МАЙ-ско бебе расте и хубавее и мама с него се гордее! - Тема 11

• 26 006
  • 718
  •   1
Отговори
# 225
  • Сливен
Благодаря ти juji2704, забравих да се отета одеве от днешната консултация: наддали сме само 150 гр. и 1 см. или тежим 6800гр и 65 см. Така като гледам сме джуджето на групата( най-малки на ръст и тегло). Ама какво да се прави като нямаме спирка-не седим мирно и 1 секунда.
Mary Lu, не само вие сте слаби... И ние сме така - 6560г и 66 см Simple Smile, но пък си изглеждаме страхотно и вече не се притеснявам Simple Smile Супер са си дечицата, не се тревожи Simple Smile

Elfi4ka, и твоето адашче понякога ми прави такива номерца и днес беше за пореден път... Най-интересното е, че през деня не иска, а вечер и сутрин си хапва добре... Понякога се буди със силен рев, защото е адски гладна Simple Smile

Lussy, столчето е супер Simple Smile Но незнам какво да кажа, друго си е да го видиш на живо... Simple Smile

МАЙчета страхотни сте всички Simple Smile И бебчетата също... До сега разглеждах снимки във фейсбук и много ви се радвах Simple Smile Страхотна среща сте си направили, жалко че и ние не успяхме да се присъединим Simple Smile Бъдете винаги така лъчезарни Simple Smile Hug

Лека и спокойна нощ Simple Smile И сладки сънища Simple Smile

# 226
..., но Мириндичка сигурно вече не иска този ревльо Фифо за мъж  Tired то и с тази свекърва  ooooh! Та така от нас.  Crossing Arms
п.п. снимките съм ги качила във ФБ
Да, бе, да! ИринДа цяла вечер ми говори за момчето, което . . . си загуби биберона!!! Вика, мамо, мамо - той е, той е!!!  Heart Eyes  Heart Eyes  Heart Eyes Едва заспа, превъзбудена от днешните Радини вълнения!  Wink
Хоупова, не бой се! Марти ми е на сърце, ама ни е само приятел. А и те с Ирка си говорят служебно - нали са при един и същ педиатър!/та добре, че телефончето отиде при Марти, та да се разбират кВо да правят с храненето и коя ваксина по ги боли!!!  hahaha
Иииии . . . гледам Филип е движил и с други девойки, преди да се дотътрим с болната му жена!!!  Twisted Evil

Познайте, от томболата - от кой се падна нашето подаръче! От Фифо разбира се - съдба, кВо да праИш! Влакчето Томас - Ирка го гледа цяла вечер като Пришълеца! Голямо кокорене му се  кокори - и "фири и фетка" - голяма радост! Обаче тя като кандиса и го взе Яската и той да ми дрънчи с него - дойде ми в повече - та му спрях тока малко!  hahaha

Гери, браво на Еди - знае той, да се покаже пред татко си, да се гордее с него! Сигурно му е напълнил душата и по-леко ще му мине времето!

danaq_lv, добре че не си звъннала на мъжа ти, да му изкараш акъла! Цял ден двете мацки по кафета - че накрая и без кола да се приберат!  ooooh!

ljufis, първата шейна я имаме от Ясен! Купихме я от Хиполенд преди 3 години. Беше 120 лв. тогава. Доволна съм. Качвала съм ги и двамата заедно, да ги бутам или да ги влача. Този лост се върти пред и зад шейната. Става и за разходки през зимата - когато е непроходимо с количката э- може с шейната. Минава през всичко.

П.С. Джей, краката на Хоуповата са жИстоки! Мани кВи ги разправя! Тя цялата е хубавица. Даже си викам, като оженим децата ще ходим със сватята по кафетата да намигаме на дядовците! Е, стига аз да не съм в инвалидна количка вече, де! Дано по-скоро се оженят! hahaha

# 227
Добро утро!
Кафето днес май е от мен!

Днес мойта кукна рано, рано, ама то щото вчера цял ден не яде. Абе давам ѝ шишето, пие 30-40мл и ми се хили, и не ще. Ама щом не реве - значи е добре. та през нощта се събужда на няколко пъти да си хапне - да не заслабне детето случайно Laughing.
Досега разглеждах снимки във Фейса. Еми страхотни са всички - и мами, и бебета.  bouquet  Много се радвам, като видя такива усмихнати и прекрасни мамчета, със своите страхотни бебчета. newsm51 newsm51 newsm51
Гери, браво на Еди! smile3501
Отивам да пия кафе, че едва гледам.

# 228
  • София
Добро утро!
Ние да почерпим за месечинката  Wink

Вчера си изкарах страхотно Hug , ljufis радвам се , че ви е харесал подаръка  Peace
Отново искам да благодаря на Зеленамама    bouquet  мишката е страхотна

# 229
ДУ !
Нелли, да ти е жива и здрава Красавицата ! Heart Eyes
И аз  да благодаря за сладката играчка от Галя (Даная), а за влакчето на мИринди - да ме прощава сватята, ама ухажваме бая народ в тая рода (мИринди, Йо, Ясен, сватя и ГОЛЕМИЯ-СТРАШЕН-ТАТКО) ! Другия път ще подарим уиски  Mr. Green

# 230
 baloniЧестита месечинка на Елена и нейната мама Нелли! Да расте и хубавее за радост и гордост на мама, тати и бати! baloni

# 231
Честита месечинка на Елена!
При нас нищо интересно, Павел се върти като пумпал по спалнята, няма зъби още.
За томболата - как ще се тегли днес и същевременно сте си разменили подаръци? Може да сте коментирали, но последните дни четох не много подробно.
Изписаха вчера майка ми - много бързо вече ги пускат с тези лапароскопски операции.
Хубав ден!

