Но първо ще изпия един Нурофен, за да намали болката. 

Ще пробваме с Пуфис след като приключим тези ( че имам да довършвам пакет обикновени и пакет премиум памперс 
то всъщност до кога има тази опасност от задавяне? 
а като е по гръб с обърната на една старна глава просто си му изтича от устата и това е-аз даже и не разбирам на секундата че е повърнал,защото го прави мълчаливо
Да се похвалим вече успяваме да се кърмим. Педиатърката ни каза, че не бил проблема в юздичката. По-скоро не му е стигало в родилното. На мен кърмата ми слезе на 4 ден и отначало беше един ужас. Гърдите целите в буци, боли. То не бяха компреси, стоене под душа, цедене. Сега вече сме ок. Пак се цедя, но вече е по-леко. За памперсите да си кажа мнението. До сега сме ползвали 4 марки. За родилното бях взела EVE BABY - много съм доволна. Като ни изписаха, наред с всичките релкамни материали, имаше и мостри на Molfix i Pampers - тези новите. И какво да ви кажа - два пропуснали памперса. Сега сме с Pufies 2ка - никакви проблеми и мисля да си продължавам с тях. А като се замисля, че исках да купя голям пакет от новите на Pampers. Добре, че не съм го направила.
Сега съм отворила прозореца от горната страна с надеждата да се нормализира температурата.
на всички мами и всички бебоци.

Само се надявам да не се залепи пак, че направо изпадам в тих ужас.
Препоръчани теми