МАЙ-ско бебе расте и хубавее и мама с него се гордее! - Тема 11

• 25 922
  • 718
  •   1
Отговори
# 540
  • на североизток
Здравейте, момичета!
 При нас положението никак не е добре Cry. През нощта и на мен взе да ми става зле и в резултат - сега съм като парцал - повръщам, и всички останали екстри. ММ остана да ми помага за момичетата. Каката не е добре и ако днес не овладеем нещата утре ще ходим до болницата Cry. Просто е ужасно - аз нямам сила за нищо.
Дано баткото и бебето да се отърват поне Praynig
Стискайте ни палци!

# 541
  • Варна
Добър ден и от нас!

Споделям и аз всеобщото възмущение от свекървата на SYMa. Аз на моята хич не бих й мълчала за такива неща, едно време като бяхме гаджета с мъжа ми си траех, но тя взе да злоупотребява с търпението ми /опита се да провали сватбата ни неколкократно/ и тогава, в деня на сватбата ни й казах всичко, каквото мисля и оттогава е писенце Twisted Evil. Не вярвам да е трайно, все някога пак ще си покаже рогата, ама поне е наясно, че няма да остане без последствия.

zazka, дано се оправите бързо с каката, а на останалото домочадие да им се размине Praynig!

Бързо оздравяване и на Ралица на Зу и Магеланка на Марта!

Моето диване днес се събуди в 3.30 във весело настроение за игра #Crazy. После веселото настроение премина в ревящо и гладно. Интересно, защо така се получава, след като той по принцип си спеше цяла нощ и не се хранеше нощем от много малък newsm78. Никак не ме устройва такъв "режим", дали има начин нещата да станат по старому...

# 542
Честити месечинковци от мен и кака Стаси
Да са Ви живи и здрави юнаците и момите

Микаела на silvia_dimova
Симона на Deni4ka 74
Ралица на Зу - Илияна
и успех с лекуването на хремата
Ивайло на dinani
Асен на neliatanasova
Нунцио на M.Baljieva
Гергана на dennii

Ако има и други,но не са записани и на тях честито,да растът малките здрави,весели,засмени   bouquet

Марта много ми хареса поста ти за малката и това с шофьора,който ви развозва,за да си дремнеш  Laughing
jenny b честито зъбче,поне за това,което се забелязва  Wink
на Дидето Вълкова и на juji също успех с боренето на хремата

Искам да се похваля понеже прочетох,че има и други приказващи бебоци  Grinning
Анастасия може да казва мамО,бабУ,тата,айде и не - лекарката ни каза,че тези думи са неосъзнати,но пък се чудя как така точно тези думи ще казва като не е съзнателно .newsm78

Ау Зазка преди минутки прочетох поста ти.
Ужасно много ти съчувствам,дано се почувстваш по-добре и да не се налага ходене по болници.Браво,че мъжа е останал да помага,пък дори и за подкрепа да е - пак добре.
Стискам ви палци - силно.Скорошно оздравяване!

# 543
...
Моето диване днес се събуди в 3.30 във весело настроение за игра #Crazy. После веселото настроение премина в ревящо и гладно. Интересно, защо така се получава, след като той по принцип си спеше цяла нощ и не се хранеше нощем от много малък newsm78. Никак не ме устройва такъв "режим", дали има начин нещата да станат по старому...

Mr. Green И моята бебка от много малка не се будеше през ноща за хапване и какво ли още не обаче напоследък го прави и тя тоя номер,не се случва често,около 2 пъти седмично  Thinking
Понякога заспива докато и приготвям храната,та после трябва да я будя на ново,за да не изхвърлям млякото  Confused
И тя така към 3-4 часа ... най-сладкия сън си разбивам и после се облещвам  Shocked

# 544
  • София
Мили МАЙ-ки, децата ни пораснаха и клипчето ни вече не е много актуално. Смятам да направя ново. Които има желание да участва нека ми прати на лични по 2 снимки на детето си.Срока ще е до края на седмицата. Приема идеи за музикалното оформление. Хоупова основно разчитам на теб   bouquet

# 545
Здравейте и от мен!

Оцеляхме след "почивката" в България. Mr. Green Успяхме и да се понаспим от 3-те ни дни тук, та рекох да ви кажа здрасти.  Wink Не съм чела назад..явно няма успея да наваксам пропуснатото, но поне от тук натам да следя.

Честито на всички с поводи от изминалите дни и най-вече на порасналите бебета! Много радост и усмивки!

Сега отивам да украсяваме елхата, че каката е нетърпелива! Grinning

# 546
  • Сливен
Simple Smile Ние се завърнахме от прегледа... Нашата педи е болна, но ни прегледа лекарката, която я замества Simple Smile Как то и предполагах всичко е ок, хремичката е от зъбките, които излизат Simple Smile

Nellyli супер е идейката ти Simple Smile ще трябва да направя някоя коледна снимка на Ели, но не сме довършили тоалета и още... Дано успеем до края на седмицата Simple Smile

Бързо оздравяване на всички  Hug

...

Mr. Green И моята бебка от много малка не се будеше през ноща за хапване и какво ли още не обаче напоследък го прави и тя тоя номер,не се случва често,около 2 пъти седмично  Thinking
Понякога заспива докато и приготвям храната,та после трябва да я будя на ново,за да не изхвърлям млякото  Confused
И тя така към 3-4 часа ... най-сладкия сън си разбивам и после се облещвам  Shocked
И ние се събуждаме от около седмица в 3-4 часа, но защото сме гладни и после пак заспива Simple Smile Още на месец пропускаше това хранене, а сега какво и става незнам... Дали и е от зъбките незнам  newsm78

# 547
  • София
Привет момичета-кокичета!

Казах ви аз, че Сияна чете тайно тук! Няма и помен от съботното спокойствие. Колкото послушна беше тогава, толкова рогата е днес!