# 232
Софийски майчетаааааааа, страхотни се - ВСИЧКИ!
И ние тук сме си дружинка, но не толкова голяма като вашата!

С една дума - РАЗКОШНОТИЯ  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 233
  • До морето :)
ДУ
ЧЕСТИТА МЕСЕЧИНКА НА МАЛКОТО АДАШЧЕ И ДРУГИТЕ ПРАЗНИВАЩИ
Ние нещо сме болни. Мен ме боли гърлото, а Елито пак е със сополи. Ама аз какво и се чудя, дойде време за ваксината и Елена по всички възможни методи се опитва да се отърве от нея  Laughing
Дано до четвъртък-петък й мине, че да не ходим пак по 8654839 пъти до докторката

Десинце, спокойно  Grinning Тяхната томбола е друга. Там на срещата между тях да си разменяли подаръци  Mr. Green Днес ще се тегли другата  Laughing

ПП: И Елито е със запек и през 2 часа само пуска по една барабошка  ooooh!

Последна редакция: нд, 04 дек 2011, 11:17 от Лече-Буболече

# 234
Добро утро и от нас  Hug
Аз пия сутрешното си кафенце, а Вики до мен се забавлява с новата си играчка - дрънкаща, мека топка, която получи от Алейна и Шени  Simple Smile Многооо благодарим за веселия подарък, Шени  Hug Вики е много впечатлена и вече цялата топка е олигавена  Mr. Green Ние се паднахме да подаряваме на Маги и както мама Марта споделя, тя се забавлява с новата си грижалка тигърче, за  което ние с Вики сме многоо доволни  Grinning
Срещичката вчера с мами и бебета беше многоооо приятна, жалко, че ние с ВИП-чето трябваше да тръгнем ранко, ранко, за да уважим една сладка рожденичка Simple Smile Но се надявам следващия път срещата да е по-скоро, в по-приятно време и да имаме възможност да прекараме целия ден заедно  Heart Eyes
Всички са толкова усмихнати и позитивни, определено трябва да се виждаме по-често, а децата ни...ооооо, децата ни....ПРЕКРАСНИИИИ СА!!!!!!! На живо са още по-сладки  Heart Eyes

Гери, браво на сладкия Еди! Много е зарадвал татко си Simple Smile
Честита месечинка и на Елена   bouquet Пъргавата, лазеща Елиии....голям е бонбон, нека е жива и здрава  Hug

Лелеее, това го написах сутринта, а вижте по кое време го пускам...това време лети и за нищо не стига..уффф

# 235
Честита месечинка на адашката ЕленаTada Да е жива и здрава, а мама nellyli много-много да и се радва!  Two Hearts
Разглеждах снимките от срещата, страхотни сте - и красиви, и слънчеви, и щастливи!... А бебешоците - разкош!!!  newsm44 Следващия път, живот и здраве, и ние ще се присъединим   animal037.

# 236
  • при палмите и алигаторите,FL
Малееееееее, как ви завидЕх за срещата, всички сте чудесни и мамми и бебоци и крака Mr. Green

Следващия път и аз идвам пък, няма да ме спрат три полета и нЕкакъФ си океан, да му се не знае.Така ме е яд че си пропиляхме времето в Бг, а не се видяхме Sad

Честита месечинка, на всички порастващи и пораснали дечица, да са здрави и спокойни.

От няколко дни се опитвам да снимам пехотинката, но тя се е запунала и не дава, успях да направя нещо и сега ще го видите http://www.youtube.com/watch?v=nFgcF_jMeYU&list=HL1323005402 … p;feature=mh_lolz

# 237
  • София
Честита месечинка на хубавата и слънчева Еленка! Да е жива и здрава и винаги усмихната!  bouquet (а този цвят много и отива Peace)
 За съжаление Магеланка днес по нищо не прилича на вчера- реве та се къса и мисля, че и избива долен кучешки. #Crazy.не дава да се пипине ooooh!, едвам я мажа с гелче..надявам се скоро да приключи тази драма и да се завърне усмивката на лицето и! Hug
Има ли развитие с томболата  newsm78 и ако да някой да напише и тук Peace
Нанди: Пише, че клипът е скрит и не мога да го видя!

# 238
  • при палмите и алигаторите,FL
Нанди: Пише, че клипът е скрит и не мога да го видя!

така дали ще стане http://youtu.be/nFgcF_jMeYU ?

# 239
ЧЕСТИТ МЕСЕЧИНКА НА ХУБАВАТА ЕЛЕНА!!!
Марте аз мисля да напиша листчета и да я изтегля тая томбола...и Луси искаше да тегли,ама никва я няма.Нещо против

Общи условия

Активация на акаунт