Юлчета 2008 (Тема 147)

• 72 493
  • 737
  •   1
Отговори
# 180
Гнид, дано ти се усмихне щастието и е така както го искаш.  Hug

Симона напоследък заспива по-лесно. Към 10 лягат и заспива бързо, но и тя отдавна не спи следобеден сън.

Радо от началото на годината вече не суче. Всичко мина леко и гладко. За НГ отидохме в Банско за 5 дни (до 2ри, Милена там ли сте били и защо не съм знаела  Simple Smile ) и оставихме Радо на майка ми в Люлин. Драми не е имало, няма и сега, единственото по-различно е, че спи по-добре, буди се макс един път на нощ и умуваме дали не е време да се нагъчкаме 4мата в една стая, за да не спим повече разделени с баща им.  Laughing

# 181
Фио стискам стискам палци Мишо да оздравява бързо!

Евридик@ с удоволствие ще ви гледам в събота!

Гнид то не останало! Пожелавам ти раждането да мине леко и гладко и така, както го желаеш.

Мая аз давам изцедена кърма на Меги и й харесва. Разпределила е кое цици е на бебето, кое нейното  Laughing

# 182
Гнид, чудесна новина! Дано всичко да мине по най-добрия начин на финала!
Маяяя, много ме развесели  rotfImbo
Миленче, чакам с нетърпение да ви гледам  Party
Ох, момичета, стиснете ми палци, че много се притеснявам по един въпрос  Confused

# 183
Мая Joy
Аеля, успех!
Гнидка, дано бебето не  реши да се мести   bouquet

Фио, как е Мишо?

# 184
  • София
Леле, на път сте да ме зарибите да се цедя и да давам на каката, ама пък толкоз мразя цеденето, че дилемата е голяма  hahaha

# 185
Благодаря ви, момичета, дано  Hug

Хаха, Мая! У нас конкуренция за гърдите не вярвам да се появи. Катето, ако прояви интерес, ще е само от ревност и за кратко.
А таткото, ще ги бойкотира и този път. Кърмещите гърди били само за бебета, не за хора  Joy

# 186
Aelia  Praynig fingerscrossed Flowers Four Leaf Clover

Сакси пробвай дали ще й хареса. Аз цедя само ако е напрегната дадена гърда, че не ми се занимава, а и нямам време да стерилизирам бурканчета и да замразявам. Като тръгне на градина мисля всеки ден да й давам.

# 187
# 188
Благодаря ви, че ни мислите  Hug
Мишо е доста по-добре.
Бяхме пак на преглед, доктора остана много доволен, спря му капките за уши. Каза да давам АБ още 3 дни и спираме и него. Смени Ксилометазолина с Виброцил. Даде ни малко витамини. Мишо каза, че нямало смисъл да купуваме витамини от аптеката, защото в плодовете имало витамини. Казвам му: Да, има, оставаше и ти да ядеш достатъчно плодове!
Преди сам си търсеше плодове, а сега много трудно може да се излъже да хапне плод  Tired
Та така – подобряваме се с две думи.
Теодор и той се опитва да се разболява, но с него засега само капем кърма в нослето и давам Стодал-сироп за кашлицата, дано му се размине поне на него  Praynig

Оле, за дърпането на уши – как да ми звучи, малко странно на първо четене, но щом казваш, че има ефект, бих пробвала. Само мъжа ми да беше тук, досега да сме ви посетили, но сега ми е малко трудна организацията с транспорта. А трябва ли да е болно детето, когато се прави това или по принцип може да се направи по всяко време?

Гнидка, радвам се, че бебето се е обърнало, дано не се върти повече  Praynig
Тео доста ме беше стресирал в 35-та седмица се беше обърнал, но добре, че беше само за 1 ден.

Аелия, стискам палци  Praynig Hug

За заспиването – Михаил си заспива сам, то има ли избор милото – аз съм денонощно окупирана от Теодор/дори сега го държа и пиша/ и като му се доспи на Мишо, само обявява тържествено, че „май ще си ляга”. С доста усилия го убеждавам да мине през тоалета и после ляга сам и заспива.

