Юлчета 2008 (Тема 147)

• 71 580
  • 737
  •   1
Отговори
# 135
Благодаря ви че ме разбирате!  Hug

# 136
Мати получи тротинетка, можете да видите ухилената му физиономия във фейса  Mr. Green

# 137
Честита Коледа! Желая на всички вас и семействата ви здраве, щастие, любов и много незабравими мигове със скъпите ви хора!

Илия получи гараж с две Ферарита и Маккуин с дистанционно. Алекс получи грънчарско колело и офроуд джип с дистанционно. Всички са много щастливи Simple Smile
Аз си получих мама за помощничка за следващите 1-2 месеца и също съм много доволна Simple Smile

# 138
Катето получи влакче Томас, Лего комплект с Мечо Пух и приятели и разни други дребни неща  Simple Smile От сестра ми получи бебе, да тренирала, засега е много внимателна, с истинското ще видим  Wink

А ние с баща й, решихме да си подарим един уикенд някъде по-натам. Нищо не може да ме зарадва повече от това някой друг да пазарува, чисти и готви вместо мен  Wink

# 139
  • София
Честита Коледа, мили момичета!
Желая ви здраве и детски усмивки, много обич и топлина в сърцата Hug

# 140
  • София
ЧЕСТИТА КОЛЕДА, МОМИЧЕТА ! МНОГО ЗДРАВЕ, ЩАСТИЕ И ЛЮБОВ НА ВСИЧКИ НИ !

# 141
  • София
Привет на всички!!
Весели празници ви желаем с Криси!!
Получи от дядо Коледа шейна и книжки и е много доволна  Heart Eyes Вече я пробвахме над Бистрица и аз се повозих на нея, ще пиша писмо на дядо Коледа догодина и на мен една  Mr. Green

# 142
Здравейте всички, весели празници ви пожелавам и много ви обичам!
Аелия Hug
Мартина получи много неща, но моят фаворит е комплекта за рисуване с пръсти, двете не можем да се разберем кой да рисува, т.е. маже Grinning.
Оле голямо геройство, браво,  и аз сладки работи и тестени не мога да готвя, така че ти се възхищавам Grinning

# 143
Весело посрещане на Новата Година, да е изпълнена с много здраве , радост и веселие.

# 144
Честита нова година, мили момичета! Бъдете здрави, усмихнати, обичани, щастливи! Децата и близките да ви носят предимно радости и по-малко тревоги, а годината да бъде успешна и позитивна във всяко едно отношение!   ura   Tada

# 145
ЧЕСТИТА НОВА ГОДИНА!

# 146
Честита Нова Година! Нека тя е щастлива и спокойна за всички ни! Желая на вас и скъпите ви хора здраве, късмет и много поводи за радост и усмивки!

# 147
ЧЕСТИТА НОВА ГОДИНА И ОТ НАС!

# 148
Нека Новата година влезе в дома ни с надежда, радост и любов, да ни избави от тревогите, болестите, грижите и дори от най-малките неприятности. Да ни донесе радостни грижи и работа за душата! Да се смеят децата ни и слънцето да огрява винаги лицата ни. И да ни дари с голямо щастие и здраве. С цялата си душа желая светла и хубава година!

# 149
Честита нова Година, мили майчета! Бъдете здрави -вие и вашите близки! Желая ви много щастливи мигове с децата и много ваши надежди да се сбъднат!

Последна редакция: пн, 02 яну 2012, 01:15 от denica70

Общи условия

Активация на акаунт