МАЙ-ско бебе расте и хубавее и мама с него се гордее! - Тема 11

• 26 018
  • 718
  •   1
Отговори
# 195
Благодаря ти juji2704, забравих да се отета одеве от днешната консултация: наддали сме само 150 гр. и 1 см. или тежим 6800гр и 65 см. Така като гледам сме джуджето на групата( най-малки на ръст и тегло). Ама какво да се прави като нямаме спирка-не седим мирно и 1 секунда.

# 196

ГлеЙте сЯ,искам бързо мнение за този стол,че вече ще се гръмна Crazy

http://mal4o.com/product_info.php/products_id/1456

Някой има ли такъв,стабилен ли ви се струва,някой случайно да го е виждал наживо....

Луси, сигурно няма по-паянтов стол от този. Толкова е нестабилен и хлопа без да има дете в него, не знам ако сложиш едно 8-10кг какво ще стане. И аз на картинка го харесах, та ходих до магазина и въобще не съм го оглеждала, само побутнах леко с ръка да видя колко е стабилен, е няма такъв ужас!

# 197
  • София
Честита месечинка на днескашните сладурковци!
Алекс: Стискам палци за бързо оправяне на Иринчето! Praynig Peace не се бой-Криско ми ги правеше редовно тези номера и наистина противоалергичните помагат много!
Деси: Бях те добавила, но явно при някоя корекция си ''изгоряла'' Laughing Сега пак си в списъка! Peace

# 198
Mary Lu сигурна съм, че не сте най-малки по мерки. Сега се сещам за нашта снаха Сиянка на Жира, на последния отчет май-беше по-лекинка, ама със сантиметър отгоре (тоя сантиметър отгоре го помня щот и Дани беше 65см и обмислях да му обувам по-висики обувки, че да я настигне). Двете ни варненски приятелки Бонбонката-Сиянка и Мелани също са в графата финни хубавелки. Та идеята ми е, че джобните гаджета също се харчат Laughing Само се чудя откъде и моя хубостник е в тая графа с тез едрогабаритни родители дет ги има newsm78
И да ти жива и здрава порасналата принцеса smile3525. Ама ти що не почерпи? Така всички щяха да я поздравят.

# 199
  • До морето :)
Ч.Р.Д., ДЕСИ! Жива и здрава! Бъди все така усмихната! Весел празник!
Честита месечинка на всички бебоци днес
За продавалника - аз за сега съм пазарувала единствено от Бургас и си ходя на място
Луси, с лека болка в сърцето ще ти кажа, че стола ми харесва  Grinning
Алекс, бързо оздравяване на Иринда Simple Smile

# 200
Моето ящно бебе пък днес не иска да яде  Thinking
Пила е мялко в 08:30 сутринта и в момента още не е яла нищо друго  Crazy
Пюре от банан отказа категорично,стиска устни и се хили  Laughing
Нооо и млякото не ЩЕ  Whistling  А тя никога по никакъв повод не отказва мляко  Thinking
Вчера също не яде много....събраха се 3 пъти за 16 часа..но днес пък сме на 1 път  ooooh!

Видимо нищо и няма....играе,смее се,закача се,не са зъби  Mr. Green....прави нейните си магарии....нооо не иска да ядееее  Thinking

На някой случвало ли му се е подобно нещо  newsm78

# 201
Луси, сори, ама аз съм само чиновник - писар (гледам днес си поела моята смяна Simple Smile), шефовете дърпат конците. Затуй не съм те отразила Simple Smile

Момичета, мерси много за инфото за продавалника и куриерите. Аз в крайна сметка си намерих човек, който да докара столчето. Ей такова е: http://www.simonovi-bgshop.com/tsetska/catalog/product_info.php/ … products_id/18457 - най-функционалното, стабилно, красиво и в същото изчистено столче, което видях по магазините. Дано сделката приключи успешно, че вече 1 месец се разправям с глупости.

silvia1111, как хубаво лапка адашчето, завид - завид. Моят мъж една тъъъънка цепка отваря - аз бутам лъжицата, той плюе, всичко в манджа… Ама явно броколите му хареса - днес изяде 1 "цвете" с морков и половина Simple Smile

Елфи, на мен не ми се е случвало да отказва мляко - ще ме изяде барабар с циците. Но щом е весела и щастлива - сигурно е на диета мацката, от малка започва Simple Smile