Аз пък като си нямах друга работа, реших да махаме нощния памперс, казах му, че не произвеждат толкова големи памперси и затова няма да купуваме повече, той се съгласи и сега като ставам да храня Тео, първо вдигам Мишо да посети вецето и после се занимавам с бебон.
Имаме фалове, но то няма как да стане от раз, че и без произшествия  Whistling

Кърма не съм му давала, просто от самото начало му бях казала, че това е млякото на бебето. Обясних му, че и той се е хранил така като е бил бебе, но не прояви интерес да опита, а и аз не съм предлагала.
За сметка на това иска и той да кърми Тео или поне да се цеди  Crazy
Един ден ми беше взел помпата, сложил си я на едната гърдичка и ми се хили – искал да изцеди мляко за бебето, че плачело и било гладно, а аз съм била в другата стая и нямало как да го нахраня.
Щастливец е Теодор, гладен няма да остане  Mr. Green

# 189
Фио, радвам се за вас  Grinning

Гнидка, браво на момчето , че се е обърнало. Моята хубостница сега също е главично, да видим за колко - два или три дни   Mr. Green Тя обръщането го няма за нищо, аз също  hahaha

Аелиа, стис и от мен  Hug

Кърма още не знам дали ще давам на баткото, може би тайно в някое мляко .... де да знам  Rolling Eyes Преди да се роди бебето не бих цедила, баткото си е взел дозата вече  Laughing

Ние сме добре, но имам доста задачи и хвърча нагоре-надолу, та нямам много време за странични дейности  ooooh!

# 190
Преди да се роди бебето не бих цедила, баткото си е взел дозата вече  Laughing
нашия батко обаче не си е взел дозата  Mr. Green и може би се чувства ощетен...
аз не че се цедя нарочно, ама като стисна и пуска....

# 191
Гнидка, радвам се, че бебо е заел изходна позиция, дано не се върти повече  Hug

Алелия, стискам палци!

Фио, радвам се, че Мишо е по-добре вече  Hug

Шада, то и на теб малко ти остава като гледам, та да ти пожелая за всеки случай леко и бързо раждане  Simple Smile

Аз в началото като се цедих 1-2 пъти по малко, за да си облекча гърдите и бях дала на Габи да пие, тя каза, че иска, но не й хареса много, а хем я кърмех до 2 месеца преди да родя. Ама не съм й предлагала повече, не ми се занимава и на мен с цедене, а и тя си е получила достатъчно  Crazy

Иначе ние сме добре. Училището вече много й харесва, ходи с голямо желание, интересно й е, има си и приятелки даже  Heart Eyes Със заспиването нямаме проблеми, като се окъпе, чета й една приказка (или баща й) и я слагаме в леглото, евентуално стоим при нея за 5 мин., някой път и повече, някой път изобщо и я оставяме и тя си заспива сама. Но това е откак бях в болницата, като раждах, до преди това й пеех песни и искаше да стоя при нея по-дълго.

# 192
айде да раздвижа темата с една щъркелова новина
мама Shada е родила своята дъщеричка Анита   bouquet

# 193
Честита да й е  Simple Smile  stork-girl

Повече подробности?

# 194
това е от февруарската тема:
ЩЪРКЕЛОВА НОВИНА: SHADA Е РОДИЛА ДНЕС ДЪЩЕРИЧКАТА СИ АНИТА НА ОБЯД - ПЛАНОВО СЕКЦИО. МАЛКАТА Е С РАЗМЕРИ 3,600 КГ И 53 СМ. МАМА СЕ ЧУВСТВА ДОБРЕ.

Confused аз съм наред  Whistling

в събота Бойко Борисов ще идва да открива новото ни АГ (този път наистина), очаква се и да заработи тогава.. а след това ще ходи в завода на мъжа ми....направо го приемам като лично посещение  Joy

Последна редакция: чт, 19 яну 2012, 09:34 от пчелица работлива (маякуб)

Общи условия

Активация на акаунт