаха, наред с всичките релкамни материали, имаше и мостри на Molfix i Pampers - тези новите. И какво да ви кажа - два пропуснали памперса. Сега сме с Pufies 2ка - никакви проблеми и мисля да си продължавам с тях. А като се замисля, че исках да купя голям пакет от новите на Pampers. Добре, че не съм го направила.
Сега да ви се оплача малко. Свекър ми неска е почивка и като е запалил парното от 8 направо откачам. В леглото на малкия по едно време стана 27градуса. Направо съм бясна  #2gunfire Сега съм отворила прозореца от горната страна с надеждата да се нормализира температурата.
Бубче дано скоро се оправиш. Знам какво е и ще стискам палци до довечера да се оправиш.
Голямо  Hug на всички мами и всички бебоци.
 Wink Wink Wink

Ние неска правим една седмица и по този повод   Gift

# 204
  • DE
А пък ние от вчера не сме спали. Голяма мъка са тези колики и нищо не помага. Свекърва ми сега иска да вари анасон. Пъпът ни още не е паднал. Кога трябва да стане?
Мартин е само на 10 дни, но вече не иска да лежи настрани, а само по гръб. Тарикат ми е отсега.
Кърменето ни не става - нямам кърма и май ще оставаме само на АМ. Няма какво да го мъча детето. Като го сложа на гърда и почва големия рев. Чудих се защо, а то се оказа, че едвам 10 грама цедя!

# 205
  • Добрич
Аз да питам колко кг сте че използвате вече памперси 2-ка. Уж на Памперс ги дават до 5 кг.  newsm78
Нашия пъп падна едва снощи и то с малко помощ  (въртене) от страна на педиатъра.

# 206
  • София
Продупчих го с игла и добрата новина е, че почна да хвърчи мляко под налягане, т.е. надявам се, че каналът не е успял  да се запуши. Вече два пъти след като го продупчих цедя и оттам си тече кърма на струйка, гърдата омекна, но още си е на петна и имам болка като от натъртено ooooh! Само се надявам да не се залепи пак, че направо изпадам в тих ужас. Tired

# 207
  • Добрич
цветка само ще ти препоръчам-вземи си малък пакет Пуфис!
Ние изразходихме 3-4 големи пакета Памперс и все ми се струваше че не съм доволна и взех да пробвам Пуфис този път. Добре че ги взех за да оценя Памперс,досега всеки един пуфис ни пропуска,нямаме дрешка която да не е наакана или напишкана. Аз ли не правя нещо както трябва незнам,но следващия пакет се връщаме на Памперс.  И освен това взехме голям пакет на Пуфис...нямат свършване Confused

# 208
Привет и от мен.
Бубче,браво на теб,дано да няма проблеми вече.
За памперсите аз съм на памперс и съм много доволна,даже сме на 2-ката.А вчера разбрах,че имало турски вариант на памперс.
Нашия пъп падна,излизахме и на разходка днес и така.

Приятна вечер на всички. Hug

# 209
Ние сме с Пуфис 2-ка и съм много доволна. Ползвахме и памперс - от тези премиум кеър , но голямо опикаване беше с тях. Пуфитата само веднъж са ни пропускали и то заради неправилно поставяне.

Общи условия

Активация на акаунт