затова и не ме виждаш в онзи списък!
Термина на сестра ми беше в понеделник, но още чакаме де...
Термина на сестра ми беше в понеделник, но още чакаме де...

И как може да си помислиш, че си лоша майка?! Та ти си ми един от идолите

Доста е скъпо обаче, затова се чудя дали си струва, но пък ако това ще е единственото столче, което ще купим докато имаме нужда от такова, може би има смисъл...
. Една седмица след оризовата каша дадох на Марги каша ориз с царевица без мляко (разбърквам я с АМ) пак на Nestle, но тя определено не и е така любима
От миналия ден започнахме и месото - дадох и пюре на Хип картоф, тиква и пуйка, но като че ли и е едро и първия път се давеше и го плюеше. Втория път го смлях допълнително и хапна, но не с голяма охота (зеленчуковите пюрета и ги правя аз и са и по-вкусни от готовите).
, по-скоро не че не смее, а не може да мръдне... Сериозно се замислям да сменим количката. Вашите колички колко са широки? Събират ли се бебетата спокойно в тях, когато са навлечени със зимния камуфлаж? От кои колички сте доволни?

истината е, че колкото и да го пазиш и вардиш, все има ситуации, в които за секунда..и е станала белята
Само се чува едно ТУП! 
(аз обичам да си правя експерименти и ми беше любопитно дали на килограми ще го издържи. Той е 20 кила..) Тъй, де..да знам дали да правя рекламация или не 

Честито и на месечинковците!!! Да са живи и здрави!!! 
Много ще ми е приятно да пишеш в темичката и да споделяш какво се случва с малката сладурка Марги
Предлагам ти също да пуснеш някоя снимчица да я видим и да й се порадваме и ние, че тази на подписа ти е мъничка! 

просто няма как да опазим децата си от всичко! Аз мисля, че проблема не е възникнал само от екранчетата (моите очи много са ги пазили, но пак съм с очила). Дано се коригира все пак и моля те, не се обвинявай!!!!
А относно бащите - ами такива и аз не мога да проумея за какво мислят! Ако нашия тати отиде на състезание за разсеяни хора, ще се върне без медал, просто защото ще го е забравил 
Струват ми се интересни. Ако вече си ги пробвала, сподели моля те! Само не знам как я качваш тази количка

За винското не се притеснявай, те сами децата ще си го въведат и в по-големи количества 
всяка го заглежда - не само момичетата, ами и майките 
та казаха, че почти се затваряла вече, а било рано и да съм внимавала с vit D. Какво значи да внимавам - или го давам, или не 
искрено ме разсмя! Споко и аз съм правила подобни гафове 
Не го обиждай Дани - много ще си е умно детето, затова му е голяма главицата!!! 
А защо имаш съмнения?

Ще се образовам още малко по висшата математика и ако те ми се взриви някой интеграл в главата, може и да поспя тази нощ 

Габ го има това куче още отдавна и ни е в БГ. Тогава ги нямаше в БЪлгария и майка ми го е носила от тук, сега съм ги виждала в Джъмбо и то адаптирани на БГ език, което намирам за страхотно!

Препоръчани теми