# 202
Опусумче, Честит Рожден Ден!!!  baloni bdbaloni baloni Да си жива и здрава, много обичана и желана, само усмивки и радости покрай теб!  smile3525  love001 newsm51 Обичаме те!!!  Hug Hug Hug
Честита месечинка на Ралфи Бубев!!! Да е много здравичък и да слушка мама!!!  baloni baloni baloni
Лусинденце, ти още ли нямаш стол  Whistling
Силве, Данко много папка пу-пу  smile3501 Може ли да доведа Мариса малко за уроци  hahaha
Много гушки за малката Ирка!!! Да се излекува бързо!!!  newsm17
Мари Лу, споко и ние сме в графата на слаботелесните! Ама ще видиш какви мадами ще станат  Heart Eyes  Hug

Благодаря ви за пожеланията за моята Зъбла  tooth  Hug

Още нещо щях да пиша... newsm12 Но не се сещам...  smile3502

# 203

Опосумиии..ЧРД и на теб! Бъде все така прекрасна, млада и красива  Blush  Hug (Не разбрах на колко ставаш  newsm78 )

Моята зодия уж не се понася със стрелец, но и мъжът ми е стрелец, Елфи и Опосумка са стрелци, а изпитвам големи симпатии към всички, а към мъжът ми и други работи изпитвам  Mr. Green
  Като казах мъжа ми, та се сетих, че днес успях да му купя подарък за РД днес. ПОсетих близкия МОЛ и забърсах в бързината една мъжка чанта от GUESS за него и едно потниче за мен  Blush (естествено, няма да си тръгна с празни ръце аз), покрай всичко това купих на Рафаел, който днес става на 7 месеца един пуловер и две блузки с мотиви за Коледа (едната от женския рафт, но спокойно мога д акажа, че е унисекс, ако не знаеш, няма как да разбереш..Боже, дано не си повредя детето с тези мои покупки  #Shocked)
Абе, няма ли кой да ми каже да спра да пазарувам  #Cussing out
  Мариска се е озъбила, да и е честито зъбчето, но Рафаел, ей го на, стана за женене, а зъби още няма  Thinking

Елфи, преди няма и 2-3 дена казах, че Ралфката отказва да се храни и бях много притеснена! Може би си пропуснала това..Един ден, просто отказваше да яде и буквално съм го хранила насила, пюре въобще не яде, само по малко мляко (едва изпиваше по 50 мл на 5-6 часа интервал!) На другия ден всичко се нормализира.
Обаче Рая чак толкова дълго да не се храни...  Rolling Eyes Аз за 6 часа и бях в паника, ти не знам как издържаш 12 часа да не я храниш и да не си луднала какво става.
Иначе и Рафаеляно така си беше жизнен и всичко си беше наред, така и не разбрах защо не ядеше това дете в този ден

СпасДиди, каква е тазии алергична кашлица, бе?  Rolling Eyes То хич не е безобидно такова нещо..Трябва да се разбере какво я е провокирало за да предотвратиш за в бъдеще подобни пристъпи  Praynig

# 204
  • София
Mary Lu сигурна съм, че не сте най-малки по мерки. Сега се сещам за нашта снаха Сиянка на Жира, на последния отчет май-беше по-лекинка, ама със сантиметър отгоре (тоя сантиметър отгоре го помня щот и Дани беше 65см и обмислях да му обувам по-висики обувки, че да я настигне). Двете ни варненски приятелки Бонбонката-Сиянка и Мелани също са в графата финни хубавелки. Та идеята ми е, че джобните гаджета също се харчат Laughing Само се чудя откъде и моя хубостник е в тая графа с тез едрогабаритни родители дет ги има newsm78
И да ти жива и здрава порасналата принцеса smile3525. Ама ти що не почерпи? Така всички щяха да я поздравят.

Mary Lu не се коси! Добре е сватята да ни отсрами, че както напоследък съм позанемарила чатове, форуми и фейсове... Та Сияна на 6 месеца беше точно 6 кила и 66 см (това с обувките беше яко). Да, вие сте на 7 м, но не виждам как може да ви догоним. Отдавна спрях да се притеснявам. Всичко си има детето. Да са ни живи и здрави, пък както е писала Мариетка, тепърва ще стават от лични, по-лични мадами. Wink

Преди да съм забварила:
Честит рожден ден на Опусумче и Елфичка! Да сте много щастливи и обичани жени и мами!   bouquet

Честито зъбче на Мариска Прекрасна и месечинка на Ралфи Сладурков!

