Юлчета 2008 (Тема 147)

• 72 476
  • 737
  •   1
Отговори
# 165
ОХ, Фио, не ти е добре. Кой лекар го следи?

# 166
  • София
Мацки, от 15 ч го гледам, сега има реклами. До този момент не я видях Евридика. Нали за "такъв е живота" по втора програма  newsm78

# 167
Мацки, от 15 ч го гледам, сега има реклами. До този момент не я видях Евридика. Нали за "такъв е живота" по втора програма  newsm78
Мдааа, и аз точно това се чудех. А и в рекламите не съм я виждала.

# 168
Честито на днешните именници  Simple Smile

Евридика е във 2, 3 и 4 епизод. Днес няма да ги дават, но това не пречи да гледате ... поне на мен много ми харесва  Grinning

# 169
  • София
на мен ми беше адски скучно предаването, едва го изтърпях, може би съм отвикнала да гледам тв, не знам... прекалено баааавно се развиваше действието, прекалено много пълнеж... музика и птички, пейзажи разни... ако не беше очакването да видя милена, отдавна да съм превключила. но другите епизоди ще гледам с удоволствие  Laughing

# 170
В "очаквайте" от следващия епизод, дадоха Милена как кърми Борис.  Heart Eyes

За много години, живи и здрави!

# 171
Брей, нямам търпение тогава да гледам нашите герои  Mr. Green На мен са ми интересни предаванията на този формат, но действително прекалено бавно се развива действието и човек го хващат нервите  Confused
Фио, от все сърце ти пожелавам скорошно оздравяване на Мишо и по-спокойни дни за всички ви! Hug

# 172
За много години мили момичета  Hug Желая на всички много здраве, късмет и много щастливи моменти през новата година!

Ние ходихме на малко пътешествие из Италия за празниците, върнахме се в понеделник и цяла седмица не мога да подредя, изчистя и смогна с пране и гладене  ooooh! Разнообразихме малко, но се уморихме, доста км навъртяхме; не се оплаквам де Simple Smile

Аз дали мога да го гледам някъде онлайн това предаване другата седмица  newsm78

Фио, дано да му мине по-скоро на Мишо и вече никакви болести през тази година  Hug

Честито и от мен на всички малки и големи именици, които празнуваха вчера и днес! Много късмет и щастие да им носи името!

# 173
Купа, можеш да го гледаш на сайта на БТВ. Всички предавания качват там и то доста бързо след като минат.  Hug

Фио, тука в ТГ има един човек, който "дърпа уши". Това го чух за първи път тук миналата година. Не е лекар, не му е професия, семейството му го предават това от баща на син от години. Много ми е странно и по принцип не съм фен, но той не взима пари за това, което малко звучи по успокояващо. Идва или ти ходиш у тях един път вечерта, един път на другата сутрин и пак вечерта. Разпитва детето и докато си говорят му опипва ушите и ги подръпва лекичко. Чува се едно пук, но не боли. Той обяснява, че някакви канали се отваряли/отпушвали, през които изтича гнойта и повече не се боледува от ангина. Всички го знаят, ходили са при него един път и не им се е връщала ангината повече.
Незнам как ви звучи това, страшно или нормално, мен лично ми беше притеснено когато Мартин заведе Симона, не съм много отворена към такива домашни лечители, но наистина оттогава Симона не е боледувала сериозно. Ако си в Шумен, може и там някъде да има такъв човек, или "ей го де е" ТГ, ако искаш ела на кафенце.   Laughing
Дано се оправя бързо Мишо.  Hug

# 174
Фио, как е Мишо? А ти?

Включвам се с една изключително добра новина за мен, а именно, че бебето се е обърнало с главата надолу и има шанс да се роди нормално  Grinning
Гледам да не се настройвам предварително за никакъв сценарий, защото със сигурност ще стане друго, но съм обнадеждена.

Катето е в много странен период, вероятно заради бебето. Не иска да се отделя от нас, за да остане да спи при баба си, например. Вечер се приспиваме по 2 часа. Тя просто не спира да се движи в леглото, че да заспи, направо ме хващат лудите. А би трябвало да е уморена, защото не е спала след обяд, а цял ден е играла вътре и вън. Но, ако стана и я оставя сама, се разплаква и после, като легне някой при нея бързо заспива.
Онзи ден показвах на една позната дрехите за бебето, които купих. Преди това нямаше никакъв интерес към тях, но като видя, се опита тя да ги облече и щом се убеди, че няма да стане, пробва на куклите  Crazy И не искаше да ги връща.
Подозирам, че ни чакат трудни времена  Simple Smile

Последна редакция: чт, 12 яну 2012, 09:34 от Гнидка

# 175
  • София
гнид, много се радвам, че бебето се е обърнало. дано не възнамерява да се върти повече  Laughing

# 176
сакси  Hug дано! Докторката каза, че е твърде малка вероятността по това време да се се обърне отново, защото вече му е тясно. Пък, да видим  Simple Smile

# 177
Фио,стискам стискам палци да се оздравее по-скоро детенцето и дано не се повтори пак! Hug

Гнидка,наистина хубава новина и дано всичко мине по мед и масло,включително и раждането. Heart Eyes
За приспиването и аз съм се видяла в чудо-много трудно и голямо въртене и говорене е и при нас и на моменти викам и се карам Embarassed Аз и от каката имам същия спомен-направо ми беше станало мечта  да почне да си ляга и заспива сама и да,случи се,но когато стана почти на 6 Crazy Та хич не ми се мисли...Скоро мъжът ми ме пита защо на хората децата си спяли, а нашите и двете били такива неспящи и какво ли хората правят различно Tired

# 178
Момичета, привет!

Ние още от първия ден на Новата година заминахме за Банско, уж да караме ски. Аз карах 1/2 ден, после слязох, за да отстъпя лифт картата на мъжа ми. Добре, ама той се качил на непозната писта, имало бабуни и на 5тата минута паднал и си усукал крака. Добре, че е само усукване, де, че аз както не шофирам, щяхме да се чудим кого да викаме да ни прибира от Банско с челядта  ooooh!

Та с две думи - опропасти ми и на мен карането за оставащите дни, защото го болеше доста, едва ходеше и не беше в състояние да гледа децата. Та аз ги гледах, но беше забавно - взехме си шейна и се возихме много, правихме снежни човеци и доста играхме навън.

Виждам, че сте ме видели в анонса на "Такъв е животът" - от тази събота, 14ти януари, от 15ч по бТВ ще участвам в предаването. И после още 2 съботи, поредни. Така че ще ви писне от мен  Mr. Green

Съжалявам за болничките и неспящите/трудно заспиващите  Hug И у нас положението е същото - Борис се буди по N пъти на нощ, а Никола заспива трудно и късно. За капак, Никола от днес е болен, с висока Т и повръщане. Уж го минахме това преди два месеца, но сега го повтаря  Confused

# 179
аз пък да ви развеселя малко, понеже знам, че тук сте на 100 % за кърменето....от известно време отделям коластра и то бая и реших да пробвам малкия как ще реагира ако му дам и на него взе, че му хареса  Joy и сега всяка вечер му църкам по малко, то и без това нали му давам коластрата на аквасорс, та тази е натуралиш ...и оня ден ми вика: Мамо, нали като се роди бебето ще ми даваш и на мене мляко?  Shocked Crazy hahaha и баща му ме поглежда ми вика: АААА много майнуни на клона станахме, за мен кога ще са свободни?  hahaha

Общи условия

Активация на акаунт