Юлчета 2008 (Тема 147)

• 72 495
  • 737
  •   1
Отговори
# 195
Ех, как обичам такива новини  Heart Eyes

Шада, честита ти Анита!  Да е жива и здрава и да ви носи много радост! На теб желая бързо възстановяване  Hug

Ние не сме спали тази нощ  Tired Михаил пак е с болки в ухото, носа му течеше постоянно, даже се съгласи доброволно да му сложа капки, толкова зле беше положението. Сега твърди, че нищо не го боли и ме умолява "да ги спираме вече тези лекари"  Mr. Green, т.е. да не го водя на лекар, но няма да му се размине  Whistling

# 196
Шада,честита ви дъщеричка!Да ви е жива и здрава!Много хубаво име сте избрали. Hug

Фио,трудно ти е наистина.Дано отшуми скоро Praynig Hug

Мая,пожелавам ти отсега леко раждане! Hug

# 197
Ее, чудесна новина! Шада, честита ви Анита! newsm51 newsm18 Да е жива и здрава, да расте умна и красива и много да ви радва!
Мая, стискам ти палци за леко и безпроблемно раждане! Hug Praynig Щом и Бойко ще ти дойде на лично посещение, хич не се съмнявам  Laughing

# 198
Мая, стискам ти палци за леко и безпроблемно раждане! Hug Praynig Щом и Бойко ще ти дойде на лично посещение, хич не се съмнявам  Laughing

И от мен  Praynig

Хехе, Мая, блазя ти   Crazy Laughing

Фио, пожелавам ви цялото семейство да бъдете здрави дълго-дълго време  Hug

# 199
Шада, честита ви дъщеричка! Да ви е жива и здрава, да расте весела и усмихната и много радост да ви носи! Бързо възстановяване ти желая на теб!

Фио, не ти е лесно, дано по-скоро се отървете от болестите  Praynig

Мая, желая ти и на теб бързо и леко раждане  Hug

# 200
  • София
Да е жива и здрава малката Анита,
много усмивки и радост да носи на бате, мама и тате. 
На малкото съкровище пожелавам да расте здравичко и жизнерадостно. Да е нежна и красива като роза и да стане една много красива и умна млада дама.

# 201
Ех, че хубава новина! Шада, честита ти дъщеричка Анита!   bouquet Да е жива и здрава и много радост да ви носи! Hug

Фио дано мине леко и без да се налага антибиотик този път   Praynig Hug

Да се отчета с размерите на Дара: 6020 гр и 60 см на 2 месеца като първия месец качи 1600 гр и порасна 5 см, а втория 1020 гр и 3 см. Дрешките вече й умаляват, а скоро ще изпълни и кошчето на количката  Simple Smile

# 202
Честита бебка на Шада!

# 203
Шада, честито! Бързо възстановяване на теб и много радост да ви носи малката Анита.  Hug

Симона, не спала цял ден лази по нервите на всички. Аз изнервена гледам да не й се карам и да дойде време да си ляга. Тя ме пита някакви въпроси и аз и отговарям само с Да и Добре. В един момент тя се усеща и ми казва: "Защо на всичко ми казваш да? Аз ти се обяснявам и ти трябва да се обясняваш, а не само да казваш Да"
 Laughing

Последна редакция: пн, 23 яну 2012, 10:03 от БебОле

# 204
Оле, Laughing
Големи са вече и разбират-Бора като усети нещо такова ми казва да го гледам в очите като си говорим.

# 205
Хехе, Оле. Ще те възпита детето накрая  Wink

При нас има голям прогрес с приспиването: вчера и по-предната вечер заспа сама  Simple Smile При това без ревове и тръшкане, само с убеждаване, че е голяма и може.
И всичко това благодарение на смяна на средата и човекът, който я приспива, в случая - майка ми.
Аз просто не вярвах, че е възможно.
Да видим как ще продължи, но началото е сложено  Simple Smile

# 206
Благодаря за пожеланията, момичета  Simple Smile Ние вече сме си у дома и се гледаме "усилено" с малката капризна дама  Crazy

# 207
Чудесни новини, Шада Simple Smile
Смени си тикерчето.  Party
Очаквам сравнение как се гледа момче и момиче - предимства и недостатъци  Laughing

# 208
Поздравления, Шада! Да ви е жива и здрава Анита и много да ви радва!

# 209
Благодаря, Джоли  Simple Smile

Аелиа, разликата в отглеждането на момче и момиче при мен е от земята до небето, но това май си е до дете Laughing Та няма нужда да ти описвам предимства и недостатъци, действайте смело и няма да съжалявате. Много сме щастлеви всички у дома, а семейството ни някак придоби завършен вид  Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт