. През нощта и на мен взе да ми става зле и в резултат - сега съм като парцал - повръщам, и всички останали екстри. ММ остана да ми помага за момичетата. Каката не е добре и ако днес не овладеем нещата утре ще ходим до болницата
. Просто е ужасно - аз нямам сила за нищо.
!
. После веселото настроение премина в ревящо и гладно. Интересно, защо така се получава, след като той по принцип си спеше цяла нощ и не се хранеше нощем от много малък
. Никак не ме устройва такъв "режим", дали има начин нещата да станат по старому... 

. После веселото настроение премина в ревящо и гладно. Интересно, защо така се получава, след като той по принцип си спеше цяла нощ и не се хранеше нощем от много малък
. Никак не ме устройва такъв "режим", дали има начин нещата да станат по старому...
Не съм чела назад..явно няма успея да наваксам пропуснатото, но поне от тук натам да следя.
Ние се завърнахме от прегледа... Нашата педи е болна, но ни прегледа лекарката, която я замества
Как то и предполагах всичко е ок, хремичката е от зъбките, които излизат
ще трябва да направя някоя коледна снимка на Ели, но не сме довършили тоалета и още... Дано успеем до края на седмицата 

Още на месец пропускаше това хранене, а сега какво и става незнам... Дали и е от зъбките незнам

.
, че ще дойде Буба да ме :ruporuu

до ся къде спа,че не писа голям мечешки сън си му праснала,ама щом си са отприщила ха добре дошла 

Препоръчани теми