, и аз се присъединявам към всички пожелания на момичетата. Дано е за последен път и най-важното е да намериш смисъл и в следващ опит. Преживявала съм го само един път, но имам позната, която след два спонтанни, даже не е една, има две чудесни дечица. Докторите смятат ли, че има основателни причини? Не съм в течения дали си направила всички изследвания ,но ти желая от сърце следваща успешна бременност 

Колкото и да е тежко, не се отчайвай. В един ден може и най-неочаквано да стане. И бързо възстановяване, сигурно е много тежко дори и от чисто физиологическа гледна точка, след всичките хормонални промени
Успех на Сами с новата градина!
Семейството на брат ми чака второ момиченце... Ще се похваля скоро, надявам се

Би трябвало често да пускам гърлени секрети, за да предотвратя евентуални увреждания на други органи. 

В сряда дойде на гости едно съседче. Гледаха детско заедно, после вечеряха, играха с играчки. Когато реших да извадя фулмастри за рисуване Николета започна да плаче, че са нейни и започна да казва на момиченцето да си отива. В градината казва, че децата я тормозят, че викат, че я наричат дребосък, че няма приятели, че не я гушкат. От учителките обаче научихме, че тя е тази, която стои на страна и не иска да си играе с децата и само си гушка играчките. Как е най-удачно да постъпя спрямо Ния?
Ама казах ти аз да я преместиш в нашата група в началото, да видиш маги колко е гушкаща 
/ Има един Борис от вашата група, нейния калибър е
Той е голяма душица/ Препоръчани теми