МАЙ-ско бебе расте и хубавее и мама с него се гордее! - Тема 11

• 25 926
  • 718
  •   1
Отговори
# 525
Мартина се прибра тази вечер от баба си с…..отрязана коса. Просто щях да полудея. Отрязани са й всички красиви къдрици. Нямам думи. “Малко само” каза…Как може да я подстриже, без да ни попита. И на всичкото отгоре не на фризьор, ами сама вкъщи и явно без очила, щото няма такава кривотия и стърчащи кичурчета….  Егати колко съм ядосана! #Cussing out
…..

Syma ужас !!! Прекрасните къдрици на детето. Аз ако бях мале какъв скендъл щях да извихря. Като малка все ме подстригваха като момче късо и аз бях много нещастна. Взе ме лъжеха - само малко. Най-накрая поредния път като се опитаха да подстрижат започнах да си  въртя главата нон-стоп наляво - нядясно и фризьорката капитулира. От тогава ( 2, 3 клас) съм все с дълга коса.
Ще порасне, но е гадно де. Малката как е разрешила  newsm78

Ами разрешила, щото баба й й казала, че така ще порасне по-бързо. Е, не я е офъкала като момче естествено, пак е с дълга коса, но без къдриците отдолу (точно тях е отрязала). Ще порастне естествено, но мисля, че без къдрици вече.  Cry ...
Мъжът ми й се разбуча, защото й е син, аз скандал рядко ще направя. После се била разплакала ми каза той.
Ядосана съм, но се опитвам да се успокоявам, че в крайна сметка важното е да сме здрави, коса е все пак. Пак си ми е сладичка кукличка.

# 526
Много cъжaлявaм, милa, зa хyбaвитe къдрички! Sad Cвeкитaтa нaпрaво хич ги нямa. Но кaкто кaзвaш, вaжно e здрaвeто! Пaк щe порacнe коcичкaтa.
Зa cecтрa ти cтиcкaмe пaлчeтa зa лeко рaждaнe!

Нa Мaриca ca й мaлко по-ниcки cтойноcтитe нa хeмaтокритa и тромбоцититe. Но нeщо тaя чacт от зaрязaното от мeн обyчeниe по мeдицинa ми ce гyби... Cпорeд вac имa ли нeщо трeвожно? Бyбe, ти знaeш ли от кaкво ce полyчaвa?

# 527
  • при палмите и алигаторите,FL
Днес бях в толкова добро настроение и исках да напиша доста неща, както и да ви развеселя с още работи, но.. съм ужасно ядосана – Мартина се прибра тази вечер от баба си с…..отрязана коса. Просто щях да полудея. Отрязани са й всички красиви къдрици. Нямам думи. “Малко само” каза…Как може да я подстриже, без да ни попита. И на всичкото отгоре не на фризьор, ами сама вкъщи и явно без очила, щото няма такава кривотия и стърчащи кичурчета….  Егати колко съм ядосана! #Cussing out
…..

Само до тук стигнах с четенето, че Соник иска компа, но тая бабетка, да идеш с машинката и да я подстрижеш , ама накриво, много накриво.Как се нервирах, да подстригва чужди деца,  #2gunfire #Cussing out #2gunfire

Бубе, с теб съм, да се знае.

# 528
SYMaaaaaa  newsm45 newsm45 newsm45
Точно онзи ден си говорехме за това с теб..... прекрасни са и къдриците, но не страдай - ще и порасне пак фантастичната коса, а и тя си е Принцеса и без буклите  Hug Hug Hug

# 529
Дзън, дзън, дзън дядо Коледа е вън  Mr. Green Mr. Green Mr. Green

Хей голям наплив тука настанало тука бе, предлагам да се обедини майската с априлската тема  Joy
И във фейсО сте се активизирали гледам, браво на вас  Mr. Green
Сега да си признае кой затри документа ?  Twisted Evil

