Юлчета 2008 (Тема 147)

• 72 501
  • 737
  •   1
Отговори
# 210
Да ви е честита дъщеричката, Шада! Да расте здрава, умна и красива! Много хуБаво прозвуча фразата"завършено семейство" Heart Eyes

Аз мога да се оплача от болести. Празнувах 40-годишния си рожден ден, макари скромно. Не се подчиних на всеобщото мнение. Но дали заради това, веднага на другия ден започнах боледуване, каквото 40 години не съм. Нещо като ангина беше, но не съм спала три нощи. Може би аз пренесох на Сами микроб и сега той е с недоказана /не са готови изследванията/  скарлатина. Най-страшното е непадащата висока температура. Преди малко свалях 39.8. ooooh!
Моите синове винаги намират най-интересни болести - единият все в УНГ, а другият - в инфекциозно.
А сега ме врънка за сладолед....Пожелавам ви здраве  bouquet

# 211
 wavey Ако имате желание и ви харесва подкрепете ни и дайте глас за Меги като отворите снимката (3-та колона, 5-ти ред, че мнооого отдавна не съм пускала нейни снимки) и натиснете бутона "харесва ми". Благодаря!!!  Hug
http://www.facebook.com/media/set/?set=a.10150651015180638.44063 … 00637&type=1#!/photo.php?fbid=10150651016975638&set=a.10150651015180638.440636.318912300637&type=3&theater

# 212
Дени, дано сте по-добре вече  Praynig

И ние бяхме много зле! Михаил беше с нова инфекция, та пи още един АБ.
Ние с майка ми се разболяхме в един и същи ден с разлика от няколко часа и само се гонехме със симптомите  Crazy

Аз извадих голям късмет, че точно на следващия ден се бяхме разбрали с една жена да идва да дърпа ушите на Мишо, та дръпна и моите и само след няколко часа бях много по-добре. А майка ми пи АБ и още не може да се оправи напълно.
Оле, мноооооого имам да те черпя, много ти благодаря, че спомена за това дърпане на уши  Hug

Надявах се поне Тео да опазя, но и той беше с лека хрема и кашляше, та и на него не му се разминаха капките за нос и сиропа за кашлица  Tired

Та така.... нямам търпение вече да се стопли, омръзнаха ми тези болести  Tired

# 213
Фио, върнах се назад да търся какво е казала Олето за дърпането на уши, но не намерих. Може ли да разкажеш - това някаква техника ли е? (определено разбрах, че не е типичното дърпане Simple Smile )

И Николета е с вирус вкъщи. Както обаче лекарката се изрази "На фона на масовите 40градусови температури, нейните 38,5 са доста разумни."

Кети, Ния имаше драма с градината - казваше, че децата са лоши и е страняла от тях. Спомням си, че имаше нещо с Маги. Може ли да споделиш, ако е удобно разбира се.

# 214
Джоли, заповядай - http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=625950.msg20735062#msg20735062  Simple Smile

Много болести тази зима  Confused И мен не ме подмина. Ма ще си стягам кръста, както се казва  Wink

# 215
Фио, радвам се, че е помогнало. Аз така и не можах да намеря отговор, дали може да се прави превантивно, докато си здрав. А и Марто ми каза, че не е сигурен, че никога не се връщало. Така се говорело, но и на момента да помага, пак си е файда.  Hug

Миме, ти не наближаваш ли? Айде, че нямам търпение.  Crazy

# 216
Оле, така, като ми гледаш лентичката, как мислиш  smile3534
И за какво си толкова нетърпелива, да не стягаш багажа, да идваш на помощ  Wink  Hug