Влизам само да поздравя месечинковците и да ви почерпя за годишнината ни: 14 години   loveuuu

# 548
Здрасти,
незнам дали ще пиша в бедеще, но докато не напишете с големи букви на първа страница"Забранено за нови" ще се считам в правото си да си пиша когато искам  bouquet
Незнам кой-кой е и за какво се бори тук, но съм схватлива и ще наваксам bowuu
Чета от време на време, а от днес имам регистрация за протокола 12.12.2011.
Докато има хора проявяващи доза ексхибиционизъм, ще има и хора проявяващи вид воайорство/Аз/.
Естествено че като видя някъде да пише /цък/ и аз ще цъкна.Буба пък и нали това е идеята да се види, да се коментира, този колко е сладък , на кой елхата му е по- голяма и т.н.Сериозна съм сина ти е много сладък, почти колкото моя.
В темата има мами с много свежо чувство за хумор, затова ви чета.Елфи ми е любима непринудена, забавна пък  и красива.Не се подмазвам, не е нужно.
И защо не искате нови лица, малко свеж полъх никога не е излишен.
За себе си засега ще кажа само, че имам три деца.Последното на 6 месеца.Въпреки многото опит форума често ми беше необходим и полезен.Надявам се и аз да бъда полезна на някой в бъдеще.
Ако сте френдли ще има още, ако не здраве да е.Аз съм дебелокожа Grinning.
Спирам да оргиналнича, че ставам досадна и отивам да се newsm43 , че ще дойде Буба да ме  :ruporuu
:

# 549
Jira, честита ви годишнина! Още дълги щастливи години заедно и в разбирателство!  bouquet

violaola, добре дошла!

# 550
Ми сега като ми се пише кво да правя? В мен се отприщи някакъв бент  и ще ви залее.Не се сърдете ако можете бъдете над нещата.
И ние всички сме болни аз,  дъщеря и сина ми сме с повръщане, разстройство и температура.Пием: ентерол 3Х1, осцилококцинум, деган3х1,стопацид3х1.Минава за около 3 дни ама е много гадно.Пийте много вода и чай от лайка, за да не се дехидратирате.А забравих и имодиум след всяко ходене до тоалетна.Бебето е с хрема и кашлица.Педи изписа крем низита- помага да изтече секрета,след 15 мин. сллагам капки коларгол 1%/много ефикасни/,давам 10 капки синекод за кашлицата и Фенистил 2х8капки противоалергично. Надявам се да се оправи баз антибиотик.Моите са постоянно болни, станала съм половин лекар.Ама само половин за съжаление.
Много е хубаво да чуеш"добре дошъл". Благодаря  bouquet
Към темата има наплив, защото е забавна, приемете го като комплимент.По добре ли е пък никой да не ви отразява. За доброто настроение Буба оределено много спомага.Сега да не помишлиш ,че заравям томахавката.Нищо подобно . От 15 години съм главен военнокомандващ в къщи,засега нямам изгубена битка,за войната още е рано да се каже.Предстоят ми още 15год.битки ще видим.
Чао!

# 551
Оф, досадни сте вече Twisted Evil
Стига сте я нападали Бубето, просто си изрази мнението - а именно - не разбира тези, които само четат, а не пишат...или пък се записват веднъж и не се вясват повече. Всеки има кактоправо на мнение, така и право на писане/неписане...Просто спрете да я дъвчете жената.
violaola - не го разбирам твоето чувство за хумор/оригиналност. Но ви желая бързо оздравяване!
Тони - добре пристигнали в Белгия  Hug
Жира - честита годишнина, още много по 14  ви желая bouquet
Зазка, стискам палци да се оправите  Praynig
Пък аз подаръка на Жужито го купих, ма не съм го пратила....иииии толкова ми хареса, че и на себе си купих същото Crazy

# 552
Абе по Коледа стават ЧУДЕСА-всички сА юрнаха да пишат,няма лошо,темата е забавна  Mr. Green

(Злото куче,явно спи) пишете си спокойно  Peace

Зазка,да оздравявате бързо,както и Зу и Мартето  Hug

за жълтъка да кажа-около 3 седмици давах така-по 1/4 жълтък с немесно пюре два пъти седмично,сега започнах пак с такова пюре но увеличих на 1/2 също два пъти седмично и така докато идем на кухня-по мои наблюдения над варненски дружки хапването в повечето случаи протича така-сутрин попари/каши,на обед-основното +малко от десерта от куФнята,следобед остатък от десерта или някви кремчета различен "сорт",вечер час преди къпане супа+мляко,след къпането(непосредствено преди заспиване) кърма или АМ.

Елфи много хубави деца пу-пу,ама с такава майка кви да са я  Heart Eyes

violaola да оздравявате всички Simple Smile до ся къде спа,че не писа голям мечешки сън си му праснала,ама щом си са отприщила ха добре дошла  Laughing

# 553
Благодаря ти ГериСян! Беше ми наистина полезна.

Сана Фейри   по принцип нищо не ме притеснява...Сега сме в период на въвеждане на месото и се чудех дали е удачно да давам и каша с глутен например. Благодаря ти за вниманието!

# 554
Здрасти,
незнам дали ще пиша в бедеще, но докато не напишете с големи букви на първа страница"Забранено за нови" ще се считам в правото си да си пиша когато искам  bouquet
Незнам кой-кой е и за какво се бори тук...
 smile3534

Общи условия

Активация на акаунт