Аз пък влизам да похваля специално Принцес Ви, която вече съвсем съзнателно казва мама, когато трябва да яде, когато е напишкана и пр. А не като преди да повтаря машинално.  Simple Smile

# 530
  • София
Добро утро!

SYMa  smile3518 с какъв акъл свекърва ти е решила да я подстриже , без да попита поне. Телефон няма ли тази жена???? Не знам дали щях да и дигна скандал , но със сигурност нямаше да и говоря известно време . Твоята Мартина и Соник на Нанди са ми любимки с тези красиви коси  Heart Eyes

Лусии, много се радвам за добрите резултати   Hug Peace

Последна редакция: пн, 12 дек 2011, 08:32 от nellyli

# 531
Добро утро!
SYMa Е,как може такова нещо!Много кофти!Дано МАртина поне не е разтроена!А никога няма да забравя като отрязаха моите къдрици(косата ми беше до кръста) Cry

Джей сигурно няма по-сладко нещо от това! Heart Eyes Heart Eyes

Детска кухня ние ще сме на държаван(ако се доредим Whistling)
Майките около мен с по-големи бебета дават вечерятя към 7 и после в 9-10 като заспиват-малко мляко.

Един въпрос:Ползвате ли термо чанти и какви?

# 532
  • София
еми ко - то при нас е готино - бебетата и те най-хубавите - джънгър да има Simple Smile БУБЕ - в кръга на шегата (не че "ти дреме на корубата" ама да кажа) да вземем да сложим надпис "ЗЛО КУЧЕ" на първа страница Simple Smile   bouquet Hug Heart Eyes

smile3532  Joy hahaha Ще се спукам от смях за добро утро!!! Вчера Сима ( Боример ми звучи като водомер Mr. Green), а днес Къщичка вкара лафа на деня! Peace
 А ДУ и от нас! Laughing Laughing
 Първо да честитя на всички масечинковци, които съм пропуснала и да им пожелая да растат здрави и енергични!  bouquet
 Очевидно сме една от най- колоритните отчетни теми и съответно и една от най- търсените! Hug
Сима: Много лоша работа с косата на каката- ако някой ''се огледа'' в 2-та косъма на главата на Магелана...лошо му се пише  #2gunfireMr. Green Моите деца само аз имам право да ги водя на фризьор и да решавам как да изглеждат! Криско, на 2,5 г. имаше страхотни къдрици и го мислеха за момиче, та реших да го подстрижа..еми никога не съм съжалявала толкова за мое решение! Косата му се изправи и потъмня, цялата физиономия му се промени, но нямаше връщане назад!
Луска: Честито ви столче за хранене- в цяла одисея се превърна то за вас, но изборът ти е прекрасен! Peace
Жужи: Да ви е честито първото зъбче-всичките да са белички и здравички! Hug
По въпроса с детската кухня:Ще я взимам от 10-11 месец (когато съм захранила напълно) и ще я давам така: 1. Рааано сутрин (например в 4.00 Mr. Green) кърма
                             2. Към 10.00 попара
                             3. 13.30- малко от супата и малко от второто (познайте кой ще изяжда останалото Mr. Green)-това е само в началото. После, постепенно Маги ще прояде цялото количество храна.
                             4. 17.30-десерта (ако не го одобря може аз да и направя нещо)
                             5. 21.00-кърма!
Ние:От 3 дни сме сополиви и съответно непоносимииии! smile3511 Направо сама си говоря вече! Денонощен непрекъснат рев с оперен глас ме преследва навсякъде, сутрин ме събужда една скубеща ръка, после Магелана се докопва до някоя част от тялото ми и започва настървено да ме хапе- с една дума садо- мазо!Вече съм #Crazy Спи се само навън или в колата- вече обмислям да наема шофьор за през нощта и да ни разкарва напред назад из града само и само да дремна 2 часа поне! Mr. Green
 Коледната окраса я сложихме, но с джуджетата още не съм готова ( по обективни причини) и затова няма снимков материал.
 Магелана още нищо не казва съзнателно и чака да я разнасям като принцеса- реве от проходилката, не харесва бънджи и играчки и дори елхата не и е интересна. Вълнува се само от одушевени лица и то най-вече от татко си , мен и братята си! Останалите ги отразавя с неистов рев и сочене към нас!  ooooh! Интересно какво ли ще излезе от това  МАЙМУНЕ  newsm78 С момчетата не съм имала подобни тревоги!