# 217
  • София
Момичета  wavey
не съм писала цяла вечност,надявам се всички да сте добре Peace
Честито на всички родили,да са им живи и здрави малките душици и много да ги радват Simple Smile
Ние в момента сме болни,с висока температура,която вече спада,но се появи ужасна кашлица Confused.Иначе искарахме 2месеца здрави,което си е постижение,ходим на градина,аз на работа...положението в моята работа хич не е розово,първо ни направиха на 6часа,а от 1-ви февруари сме и с намалени заплати Rolling Eyesта незнам...Аз се влача по гинеколози вече втори месец,не ми е добре цитонамазката...и не е ясно защо,хиляда иследвания направих,сега чакам поредните,абе въобще ooooh!
такааа,оплаках се,олекна ми,обещавам да пиша по-редовно Peace

# 218
Фио, благодаря, но сега нещата са още по-зле. Цялата му уста е в гнойни рани, не яде, боли го, пие горчилки и го мажа с разни антибактериални лекарства. Но скоро и това ще мине, надявам се. Hug

# 219
Аман от болести и проблеми! Да оздравявате всички   Hug
И аз да си споделя болката, че вече малко по малко започнах да я приемам. Пак загубихме бебенце.  Cry Този път имаше сърдечни пулсации, но сакчето не нарастваше равномерно. В девета седмица прокървих, отидох на преглед и се оказа че вече няма пулс Cry Пак кюртаж, после усложнения - шийката се затвори, матката се пълнеше с кръв. Изпих сума лекарства за контракции и все едно 4 дни раждах, такива ужасни болки бяха Sad Накрая най-после прокървих, та ми олекна, И така. Толкова време събирах смелост и накрая какво стана  smile3518 Не знам, сигурно в някакъв момент ще разбера какъв е смисъла от това, но сега ми е много тежко. Tired
Много ни се струпа и вече се моля скоро да се обърне колелото  Praynig Praynig Praynig Изпадам в нервна криза от всичко, сигурно хормоните ми са тотална каша  Cry

# 220
Ох, Аелия, силно, много силно те прегръщам и се надявам да преодолееш бързо случилото се. Дано, това е края на неволите ви. Наистина много ви се насъбра. Най-искрено ти пожелавам от тук на татък само да ни се хвалиш.  Hug 

# 221
Аелиа Hug Hug Hug ще се обърне колелото, силно вярвам в това  Praynig Важното е, че вече си добре и всичко е зад гърба ти. Сами има нужда от силна и позитивна майка, каквато си ... гушкай го и мисли за бъдещите ви радости.

# 222
Аелиа, не му е дошло времето все още. Но ще се наредят нещата. Имаш си едно съкровище и то се нуждае от теб. Мисли си за Сами и не съжалявай какво е можело или трябвало да бъде. Каквото е писано ще се случи  Hug

# 223
 Аелия, кураж. Най- искренно ти желая много скоро слънцето да изгрее над вас  Hug  Praynig

# 224
Аелия  Hug Hug Hug  все имах усещането, че скоро ще ни се похвалиш, а то.....
От цялото си сърце ти пожелавам това да е краят на неволите ви и това да е най-лошото нещо, което е трябвало да ти се случи в този живот! От тук нататък само хубави неща да ти се случват и дано скоро да ни се похвалиш с прекрасна новина  Hug

Фио, радвам се, че е помогнало. Аз така и не можах да намеря отговор, дали може да се прави превантивно, докато си здрав.
Май не може превантивно, защото като се обадих на тази жена да я питам кога може да отидем при нея, тя първо пита болно ли е детето.
И на мен жената не ми е казала, че никога повече няма да ми се разболее детето, дори на Михаил се наложи 2 пъти да му дърпа ушите - много бавно се освобождавали каналите, така каза.
Факт е, че и двата пъти само около час след дърпането Мишо претърпяваше коренна промяна - от безжиннено и апатично дете ставаше супер весел, жизнен, не можех да му затворя устата, ушите му си добиваха нормален цвят/иначе все бяха червени/.
Имахме уговорка още веднъж да го дръпне, че още не му били освободени каналите, но ни затрупа снега, а жената е от Градище и не знам дали ще стане номера.

Общи условия

Активация на акаунт