Юлчета 2008 (Тема 147)

• 72 457
  • 737
  •   3
Отговори
# 630
  • София
Сакси, къде я записа на зелено?
Според мен лятото може и до по - късно да дивеят и да се направи рождения ден вечерта, така че и след работа става стига да не е много изморена госпожицата от дневни занимания.

Ролери. Каката обеща да я научи.
Това е готина идея   Peace

# 631
  • София
зеленото е към градината  Peace

# 632
  • София
Един въпрос към софийските мами - някой знае ли лятна занималня или нещо от сорта, където мога да оставя децата през юли, когато градината ни няма да работи? по-голям проблем срещам с иван, който още няма 3г.

# 633
Пуснах тема и в Здравния, но да питам и тук - някой позлва ли някакъв пакет за платена, годишна, детска профилактика? Искам да абонирам и двамата някъде.
http://www.generali.bg/zakrila/za-kompaniata/ тук проверявала ли си?

Здравейте. Нещо ми домъчня за старите времена и дойдох да ви почета. Гледам сополи, ангини, сръдни - обичайните неща, които са и в моето ежедневие Grinning И рокли. Само роклята е дреха, от Анна да го знаете Laughing

# 634
И аз си мислех тези дни колко много пишехме в началото, а сега нищо Rolling Eyes Иначе и Лили е така с роклите. От миналата година. Като се стопли малко и само с рокли, не можем да я накараме нещо друго да облече.

# 635
  • Sofia
Девойки, не ви вярваме за роклите без снимков матрЯл  Laughing

Идват рождените дни, сега ще се разпишем, кога отлетяха 5 години, ей.... Whistling

# 636
Идват рождените дни, сега ще се разпишем, кога отлетяха 5 години, ей.... Whistling
Кога наистина  Shocked Ще правя аз покани тъкмо, че да ги оставим на децата от градината. 4 години й правихме рождения ден навън на един ресторант, но тази година няма да издържа и ще сме на детски кът на закрито.
А иначе една скорошна снимка - http://instagram.com/p/aknvXTDy-9/#

# 637
И тука има една фуста.  Mr. Green Ама не ме дразни толкова това, колкото желанието да се облича сама и то най-вече с неща, които й казвам, че не вървят заедно. Ходи с чорапи и сандали, и за да е още по-ужасяващо, са в най-неподходящия цвят.  ooooh!

И в тоя ред на мисли, с момчетата не е по-лесно. Искам идеи как да обясня на Бам-Бам (такъв прякор му сложиха познати, защото никак, ама никак не е палав), че само момичетата носят чанти и то от най-розовите, както и червилото, което толкова държи да си маже (добре, че е само блясък). Онзи ден му лакирах ноктите, а постоянното носене на кукла, съм го преживяла.  
Разбирам, че го прави, защото има пример и иска и той да е като кака си, но дали е добре да му се връзвам на тези неща? Не искам да им придавам огромно значение, като му ги забранявам и го карам да реве за тях, ама до кога да ходи лакиран и червисан?  Laughing
Специално за чантата съм решила да му взема мъжка и да приключим драмата, но лака и червилото ми идват в повече. И не минава номера с вазелина, иска блестящо червило.  Crazy

# 638
И тука има една фуста.  Mr. Green Ама не ме дразни толкова това, колкото желанието да се облича сама и то най-вече с неща, които й казвам, че не вървят заедно. Ходи с чорапи и сандали, и за да е още по-ужасяващо, са в най-неподходящия цвят.  ooooh!
Е как, това е най-нормалното. И мен не ме дразнят роклите. Само миналата година докато свикнем малко, защото просто нямахме такова количество, че да ходи само с тях. Но тази година си знам и друго не купувам.
А на Радо браво Mr. Green Остави го според мен, сам ще спре в някакъв момент.

# 639
Оле,  Joy Може ли снимков материал?

И Катето предпочита рокли, защото се чувства по-красива с тях, но, като цяло, няма претенции за дрехи и обувки. Но пък, има за всичко друго. Най-обича да ме пита нещо, аз да й отговоря и после да ми обясни, че не е така, а, е иначе  ooooh! ooooh!
Любимата й игра е да кара Васко да я гони из апартамента, при което той се пребива поне веднъж на обиколка. Като ги изведа навън, изобщо не й хрумва да се гонят.
Сутрин е такъв зор, докато закуси, че редовно тръгва немита...
Но, ако не е сърдита за нещо или преуморена, е много приятно дете  Laughing

# 640
  • Sofia
Леле, Лили каква прекрасна госпожица е станала  Heart Eyes
Хич да не съм ви чула да се оплаквате от рокли, ако иска някой може да ми прати някоя малка фръцла насам, да погледам и аз някоя кокона  Grinning
Моите младежи претенции нямат, обличат всичко, ама как цапат... ooooh! По 100 перални на седмица пускам, вече само това работя- простиране, прибиране, простиране, прибиране...Чат-пат през сушулнята за по-кратко.
На Дени ще взимам колело за РД, приемам идеи.

# 641
  • София
(...) Сутрин е такъв зор, докато закуси, че редовно тръгва немита...
Но, ако не е сърдита за нещо или преуморена, е много приятно дете  Laughing

Ооо, даже се миете сутрин  hahaha Аз се радвам, че поне успявам да я среша, макар и с уговорки понякога Wink Иначе роклите са хит и при нас  Flutter - просто наблягам на това при пазаруването и поне гледам да са съобразени със сезона, халал да са ѝ!

НБМ, на Дари и двата велосипеда (доскоро 14'', новият 20'') са Драг - много сме доволни, здрави са. Старото беше модел Rush, новото е Scout. Гледайте да му е удобно и да си го хареса, разбира се, за да си го кара с голямо желание Simple Smile

Е... вече е на 5!  Heart Eyes Някак много се умилих днес, даже и малко мъчно ми беше по някое време...

# 642
  • Sofia
Ама почнаха ли рождените дни, жива и здрава да е!
Предлагам идея - всички да покажат фотоколажи на годинка и на 5 Simple Smile Да видим в какво са се превърнали нашите мъничета  Heart Eyes

# 643
  • София
Затъжих се и аз днес за времето когато чакахме бебетата и първите рождени дни... За всеки случай реших да погледна и се изненадах приятно че има такова раздвижване:)
Честита пета годишнина на всички пораснали дечица:)
Лека бременност на Julie, мъничко ти завидях че отново те чакат такива хубави вълнения Heart Eyes
Моята Магдалина също не признава други дрехи освен рокли. Едва се съгласява да облича панталонки и блузка като излизаме на площадката. А там е истинска фурия, по-бурна е от много момчета, особено от кротушкото Петър. Идва ми малко в повече да я гледам как се въргаля в пясъка, кара колело и се катери къде ли не с рокля...
Оле, при нас Маги от самото начало не даваше на Петър да и пипа момичешките неща... Сега като на шега се опитаме да му дадем нещо момичешко той сърдито и заявява "Неее, аз съм момче".
Но брат ми едно време много е налитал на моите неща, даже го има на една снимка с пола Crazy

# 644
снощи моя малък дивак за пръв път видя кукла и кукленска количка, беше много впечатлен  hahaha
идеята за колажите е супер, само подскажете сайт от който после и да публикуваме тук...

Общи условия

Активация на акаунт