Юлчета 2008 (Тема 147)

• 71 617
  • 737
  •   1
Отговори
# 150
  • София
ЧЕСТИТА НОВА 2012 ГОДИНА ! МНОГО ЗДРАВЕ, КЪСМЕТ И ЛЮБОВ НА ВСИЧКИ НИ ! Simple Smile

# 151
  • Sofia
Честита нова година, момичета, дано е по-спокойна, благодатна и да донесе много здраве, любов, щастие и пари на вас и семействата ви!

На бременните пожелавам леко и безпроблемно раждане и стискам палци да е такова  Peace
Според известен руски астролог годината е много подходяща за раждане на дете и децата, родени през тази година ги чака бляскаво бъдеще!

# 152
  • София
Значи имаме време и за забременяване  Laughing

# 153
Значи имаме време и за забременяване  Laughing

Давай Нели, ние сме с теб!!!  luvbed

NBM , благодаря за пожеланията  Simple Smile

# 154
За много години, момичета! Пожелавам една много добра и благодатна във всяко отношение 2012  Kissing Heart

НБМ, дано и благодаря  Hug

# 155
На бременните пожелавам леко и безпроблемно раждане и стискам палци да е такова  Peace
Според известен руски астролог годината е много подходяща за раждане на дете и децата, родени през тази година ги чака бляскаво бъдеще!
ехаааааааааа  Party

# 156
  • София
Честита Нова година! Много хубави пожелания, дано се сбъднат!

# 157
  • Варна
Евридика, гледах ви преди малко  Simple Smile. Бива ли да държиш в тайна, че сте едни от героите в Такъв е животът  Naughty? Ще гледам с интерес от тази събота  Simple Smile. Големи сладури са Никола и Борис.

# 158
 За много години, момичета!  Hug

И аз като Инка, влязох да се похваля, че видях Евридика на рекламата . С нетърпения чакам да ггледам  Simple Smile

# 159
  • София
Я кажете от колко часа го дават това и по кой канал. Не гледаме тв, но заради евридика си заслужава. За утре ли говорим, нали утре е събота?  newsm78

# 160
Дано да успея да го гледам  Praynig

Ние сме с гнойна ангина + гной в двете ушенца   Confused
Не ми се пише повече  Tired

# 161
Фио, до сега какво лечение прилагахте? Какво предприемате оттук нататък? Пиши, ако имаш въпроси, знаеш, че сме минали оттам.

И аз днес приятно се изненадах като видях Евридика в телевизията Heart EyesВсе пак си е от нашия форум.

# 162
  • Sofia
Може да ви се стори странно, но аз лично пробвах нещо за гнойна ангина - компрес с извара и действа невероятно.
Не пречи да се пробва, разстила се безсолна извара с дебелина около 1см върху марля, после се завива и се слага като компрес на гърлото, над него се слага найлон и вълнен шал. Компресът се сменя на 8 часа (да не е много водна изварата, за да не потича да мокри дрехите).

# 163
Сакси, от 15.00 по БТВ.

Ех, Фио, Мишо ли се е нагласил така? Бързо оздравяване и малко почивка за теб  Hug

Катето тази вечер беше приспана за пръв път от как се е родила самостоятелно от баща й. С малко викове и тръшкане за мама, въпреки че много й се спеше и на практика, като сме двете, само лежим една до друга и тя се върти.
Напоследък, се случи няколко пъти да не издържа над едночасовото й приспиване и той да ме сменя. И видяхме, че заспива все пак. Защото, досега всичките опита са завършвали с разиграване и още повече протакане на процеса.
Целта на цялото напъване е да свикне да заспива с него, преди да се е родило бебето, за да не мисли, че то я й е изместило по някакъв начин.

# 164

Ех, Фио, Мишо ли се е нагласил така?
Същия  Peace
Много ми е странно, защото на 5-ти вечерта всичко си беше ок, играхме си, много весело ни беше, Михаил си беше жизнен.
Вчера сутринта се събуди с болка в ухото, на преглед беше следобяд и доктора е казал, че ако го бяхме завели в понеделник, щяло да се наложи по-агресивна намеса, доста зле било положението.

Дени, преди месец пи Аугментин, имаше и капки за нос и уши.
Сега пак АБ – Зинат, Ксилометазолин за носа и Отипакс за ушите.
Изписал му е и Ефизол, но ми е много трудно да го убедя да ги взема,”защото това е лекарство и е само за големи!”  Crazy

НБМ, не знам дали ще успея да го направя това, аз шал едва го убеждавам да му сложа и то само, когато е истински студено. Но не пречи да опитам все пак  Peace

Снощи за малко да хвана пътя за лудницата – Теодор беше кисел, само плачеше и не искаше да спи. Михаил се събуди с писък, плачеше и започна целия да се тресе. Помислих, че вдига Т, мерихме – 37, което за неговото състояние си беше много добре.
И така около 15 мин ми реваха – единия в едната ръка, другия – в другата  Tired Crazy

Общи условия

Активация на акаунт