Юлчета 2008 (Тема 147)

• 72 511
  • 737
  •   1
Отговори
# 240
Борис да не е Бобчо? Мерси за съветите, Кети  Hug Не я ли премести Маги заради дете? Сега нали са сборни групи и някакси е по-общителна Николета, макар да не са нейните учителки.

# 241
Джоли, аз бих й обяснила, че тя е добра и че другите деца са добри и е чудесно всички да играят заедно, толкова по-весело е.
Катето пък си е харесала едно момиченце за приятелка и твърди, че не искала и не давала други деца да играят с тях. Питах учителките и казаха, че рядко си играели само двете. Не че е толкова важно, но го проверих, защото не искам да свиква да командори и дискриминира още от малка  Crazy
Иначе, недаването на играчки ми изглежда напълно нормално. Още повече че, Ния е отказала само едно нещо да даде, на Катето й се случвало съвсем нищо да не дава  Blush И не съм успявала да я убедя с добро да отстъпи, нито съм й дърпала на сила. Малко неудобно се получава, но какво да се прави.

С Катето, в последно време, се налага да се спори за всичко. Каквото и да й кажа или да поискам от нея почва да се оспорва и да се пазари, като че ли всичко е въпрос на нейн избор. Много е уморително и трябва да се напрягам, за да не почна да крещя по някое време...

# 242
Гнидка,права си, ние и правихме изследвания като малка и казаха че няма трета сливица. След 11 години и да има тя деградирала,а тя е на 16 вече Simple Smile

# 243
  • София

Не знам, аз също му казвам Бобчо, на мъжа ми родителите му казват Борко, знам ли  Crazy
Обаче е един мъничък със сини очички и все гледа едно миличко  Heart Eyes Много е сладичък!

# 244
Джоли, аз мисля, че това е вид характер. Ние често се виждаме с едно семейство, в което малката не си дава играчките на Сами. Мен това не ме дразни и го приемам нормално. Заедно не могат да играят. Уважавам желанието на детето. Но защо страни от децата в градината - това е по-загадъчното. Може би с учителките трябва да потърсите причината. Вероятно е по-привързана към вас, има нужда от повече време при контакта си с чужди хора. Говори й, че хората общуват с хора цял живот и е добре, когато са заедно да си играят и да споделят ежедневието, играчките, храненето, спането...Може би нещо я стресира. Милата...

# 245
Лили толкова с деца не  се е виждала извън градината и не я знам колко ще дава играчка. Обаче там ми е много смешна, един ден ми вика "Мамо, днес Йоан ме притесняваше". Аз я питам какво е направил, а тя "Говореше докато спя" Laughing Освен това като я притесняват казва, че щяла да повърне. Дядо й и той я притеснявал, понеже й предлагал да й нарисува котка ooooh! А недай си боже да й каже някой, че е нещо, тя много възмутено казва, че била "Лили Гудева Итонова" Mr. Green

# 246
Благодаря за съветите, момичета! Говорих й и я разпитвах. Днес сама поиска да избере мартеничка за 2 момчета и 1 момиче от градината. Единият е Бобчо Simple Smile, Кети. Интересни ми се сториха критериите й - "Мамо, искам за Бобчо и Кристиян, защото те са тихи и играят тихо. А с Ема ходим на балет." Искаше и за госпожите си да избере.

Бухти, много е сладко, когато използват 'сериозни' думи в изреченията си.  Hug Лили много на място ги използва.

Днес една колежка ме вдъхнови - сготвила "Паста ал лимоне" Simple Smile вдъхновена от книгата "С дъх на лимони". Оказа се толкова лесна и мързелива, а в същото време впечатляващо вкусна рецепта. Много обичам мързеливите ястия Simple Smile

# 247
  • София
Днес една колежка ме вдъхнови - сготвила "Паста ал лимоне" Simple Smile вдъхновена от книгата "С дъх на лимони". Оказа се толкова лесна и мързелива, а в същото време впечатляващо вкусна рецепта. Много обичам мързеливите ястия Simple Smile

Дай сега и рецепта, че ще я мисля Wink)

Момичетата са прави, обикновено говоренето помага, но има и момента да е още в адаптация и затова да е по тиха. Криси в началото не се и запознаваше и почти не си играеше с децата. Сега ги знае всички поименно, играе си с всички, освен с едно момченце, но от него всички са вдигнали ръце. Не става веднага, изисква време да приемат промените. Дано всичко се оправи.

Криска е болничка, грипа я удари в ушенцето, но вече върви към оправяне  Heart Eyes Доста ме притесни, че аз като дете Heart Eyes много съм боледувала от уши.

# 248
Включвам се да известя, че Маякуб е родила днес момче - Дамян, 3600 г.!  Да й е жив и здрав и много да радва нея, тати и бате Матейко!  Simple Smile

# 249
Честит син на Мая  Simple Smile Да е жив, здрав и късметлия Дамян Hug

От мен очаквайте включване другата седмица - имам дата за планово секцио. Не се наеха да водят нормално раждане при голям плод, тесен таз и първо секцио.
Надявам се да тръгне само дотогава. Мислех да чакам и след датата, но някак си ми дойде достатъчно тази бременност.

И да не съм съвсем извън темата, да кажа, че Катето е ваканция и гостува (за щастие  Wink) на майка ми и баща ми. Никак не тъгува за нас, само 2 пъти поиска да говори с мен и то, за да пита за баща й  Laughing Crazy

# 250
Честит Дамян, Майче! Да е здравичък и много да ви радва.  Heart Eyes

Гнид, успех и ще стискаме палци да стане така както го искаш.  Hug

# 251
Честит Дамян на Мая  Heart Eyes Да ви е жив и здрав и много да ви радва  Hug

Гнидка, успех! Дано всичко мине леко и безпроблемно  Hug

# 252
Благодаря ви за подкрепата  Hug Heart Eyes

Оле, нещата вече е ясно, че няма да протекат, както ми се щеше - така и няма да разбера какво е да си родиш детето  Rolling Eyes
Но съм го приела вече, дано останалото за да е наред  Praynig

# 253
Нищо де не е края на света. Нали и съм ти сестра по съдба. Не сме по-малко майки. Важно е всичко да мине леко и бързо. Пожелавам ти го от все сърце.  Hug

И чакаме да се похвалиш.  Party

Децата ви като говорят, сменят ли местата на някои думи? Симона го прави и незнам дали е нещо нормално. На пример в песничката "мила моя мамо", въпреки това, което чува се пее, тя си я пее "песни ми си пяла". От този род са и другите "заменки". Искам да СЪМ НЕ голяма и т.н.  Thinking

# 254
Да,  редовно заменя Лили, например "Не си ме спи" и много, много други.

Гнидка, леко раждане и всичко да мине гладко Hug И Лили е във ваканция другата седмица, но няма да ме огрее мен толкова почивка.

Общи условия

Активация на акаунт