# 533
Добро утро  Hug

Syma буквално ме втрещи с постовете си  Crazy С единия ме разсмя толкова много  Joy Joy Joy , а с другия направо ме вбеси !!! Вашето бабе е направо за  #2gunfire #2gunfire #2gunfire  Такова своеволие направо е в състояние да ме побърка и не заради това, че на детето му е скъсена косичката (сигурна съм и знам, че и така е повече от прекрасна), а поради факта, че е прескочено родителското тяло и някой си е позволил нещо без нашето знание, позволение по отношение на най-скъпото ни!!!

За захранването - Вики не харесва купените пюрета и това е то!!! Аз нямам нищо против и си й правя домащни, ама то ми писна да варя картофи !!! Ако няма картоф и 2 лъжици тиква започва едно мръщене....много е капризна...ама нали е ВИП и като знам какви са майка й и баща й, що ли не съм изненадана  Mr. Green

Къщичке, браво за изпита  Hug

Ние 2-та почивни дни, както обикновено не ги прекарваме у нас...просто имаме тръни в задни....ците цялото семейство  Mr. Green Ако знаете на Вики как й хареса да маха гащи из заведенията  Laughing Цял ден се прехвърляхме от едно на друго и така чаааак до късно вечерта и изоообщо не възрази това дете - играе си, хапва си, този я гушне, онзи я гушне, простооо прекрасна  Heart Eyes

И всичко щеше да приключи с прекрасния уикенд добре, ако от вчера следобяд не бях си лепнала отвратителната хрема, с която съм в момента...тъпня голямаааа, как ще опазя детето , не знам!!! Стискайте ми палци да не се зарази, че на последната консултация преди 1 дни си пожелахме с доки Весели празници и не ми се иска да я виждам преди това!!!
И като за финал Вики на 7 мес и половина е 7900 гр. и е дълга 71 см озъбена с цели 2 зъба  Mr. Green

Хубав ден от мен, че моето сладко забавление не издържа вече и си скъса книжката от мрънкане и яд, че не й обръщам внимание  Hug

# 534
Привет, привет!
Тук съм тук!
започвам с най-важното - а именно страхотните Рая, Виктор, Клавдия, Ралфи, Моника и Еди Heart Eyes
Нашите бебета са най-страхотни  Heart Eyes Бубе, аз също много обичам деца с вежди (като моето  Mr. Green) понеже всяка една мимика се вижда много отчетливо Heart Eyes
Браво и на Мариса за изправянето, на Садомазолини за изледванията,  на Елина за зъбчето и на двете Викита, че са толкова послушни
Сима - просто не мога да повярвам колко е несъобразителна свекърва ти #Crazy Моята ми се закани, че щяла да пробие ушите на детето без да разбера, което няма как да стане, т.к. тя НЕ остава сама с детето и няма да остава сама с нея още дълго време Whistling
По наболелия въпрос съм на мнението на Буба, Нелли, Джей и Жени Peace
А за нас - много се гордея със себе си, вчера изпекох първия си щолен - 3,3 килограмово чудовище Joy Нямам търпение да го опитам, но ще тря1бва да почакам известно време Crossing Arms
Хайде това от мен, че дребната пак мрънка ooooh!

