Юлчета 2008 (Тема 147)

• 72 509
  • 737
  •   1
Отговори
# 225
Аелия, силно те прегръщам, само не се отказвай  Confused Hug

# 226
Аелия, дано това ужасно преживяване не те сломи  spoko

Как е Сами? Пламен почна ли работа?

Затвориха и училище на Катето и сега се гледаме у дома, като затворници. Онзи ден закъсах с колата и докато не поразтопи, не смея да карам. А на този студ и мраз плюс непочистени улици, не става и пред блока да излезем.
И сега бременна и болна, трябва някак си да я занимавам, така че да не издивее и да не се избием  Crazy

Последна редакция: чт, 09 фев 2012, 09:16 от Гнидка

# 227
  • София
Aelia,  Hug

# 228
Ох, Роси, много тъжно ми стана за вас, много съжалявам за случилото се  Sad Дано успееш да го преживееш скоро и следващия път вече вярвам, че всичко ще е наред  Praynig И отсега нататък само хубави неща да ви се случват, че май много ви се събра  Hug

# 229
Аеля, Praynig, и аз се присъединявам към всички пожелания на момичетата. Дано е за последен път и най-важното е да намериш смисъл и в следващ опит. Преживявала съм го само един път, но имам позната, която след два спонтанни, даже не е една, има две чудесни дечица. Докторите смятат ли, че има основателни причини? Не съм в течения дали си направила всички изследвания ,но ти желая от сърце следваща успешна бременност Hug
Фио, сега като чета за дърпането на ушите, стигам до извода, че може би е трябвало да го направим и ние. Но аз знам ,че се прилага само при ангини. За отити не знаех. Може би щяхме да му спестим много болници, операции и антибиотици. ако може, пиши ми на лични телефона на тази жена. Благодаря!

# 230
Благодаря ви за пожеланията! Надявам се да намеря сили да се оправя по-бързо. Hug
Гнидка, Сами е добре. Сега ще започва градина на едно ново място - ще видим и там докога ще ходи, че Пламен все още е без работа и все по-трудно се справяме. Но пък и вкъщи не е добре да стои.
Дени, не съм си правила всички изследвания. Не съм мислила, че отново ще има проблем. Ще си направя едно и това е. Не смятам да задълбавам в тая посока, защото от там много трудно се излиза. Ако има следващ път ще се моля да се получи, но повече от това не мисля, че ще имам сили да преживея. Беше много тежко и за двама ни. Моя приятелка имаше 4 аборта преди второто дете, но аз не знам дали бих се подложила на това. За всичко си има причина така че ще чакам с надеждата да осъзная каква е и дано скоро да спре да ме стяга гърлото като видя бебе.

# 231
Аелия, дано ви се наредят нещата  Praynig
А иначе, не забравяй, че си имаш най-хубавото бебе, макар и попораснало  Hug

# 232
  • София
Роси  Hug Колкото и да е тежко, не се отчайвай. В един ден може и най-неочаквано да стане. И бързо възстановяване, сигурно е много тежко дори и от чисто физиологическа гледна точка, след всичките хормонални промени  Hug Успех на Сами с новата градина!

Кали, защо така с цитонамазката, микробиологията добра ли ти е? Понякога при бактерии и инфекции се влошава и цитологията?

Дени, Фио
, дано вече да са оздравели младежите ви!

Дари изкара една гнойна ангина, от 1 февруари започна. Пи 1 седмица антибиотик и се обрина ужасно. Лекарката пусна и изследвания, но нищо друго не излезе, най-вероятно е алергична реакция към пеницилиновите. Другият вариант е риба, но риба досега е яла без проблеми, а антибиотик за пръв път пи  Mr. Green Та вероятно е от Аугментина. Но вече обривът изчезна и я захранвам, в четвъртък е на градина, а аз - на работа Simple Smile

Чакам тези дни да стана пак леля...  Flutter Семейството на брат ми чака второ момиченце... Ще се похваля скоро, надявам се Wink

# 233
Аеля, ти си човек на науката. Знаеш, че има различни възможни причини. Дано ги откриете и ще чакаме успеха Hug
Джули, благодаря. Сами е добре. Мен ангината ме повтори без температура. Едва изнудих личната да ми пусне гърлен секрет, за да й докажа, че не може да стреля напосоки с АБ. Оказва се, че и аз имам бета хемолитичен стрептокок от тип А. Лошото е, че е упорит, трябва да се лекува и не се изгражда имунитет,т.е. Сами може във всеки един момент да се разболее отново. ooooh! Би трябвало често да пускам гърлени секрети, за да предотвратя евентуални увреждания на други органи.

# 234
  • София
Аелия, много мъчно ми стана. Те, момичета, всичко вече са казали. Силно ти желая това да се случва за последно.  Hug

# 235
Аелия,дано не се повтори и само хубави неща да ви се случват вече! Hug
Дени,навсякъде им е лесно да изписват ей така антибиотици без никакви изследвания,пък дали ще повлияят...
Ние много теглихме с дъщеря ми докато ходеше на градина с това гърло  Sad
и като резултат от болни гърло,нос,сливици лекувахме зъби а и сега продължава да спи с отворена уста Sad

# 236
Амес, това е симптом за трета сливица? Проверявали ли сте я?

# 237
  • София
Aelia  Hug Дано повече никога да не ти се случват подобни неща и да събереш сили да пробвате отново и да имаш щастието да се радваш на поне още едно детенце Simple Smile Успех !

# 238
Имам проблем с Николета. Мамите преминали през събитията моля да пишат Simple Smile В сряда дойде на гости едно съседче. Гледаха детско заедно, после вечеряха, играха с играчки. Когато реших да извадя фулмастри за рисуване Николета започна да плаче, че са нейни и започна да казва на момиченцето да си отива. В градината казва, че децата я тормозят, че викат, че я наричат дребосък, че няма приятели, че не я гушкат. От учителките обаче научихме, че тя е тази, която стои на страна и не иска да си играе с децата и само си гушка играчките. Как е най-удачно да постъпя спрямо Ния?

# 239
  • София
 Hug Ама казах ти аз да я преместиш в нашата група в началото, да видиш маги колко е гушкаща  Mr. Green Щеше от обратното да ти се оплаква  Joy
За историята със съседчето, няма какво да направиш , освен 10000 пъти да се обяснява, че си е нейно и няма да и го вземат и като дойдат на гости се показват играчките и се дават на другото дете да си поиграе и то после ще и даде така като отидете на гости. Ние в къщи го имаме същия проблем и пак се бият и карат кое на кой е  Laughing Всяка вечер обяснявам. Аз държа да се знае кое на кого е, да се пита като се взима и да се учат да дават с добро...да се почувстват добре от това , че са дали. Признавам, много често е трудно и дори невъзможно  Mr. Green Но продължавам и продължавам да повтарям  Mr. Green
За детската....пробвай да и кажеш, че децата може да се срамуват и да се притесняват да е гушкат. Кажи и , че момиченцата са дребнички и нежнички и за това момчетата са по-силни, за да ги пазят. Кажи и ако я ударят да се оплаче на госпожата, защото тя ще я защити. И да отиде при някое дете и да го пита как се казва, да му покаже някоя играчка. Сигурно и е трудно да се адаптира, защото е малко по -неорганизирано от това на което е свикнала. А и тя е едно нежничко перце  Flutter / Има един Борис от вашата група, нейния калибър е  Laughing на наши приятели детето.Много сладичък, кажи и с него да си играе  Wink Той е голяма душица/

Общи условия

Активация на акаунт