МАЙ-ско бебе расте и хубавее и мама с него се гордее! - Тема 11

• 26 006
  • 718
  •   1
Отговори
# 240
  • на североизток
Честита месечинка на прекрасната Ели! Да е жива и здрава и да носи много радост на хората окоро нея!  bouquet

Момичета, благородно ви завидях за срещата - прекрасни сте всички, много много хубави и лъчезарни! А дечицата - просто нямам думи - красота! Прегръщам ви всички! Hug

Елфи, как е Рая днес?

Чакам и аз новини за томболата Laughing

# 241

Елфи, как е Рая днес?

Яде,яде  Laughing  Hug
Но не иска плодови пюрета  Thinking

# 242
КОЛЕДНАТА ТОМБОЛА БЕ ИЗТЕ santa2  madnoel Nature SnowmanГЛЕНА.ОЧАКВАЙТЕ СПИСЪКА

# 243
  • До морето :)
Олелелеле, Моника е уникална. Ще я схрускам  Mr. Green
Ние днес сме се сдобили с още едно зъбче  tooth Този пък не разбрах кога е пробила. Нали от вчера е със запушен нос, та реших, че за това е спала неспокойно  newsm78 И днес какво да напипам - още 1 зъб Simple Smile Този път се разминахме с рева, дано и останалите 18 така да вади  Praynig

# 244
Честита месечинка на Елена на Нели!!!
Честито зъбче на Елена на Буболече!!!

Е,не е честно!Пуснете и тук снимка да ви видим,де!

Оле,Моника е мнооооооого сладичка.Много ми е любима!

Ина много-много не си дава зор да се движи newsm78

# 245
Списък за коледна томбола  santa2 Close-mas:

1.Teodora Krysteva- 11.Marta Mitova                          

2.   Dilqna Hristova-8.Katrina Velkova-Trenchovska

3.   Shenel Hadzholova-15.Julieta Petrova

4.   Galina Ivanova-1.Teodora Krysteva

5.   Нели Христова-3.Shenel Hadzholova

6.  desi_shisha(nickname от форума)-12.Цветелина Цветкова

7.   Dessislava Nikolova-20.Борислава Киркова

8.   Katrina Velkova-Trenchovska-25.Стефанка Кралева

9.   Valya Koleva-2.Dilqna Hristova

10. Luba Futekova-Dencheva-26.Lussy

11. Марта Георгиева Митова-29.Diana Valkova

12. Цветелина Цветкова-28.Габриела Николова

13. Нина Делева-24.Полина Цветкова

14. Яна Георгиева-31. lenaa

15. Julieta Petrova-19.Валентина Иванова

16. Zlatka Encheva-32.Mary Lu

17. Maria Deleva-7.Dessislava Nikolova

18. Vesela Koleva-Mihaylova-16.Zlatka Encheva

19. Валентина Иванова-21.Теодора Костова

20. Борислава Киркова-17.Maria Deleva

21. Теодора Костова-13.Нина Делева

22. Хера-9.Valya Koleva

23. Мариета Георгиева-6.desi_shisha

24. Полина Цветкова-14.Яна Георгиева

25 .Стефанка Кралева-10.Luba Futekova

26. Silvia Navaro-23.Мариета Георгиева

27. Nicky Gegova-18.Vesela Koleva-Mihaylova

28.Габриела Николова-4.Galina Ivanova

29. Diana Valkova-27.Nicky Gegova

30. Cvetelina Cvetkova (nickname cveti_8203)-5.Нели Христова

31. lenaa (nickname ot foruma)-22.Хера

32.Mary Lu(nickname от форума)-30.Cvetelina Cvetkova

Съжалявам ,че някой имена са на латиница ама съм го копирала директно,нямам време сега да го поправям.
Всеки подарява на човека срещу неговото име.

Последна редакция: нд, 04 дек 2011, 18:40 от Хера

# 246
Нанди,Моника е многооо сладка   Hands Clap

# 247
  • Варна
Честита месечинка на хубавата Елена Heart Eyes
Моника е уникалнааааа  Heart Eyes много е сладка и подвижна, не й тежат бутчетата  Mr. Green
Честити зъбчета на Мариса и Ели и на всички зъбатковци, ако съм пропуснала някой Hug Ние вече си имаме 8 зъба  Mr. Green Отказахме окончателно всякакъв вид биберони и добрата стара цицка пак е на мода. Ама с това нощно хранене ще ме довърши.... през час се буди с рев и докато не й дам да яде не млъква  ooooh! Има ли някой още да се храни през нощта, или сме само ние?
Мойто детИ от вчера повтаря само "ба-ба" и аз съм й много ядосана  #Cussing out То бива бива неблагодарност ама чак пък толкоз  Crossing Arms Инъче да я похваля, че започна пак да се храни долу горе нормално и видимо пак направи бузите за има няма седмица, след като на последната консултация се оказа, че не само не е наддала, ами е свалила 100г.
Я кажете онова куче, грозното  Laughing кво прави - пее ли само, говори ли? Заслужава ли си 60-те кинта?