Последна редакция: пн, 12 дек 2011, 09:39 от Бисквитка

# 535
Добро утро Simple Smile
Забравих да кажа и за двата зъба на Митко. Едното вече се забелязва мъничко, другото само драска за сега.
Казва мама и баба, ама само мама е осъзнато  Mr. Green

# 536

Един въпрос:Ползвате ли термо чанти и какви?
http://www.shtarkel.com/products/613-termochanta-za-shisheta.html
аз имам тази, смятам от кухнята нещата там да слагам, за сега не я ползвам още..

Жени, честити ви зъбчета!!!  tooth tooth

Уууу пък тая свекърва на Сима, пфууу много неприятно...  Confused

Ауу Шени пази Алейна от свеки, че току виж оставяш я за час и ти я връща с обици и то накриво...  #Crazy

алармата ми се включи, тъй че по късно може пак да вляза...  Hug

Последна редакция: пн, 12 дек 2011, 09:56 от ГериСян

# 537
 Здравейте от нас  bouquet
 Честити месечинки на астралните ни близначета  bouquet
 ЧЕСТИТА МЕСЕЧИНКА И НА ЕДИ НА ПАТЕРИЧКА!Да ни е жив и здрав  bouquet
 Ралица е с хрема вече четвърта седмица.Днес ще се разправям вече с док,че ми писна на..... шапката вече #Cussing out Отложихме ваксини,изследванията ги направихме обаче резултатите незнам какви ще са,дали хремата ще даде отражение newsm78
SYMA-свекито ти не е в ред #Cussing out
 Съжалявам че не мога да влизам често във форума,но нета ми е много бавен и докато отворя минава едно половин час Sad

# 538
  • Сливен
Добър ден и от нас с Ели Simple Smile
Днес планирам да я заведа при педито за едно прегледче  Thinking Хремата е слаба, но много водниста и не успявам нищо да извадя с аспиратора, а имам от този на Маример... Освен това май акото и е по редичко от обикновено... Няма температура, предполагам всичко се дължи на зъбчетата, но за да ми е спокойно ще отидем да я види доки  Wink
Мерси за хубавите пожелания за зъбчето на Ели Simple Smile

Честита месечинка на Ралица на Зу!!! Да е здравичка и много усмихната!
Честито и на всички останали месечинковци!!!

Lussy, честито ви столче Simple Smile Дано и на Венци да му хареса и много пюренца и супички да хапва в него Simple Smile Hug

Zazka, бързо оздравяване на каката  Hug

SYMa, незнам какво да кажа за твоята свеки... Аз лично най-вероятно щях да и направя забележка, че можеше и да и се скарам, но аз съм много импулсивен човек и никак не обичам да си трая... Ама те свекитата са такива, обичат да се налагат, но пък и ние не сме длъжни да им мълчим Simple Smile  Дано и излезнат пак същите хубави къдрички на малката сладуранка Simple Smile Praynig Hug

jenny_b, честито зъбче и на вас Simple Smile Да са здравички и белички Simple Smile

Джей, браво на малката сладуранка Simple Smile Предполагам, че много приятно да слушаш как ти казва МАМА Simple Smile  Hug

Къщичке, браво за изпита Simple Smile

ХУБАВ И УСМИХНАТ ДЕН НА ВСИЧКИ!

# 539
Здравейте и от мен:)

Syma, жалко наистина за къдричките, не се ядосвай:)

Зазка,Зу, Марта бързо оздравяване на каки и бебоци

Честито на всички озъбили се!Да растат здрави и бели!

В къщи си прехвърляме вируси , каката е с хрема, баткото е с червено гърло и плаче повече от Бобо, трети ден лежи с температура и пие само течности, не може да преглъща храна. Опитах се да украся къщата и направих купища коледни сладки, но някак си коледното настроение все още го няма. Надявам се , Бобо да не прихване......
Дали от мрачното време или от натрупаната умора, съм откровенно тъжна .

Хубав ден

Общи условия

Активация на акаунт