Имам усещането, че изпускам нещо... newsm78

П.С. Сетих се: днес най-накрая ни биха ваксините (2 надупчени крачета + 1 през устата) и си взехме резултатите от изследванията. Като цяло са добре.
Лусинда, ако все още те интересуват определени показатели, свиркай да ги гледам?

П.П.С. Добре, че Бубето писа да се сетя и за другите неща.
Бубе, чакам с нетърпение снимките на елхата, адвентскалендара и най-вече на Ралфи и Габчо с новите коледни придобивки. И ММ е стрелец и аз съм в чуденка какво да му подаря... newsm78

Последна редакция: сб, 03 дек 2011, 00:23 от Jira

# 205
  • Айтос/Бургас
 Hug

Бубе,извинявай,може аз да не съм разбрала.Аз коментарът,че случаят  е като на Венцулини го четох първият път,и ти там ми каза да опиша по-подробно.Аз после писах,но ти  не отговори( Това имах предвид). Hug
Хайде да не те занимавам пък и другите майчета с моите проблеми.От тогава не го е правил Praynig.Дано да си остане така...
  bouquet

# 206
Бубе, чакам с нетърпение снимките на елхата, адвентскалендара и най-вече на Ралфи и Габчо с новите коледни придобивки.

Календарът е готов, насниман, Рафаел има много Коледни одежди, които да сменям и да снимам, само компютърът се е скапал (другия), а трябва на него да качвам снимките, че става по-лесно  Grinning

Елхата и тя е готова, нагласена, остава да се наканя, да снимам и после да ги кача и да ги покажа  Heart Eyes

Hug

Бубе,извинявай,може аз да не съм разбрала.Аз коментарът,че случаят  е като на Венцулини го четох първият път,и ти там ми каза да опиша по-подробно.Аз после писах,но ти  не отговори( Това имах предвид). Hug
Хайде да не те занимавам пък и другите майчета с моите проблеми.От тогава не го е правил Praynig.Дано да си остане така...
  bouquet

Злати, аз видях описанието, даже видях, че си се самоцитирала когато обясняваш, защото си описвала и на някой друг за какво става въпрос и точно след този ти постинг останах с впечатлението, че съм ти отговорила  Rolling Eyes
Нещо почнах да се обърквам и аз..А може да съм и аз в грешка и само да съм имала намерение да ти пиша, но да съм пропуснала  ooooh!
Така или иначе ако има нещо, което те притеснява трябва да искаш направлление за конкретния специалист, защото аз също не знам на какво може да се дължи. Тоест аз имам идея, но тя основно се простира до несъвършената при децата до една годинка нерва система и това е..Дори не съм много сигурна, че и специалистите ще могат да се изкажат много адекватно за толкова малко бебе..По принцип година и половина(18 месеца) се считат за преломнана възраст при децата и едва след тази възраст може да се постави някаква (ако има такава изобщо) по-конкретна диагноза. Всичко останало се базира на догадки, а при специалистите и на опит (защото нали се сещаш, че не си само ти с такъв проблем, ходили са още 50 майки за същото и дефакто докторите така трупат стаж и опит   Hug  bouquet )

# 207
Добро утро! Благодаря ви за пожеланията, а колкото до Герганка сладуранка не се притеснявам много, че е слабичка, защото е жизнена и весела, ама като чета за другите бебоци и си мислех, е сме последни в листата  Laughing То и аз като малка си спомням, че все бях последна в редиците на класа и вечно ми казваха, че съм под нормата за килограмите, ама я ме я каква съм сега  Embarassed (взех сама да си се хваля вече) Да са ни живи и здрави бебчовците, пък другото ще се оправи.
 Мамчета, аз защото вечно съм неразбрала, та да попитам как да разбера на кого ще подарявам, че нямам никакжа предсатава. Незнам къде да намеря списъка(има ли го публикуван някъде).

# 208
Оле,много ми е мъчно за малката Ириндичка HugДано бързо се оправи човеченцето Praynig Praynig Praynig

# 209
Хихи, кой пръв се завърна от СРЕЩАТА Simple Smile Беше много хубаво, слънчево, а децата ни са тооолкова пораснали.

Благодарим на Нели и хубавата Елена за страхотното подаръче. И чакаме снимки Wink

Общи условия

Активация на акаунт