МАЙ-ско бебе расте и хубавее и мама с него се гордее! - Тема 11

• 26 042
  • 718
  •   1
Отговори
# 180

П.П.Кво решихте за томболата Thinking Искам аз да тегля,плийЗ Mr. Green

Люфис,е,те за това  Crossing Arms Wink

П.П.Но така или иначе вече не искам Mr. Green
П.П.П.Елфи и Мартето са ти обяснили за Продавалника,така че аз ще се въздържа Laughing Обаче една забележка,по-скоро към Мартето:стига сте гледали само рейтинга,защото така много свестни,но непросветени хора остават встрани от играта Wink Лично аз държа на наложения платеж,пари предварително НЕ пращам Peace

# 181
Не, не си. Кажи си името и ако искаш ще те впиша Simple Smile

# 182
ljufis, Еконт освен тарифата за куриерски пратки, имат и тарифа за пощенски, която е със значително по-ниски цени. Малка пратка излиза 2.00-2.50. Ако е с наложен платеж се добавя 1% от сумата на наложения платеж и се получава общо не повече от 3 лева. Пощенските пратки се изпращат от офис до офис на Еконт. Ако ще купуваш столчето, според мен е по-добре да ти го изпратят с наложен платеж (а не да пращаш пари предварително). Лошото е, че при пощенските пратки май няма опцията "отвори и виж преди да платиш". Можеш да попиташ продавача колко тежи и да се обадиш в Еконт да ти кажат колко ще ти струва доставката като пощенска пратка с наложен платеж. Виж и тук http://www.econt.com/tariff-post/
Успех!  newsm10

# 183
ПРЕДЛАГАМ УТРЕ ДА Е ПОСЛЕДНИЯТ СРОК ЗА ЗАПИСВАНЕ В СПИСЪКА С КОЛЕДНАТА ТОМБОЛА,ЧЕ НЯМА ВРЕМЕ!!!

# 184
ПРЕДЛАГАМ УТРЕ ДА Е ПОСЛЕДНИЯТ СРОК ЗА ЗАПИСВАНЕ В СПИСЪКА С КОЛЕДНАТА ТОМБОЛА,ЧЕ НЯМА ВРЕМЕ!!!

newsm10

# 185
  • на североизток
Честит рожден ден, Опосумче! Да си жива и здрава и много обичана! Весел празник!

Мариета, честито зъбче!

Следя новините за томболата!

# 186

Мариета, честито зъбче!

Зазка имали те в списака в Фейса?

# 187

Мариета, честито зъбче!

Зазка имали те в списака в Фейса?

Има я Галке Wink

ДЕСИШИША
,добавих те на мястото на Мая Peace

# 188
Мамчета, виждам, че има още време може ли някой да ме добави и мен в списъка за томболата. Аз писах във фейсбук ама там никой не ме е добавил. Благодаря предварително.
п.п. кога ще се тегли?

# 189
Мамчета, виждам, че има още време може ли някой да ме добави и мен в списъка за томболата. Аз писах във фейсбук ама там никой не ме е добавил. Благодаря предварително.
п.п. кога ще се тегли?

Готово newsm10

# 190
Благодаря Люси  Hug

# 191
Люси,  bouquet!

# 192
Хей, здравейте - пак ви Опуснах!
Не знам за какво си говорите - ще чета по-късно и ще се включа. От 2 дни Ирка е с тежка ларингитна кашлица. Доктора каза, че е на алергична основа и че е надрана трахеята. Била набъбнала и затова издава такъв звук. Ужасен звук - свисти, шуми, свири, стърже. Все едно се дави пресипнало куче с някакъв кокъл. Доктора каза, че това е кукугуригащо кашляне, ама на мен по ми прилича на кучешко. Дишането също е шумно. Изписа ми противоалергични капки и каза, че за 3 дни ще трябва да се свие трахеята, да ОТбъбне и да започне да диша нормално.
Много ми е жал за малката ми мекинка бухтичка!  Cry

# 193
Хей, здравейте - пак ви Опуснах!
Не знам за какво си говорите - ще чета по-късно и ще се включа. От 2 дни Ирка е с тежка ларингитна кашлица.
<- Филип и Норе

# 194
  • Сливен
ДВ и от нас Simple Smile 2 дни не съм влизала и вече сте изписали няколко странички Simple Smile Браво на вас, но все пак успях да ви изчета Wink

Честита месечинка на: Гергана на Mary Lu, Рафаел на БУБА, Габриела на viki23@ и Зоя на benitta!!!
Честит рожден ден на Опосумче - Деси! Бъди здрава, много щастлива, все така лъчезарна, винаги обичана и уважавана! Весел празник! Hug  newsm51   newsm59

lenaa, добре дошла сред нас... Малката е страхотна сладурана Simple Smile
nandi, малките са страхотни кукли Simple Smile  Hugsilvia1111, много е сладък малкия Дани Simple Smile
marieta_g, честито ви зъбче! Дано следващите излизат безпроблемно и да не мъчат  малката Мариса Simple Smile

spasdidi, ето нещичко за теб Simple Smile  -  Бананови мъфини
           Продукти за 12 порции: 1 и 1/2ч.ч. брашно, 1ч.л. сода бикарбонат, 1ч.л. бакпулвер, 1/2ч.л.сол, 2 банана, 3/4ч.ч. захар, 1 яйце, 1/3ч.ч. разтопено масло.
           1. Разбъркват се добре захарта, яйцето, маслото и бананите, намачкани с вилица. Добавят се останалите продукти.
           2. Полученото тесто се изсипва в намаслените форми за мъфини. Изпичат се във фурна с температура 180 градуса около 25 минути.
Леле докато пиша и видях какво си писала и ти Sad  smile3518Пожелавам бързо оздравяване на малката сладурaнка и дано не се мъчи Ириндичка  Hug

Общи условия

Активация на акаунт