Една жена за да отдели 10 яйцеклетки наведнъж, трябва да е била подложена на стимулация, иначе просто не виждам начин. Абсурд

Да си хапва все така пюренцата и да ни расте здрав и силен!

. За какво и е да фигурира в списъка след като не може да каже едно "здравейте"????
)

Ти не си виновна, че късно си открила темата , но и ние нямаме вина , че не можем веднага да те приемем с отворени обятия.
Лусииииии, стискам ти палци душа
: 

мнението съм си го казвала многооо отдавна...няма да повтарям. Тогава ми се обидиха някои мами в началото но виждате, че бях и съм права 

Хайде идвай си вече....забрави ни ти там

и не чак толкоз мили! Много се чудех дали да пиша- че гледам времето ми за писане отминало - то било като съм видяла две черти!!!
Но все пак събрах кураж -не беше лесно и реших да успокоя БУБА и jenny b - не момичета не ви знаем и "долните гащи" и не - не воаьорстваме тайно! Спете спокойно, а за още по- спокоен сън не пишете по форумите!!!Реших че за разлика от другата нова мама Спаска аз няма да се обяснявам защо, как сега ,какво се случило и кога ,че не съм писала.Да са ни живи и здрави децата на всички и да имаме повече спокойствие и време за сладки раз думки! (Това е и коледното ми пожелание за всяка от нас независимо дали чете ,пише ,само гледа и т.н) След такова посрещане много малко майки биха писали по нататък,аз лично не виждам какъв е проблема някой да изкаже мнение и да сподели опит когато има време и възможност!!Аплодирам мамите които с две деца едното от които бебе от грижи за дома (готвене , 4чистене, пране и т.н) и разходки разбира се им оставя време да следят през час и новодошлите във отчетната тема
но при някои от нас нещата не седят така колкото и да е странно!!А и обичам да се изказвам само когато има какво да кажа !Бърз пример : По въпроса с рускинята и 10 деца нито мога нито искам да дам коментар
.

Това е просто за забавление! 

Ако искаш да се случи, бъди упорита и застани ''над нещата''!

Препоръчани теми