# 248
Ама с това нощно хранене ще ме довърши.... през час се буди с рев и докато не й дам да яде не млъква  ooooh! Има ли някой още да се храни през нощта, или сме само ние?
Има, има. Наш Фифо, поне 2 пъти на нощ яде.  newsm47 То вече и аз свикнах  baby

# 249
Честита месечинка на Елена, и честити зъбчета ма Мариса и Ели!
ДеСимонка, браво на вас за зъбчетата, вие имате 8, а ние още нямаме нито един беззъби сме си. Колкото до това, че казва "ба-ба", вие пак сте по-добре от нас. Ние освен "ба-ба" казваме "та-та" и "дя-дя", а мен кучета ме яли  #Cussing out за мен реве само като изляза от стаята и я оставя, ама " ма-ма" няма да каже  smile3514 Какво да се прави ние правим всичко за тях, ама благодарност никаква-още от сега да ни е ясно  Joy
П.П. Забравих да кайа, че и ние се будим по няколко пъти нощем и сме си постоянно на цицата.

# 250
  • До морето :)
ДеСимонка, браво на вас за зъбчетата, вие имате 8, а ние още нямаме нито един беззъби сме си. Колкото до това, че казва "ба-ба", вие пак сте по-добре от нас. Ние освен "ба-ба" казваме "та-та" и "дя-дя", а мен кучета ме яли  #Cussing out за мен реве само като изляза от стаята и я оставя, ама " ма-ма" няма да каже  smile3514 Какво да се прави ние правим всичко за тях, ама благодарност никаква-още от сега да ни е ясно  Joy
П.П. Забравих да кайа, че и ние се будим по няколко пъти нощем и сме си постоянно на цицата.
То било хубаво да цитираш, вместо да пишеш  Whistling Та и ние сме така  Grinning

# 251
  • Варна
Колкото до това, че казва "ба-ба", вие пак сте по-добре от нас. Ние освен "ба-ба" казваме "та-та" и "дя-дя", а мен кучета ме яли  #Cussing out за мен реве само като изляза от стаята и я оставя, ама " ма-ма" няма да каже  smile3514 Какво да се прави ние правим всичко за тях, ама благодарност никаква-още от сега да ни е ясно  Joy

Това все едно за моя Валентин е писано Crossing Arms. Не ме тачи много това дете и това е Crossing Arms.

Честита месечинка на Елена на Нели! И честити зъбчета на озъбилите се. Ние май още нямаме зъби, или поне не напипвам нищо /не ми дава да видя/.

Да се отчета за захранването - днес дадох безмлечна оризова каша на малкия, нямаше реакция, та страшния обрив предния път ще да е бил от адаптираното мляко в млечната каша. Иначе напредваме бавно - не ще да яде зеленчуци, освен ако не са смесени с тиква и морков и вече се притеснявам да не стане оранжев от толкова тикви и моркови Crazy. Кажете някое зеленчуково пюре, което хапват с удоволствие децата ви? Досега сме опитали картоф, тиквичка с картоф, броколи с картоф, пащърнак, пащърнак с броколи /както и тиква и морков Mr. Green/. Ще взема да го мятам вече с мръвките, барем прояде зеленчуци.

# 252
То било хубаво да цитираш, вместо да пишеш  Whistling Та и ние сме така  Grinning

Ще се сетите вие Mr. Green Ама то в моя случай определено пасва поговорката:Накарай мързеливия на работа,та да те научи на акъл Joy

ЧЕСТИТА МЕСЕЧИНКА НА ЕЛЕНА!ДА Е ЖИВА И ЗДРАВА И ВСЕ ТАКА КРАСИВА,ДА РАДВА МНОГО МАМА И ДА БЪДЕ НЕЙНАТА ГОРДОСТ!

ЧЕСТИТА МЕСЕЧИНКА И НА ВСИЧКИ ОСТАНАЛИ СЛАДУРИ!(не сте почерпили,за да видим кои сте,така че няма поименен поздрав Mr. Green)

ЧЕСТИТО ОЗЪБВАНЕ НА МАЛКАТА МИШЕЛИНКА ЕЛЕНА!ДА СА БЕЛИЧКИ И ЗДРАВИЧКИ МАЛКИТЕ ЗЪБЧЕТА!

ЧЕСТИТО НИ ИЗТЕГЛЯНЕ НА ТОМБОЛАТА!ПОДАРЯВАЙТЕ СЪС ЗДРАВЕ! Joy

# 253
Честита месечинка на Ели newsm51! Да е жива и здрава и постоянно усмихната!

И моето детенце, дето нищо не отказваше да яде от няколко дни се назландисва на обедното си пюре. Ни месце, ни зеленчук го впечатляват. Ама като вземе да се мръщи слагам малко тиква и всичко се омахва. Поне вече две хранения са напълно заместени, ми то биваше след два месеца и половина. Иначе плодовите ги маха здраво. Изяжда 1 голямо бурканче и пищи за още. ММ вика да не се притеснявам, докато дойде време за свинското ще спасяваме положението някак си с тиквата, после всичко ще си дойде на мястото. Детето следвало принципите на неговата религия, която не му позволявала да яде риба и пиле Joy Joy Joy.

Аз сега се сетих, че не съм отговорила в анкетата smile3555. Ще го пиша в неговото легло, въпреки че нещата са малко на кантар с нашето легло. А собствена стая ще си има когато татко му му построи нова къща. Ох размечтах се Rolling Eyes

# 254
Мария И все си мисля да ти кажа и все забравям,от известно време когато Мариела се разплаче много,чак да се захласне и избиват едни червени петна по лицето и главичката...първият път когато това се случи дори бяхме при педи и тя ме пита дали друг път ставала така и каза,че и предишното бебе като се е разплакало е станало на петна.

Общи условия

Активация на акаунт