МАЙ-ско бебе расте и хубавее и мама с него се гордее! - Тема 11

• 26 015
  • 718
  •   1
Отговори
# 210
Познайте коя е най-некадърната майка Embarassed? Изгубих бибата на Филип, което доведе до рев с цяло гърло и бутане на количката, придружено с носене на ръце. Tired Спасидиди беше нашия ангел-хранител, но Мириндичка сигурно вече не иска този ревльо Фифо за мъж  Tired то и с тази свекърва  ooooh! Та така от нас.  Crossing Arms

п.п. снимките съм ги качила във ФБ

Последна редакция: сб, 03 дек 2011, 17:47 от Норе

# 211
ИИИИИИИИИИи цял ден бях завид-завид Mr. Green

Хоупова,ти ли спечели приза,браво Mr. Green

Отивам да разглеждам снимките и да коментвам smile3521

И без да сте толкова лаконички,разкажете с подробности за срещата,какви подаръчета получихте,как си ги подарихте,томбола ли разигравахте,кво ли yes

П.П.Един въпрос ме човърка цял ден:Марте,Хоупова какво се оказа...жена или мъж? smile3532

# 212
  • София
Ето ни и нас- благополучно завърнали се Laughing
 Срещичката беше НЕВЕРОЯТНА!!! Всичко беше на наша страна- и времето и дечицата-мамини сладки ще ги изпапкам!!Толкова са пораснали и са се очовечили Hug
Луси: Определено има за какво завид,завид, а колкото до Хоупува...ще те разочаровам, но си е жена и то красива Laughing
За подаръчетата теглихме томбола-Сима я организира с листчета- Маги получи страхотна гризалка от ВИП-чето( Благодарим!!), а нашето подаръче отиде при зетя Нико-искрено се надяваме да му е харесало! Hug
Стояхме от 11.00 до 16.00-или поне ние така!Запознах се на живо с още много мами и бебоци..еми какво да ви кажа..живият контакт си е жив! Всички са по-симпатични на живо!
Хоупи: Съжалявам за бибата..гледахме по земята, но нищо не открихме- на кой ли му трябва използвана бебешка биба newsm78 Дано да имате разервна! Peace
Теди: Благодаря ти, че ни докара и за пореден път ни ''спаси'' Hug
П.с.Тони: А стихчето все едно за Нико сме го писали Joy

Последна редакция: сб, 03 дек 2011, 19:52 от jenajena

# 213
Още малко идейки за коледни подаръци (за малки и големи) - шейни:

бебешки шейни:
http://xn--80aagchfanjcc6aftsr6a.com/kids-slide-snow-runner-hx10 … hx1005-p-302.html - има немски за над 200 лв и китайска имитация за около 100
http://sportdepot.bg/products/ski-kanki-snowboard-sheini/sheini/ … heini/2221-sheina - аз мисля тази да взема и да я напачна в водачи ако трябва Simple Smile

за по-големи - надуваеми шейни:
http://4um.bg/product/337/snow-boogie-air-tube-44-sledge-naduvae … eyna-pingvin.html - чудя се дали ограничението от 54 кг може да се тълкува +/- 30 кг Simple Smile

# 214
Много сме доволни с Мариела от срещата,тя сега заспа уморена...от спане,защото проспа всиччко.

Луси завиждай,завиждай:)

Както Марта е казала,живият контакт си е жив.

И Мариела много се радва на подаръка от Сиянка на Жира,целият го олигави.

Любе добра идея за шейна...ама то сняг ще има  ли?

И да ти кажа,че и мойта кола е била на "-1" ама аз отидох да я търся на "-2" и като тръгнах да си доплащам паркинга,дойде един от охраната и вика"Ето тук едно загубено билетче,ща Ви спестя 4 лв" и като не си открих колата на "-2" си помислих,че са я откраднали,и тоя като ми е взел билетчето няма доказателство и щах да звъна на ММ да му кажа,ама после си я намерих на "-1" много съм смотана,затова ги мразя тия подземните паркинги.
УТРЕ ЩЕ ТЕГЛИМ ТОМБОЛАТА ЗА КОЛЕДНИТЕ ПОДАРЪЦИ,ПОСЛЕДЕН ШАНС ДА СЕ ЗАПИШЕТЕ.[/color/]

Последна редакция: сб, 03 дек 2011, 19:40 от danaq_lv

# 215
# 216
Хоупи: Съжалявам за бибата..гледахме по земята, но нищо не открихме- на кой ли му трябва използвана бебешка биба newsm78 Дано да имате разервна! Peace
Мартиччка, аз изобщо не мисля, че някой е "откраднал" изключителната биуба на Фифо  Mr. Green Предполагам, че той сам я е изхвърлил от количакта, а после аз съм я подритнала и е заминала. Надявах се, че някой случайно я е мернал, защото Фифо е пристрастен към точно този вид биби и не иска никакви други, а за съжаление те не се продават тук. Но имаме резервна, да .  Peace

# 217
Малии Хоуп, к`ви кракааа  Two Hearts Two Hearts Flowers Bouquet

Хубава срещичка сте си направили, браво на вас момичета!  smile3501Много е хубаво по срещите.. Ние у Варната също ги харесваме, макар и не винаги да сме всички!  Hug
Много сте ми хубави всички!  Hug Heart Eyes

# 218
Малии Хоуп, к`ви кракааа  Two Hearts Two Hearts Flowers Bouquet
Краката на Филип, нали ?  Joy Мойте бяха много приятни, преди да стана свинята-майка, но пък я, какво хубаво прасенце си имам!  Heart Eyes
 Mr. Green Hug

# 219
Малии Хоуп, к`ви кракааа  Two Hearts Two Hearts Flowers Bouquet
Краката на Филип, нали ?  Joy Мойте бяха много приятни, преди да стана свинята-майка, но пък я, какво хубаво прасенце си имам!  Heart Eyes
 Mr. Green Hug
Хоупова точно ти ли ще ми се жалваш ?  fight
Само пишеш глупости по форумите, хич не ти вярвам на теб, хич ! А и доказателствен материал че е точно обратното бол !  Heart Eyes
А пък прица си е страхотен бузанчо-сладуранчо !  Hug

# 220
Хооооооууппппп,  Thinking недей да скромничиш! Хубави са ти крачетата  smile3508 newsm56, А Фифо колко е пораснал...

Ама те всички деца са пораснали де, и вече приличат кой на момиче, кой на момче!  Kissing Heart dancing

Да си похваля лапето! Днес Еди от седнало положение като го хванах за ръчички и се изправи човека! И това стана точно когато правихме телемост с тати  Heart Eyes newsm68 newsm44

# 221
Да си похваля лапето! Днес Еди от седнало положение като го хванах за ръчички и се изправи човека! И това стана точно когато правихме телемост с тати  Heart Eyes newsm68 newsm44
smile3501 Браво на момчетооо !
Всички много са пораснали, момичета  Heart Eyes Само като си представя как до преди 6-7 месеца не съществуваха....нашите чудеса са те! Господ да ни ги пази!  Praynig Praynig Heart Eyes Praynig Praynig

# 222
Само и аз да кажа колко ми хареса срещичката!И колко са готини всички Hug
Трябва по-честичко да се организираме Peace
Марти има подарък от Ириндичка  Laughing телефон-да се чуват по приятелски

# 223
Яяяяя, да не си стават много близки те, да не ставаме на кълбета !!!!  Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil

# 224
Яяяяя, да не си стават много близки те, да не ставаме на кълбета !!!!  Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil

И дума не може да става! Naughty Марти не е такъв човек!  Laughing

Общи условия

Активация на акаунт