МАЙ-ско бебе расте и хубавее и мама с него се гордее! - Тема 11

• 25 952
  • 718
  •   1
Отговори
# 420

Ей супер сте! Мерси за превода и преразказа!!!   bouquet

Че то близнаците се водят рискова бременност и вероятността да се износят до термин е.....не много голяма, а за десет деца не си и представям..Честно казано на мен ми звучи невъзможно!

Има ли вариант това да не е истински репортаж? Да е измислено, ей така, да се шашкат хората?!
Медицински погледнато наистина е невъзможно, щото  Rolling Eyes

Пък и 5 момичета, 5 момчета...ако бях аз, сигурно 9 момчета и едно момиче (евентуално!) щяха да се паднат..Как тъй на хората им се падат по равно не знам  Crossing Arms

Плюс туй ако това е нормално забременяване....не, отказвам да го повярвам.  Naughty Една жена за да отдели 10 яйцеклетки наведнъж, трябва да е била подложена на стимулация, иначе просто не виждам начин. Абсурд

smile3506

# 421
Бубе, абе верно, може ли да е измислица? Аз наивната риба, веднага се вързах и го приех без много-много да му мисля! Ейййй, къде ли ще ме излъжат някъде фатално?

danaq_lv, честито зъбче! Да растат всички бели-бели!
И на другите зъбчовци да е честито! Помня на Люба и на Хоуповата! На зетА да са му най-бели зъбите!!!  Wink 

ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН ТЕДИНКО!!! Да си жива и здрава и все така усмихната и красива!!!  Hug

ЧЕСТИТ ИМЕН ДЕН НА АВАЛ И НЕЙНОТО АНИ!!! Да сте живи и здрави! Честито и на други именяци, ако има!

# 422
  • София
Бубе, дочаках си снимките, че успях и да ги видя. Голям сладур е Рафи. Колкото по се "вчовечват", толкова по-красиви стават децата ни!  Heart Eyes

Честит рожден ден, мила Теди! Да си все така усмихната и лъчезарна и много обичана!

Честит имен ден на нашите Ани-та! Да им е живо и здраво името и само напред и нагоре да ги води!

Джиджи, отпадна грижата с високите обувки. Може вече да пускаш Дани бос на плажа редом до Сияна.  Joy Да си хапва все така пюренцата и да ни расте здрав и силен!

Честито на месечинковците и малките Зъбчовци!

П.П. Бубе, да ти е жив и здрав рожденика! Много да се обичате и да се радвате на живота и малките слънца! Моят рожденик си мина по реда на 6-ти, ама от шарани, гости и ревящо бебе, не успях да стигна до тук да почерпя.  Wink

П.П.П. Аз лично не вярвам на тази история. Ако бяха недоносени как да е, ама 10 и то между 2,500 и 3,200-3,300 да ме прощават. Че то Сияна се роди 3,150 и нямаше място за второ...  Naughty

# 423
Жира, благодаря ти. И за Ралф, и за мъжа ми!

Ето още две снимки, мисля последни от Коледнита сесия (свършиха тоалетите)

Едно

Две

Той има и една жилетка с еленчета, но мисля, че вече съм показвала снимки с нея

Снимала съм с малкия апарат, защото от големия качването е една идея по-сложно (с кабел), затова показвам само снимките от малкия  Hug

Лека нощ на всички и прекрасни Коледни сънища, аз/ние излизаме да празнуваме Рд на мъжа ми  Heart Eyes

# 424
БУБА, jenny_b, вие май дори не можете да си представите, че е възможно човек да не е попадал до сега на темата ви… Може би трябва да напишете на първа страница, че не приемате нови членове, за да няма недоразумения. Аз мислех, че важното и обединяващо в тази тема е еднаквата възраст на децата ни, а не кой пръв се е записал…

# 425
Моитe поздрави ca пaк cъc зaкъcнeниe,но тaкa e кaто влизам по нощитe  Sad
Чecтити рождени дни нa Тeди и мъжa нa Бyбa! Пожелавaм многобройни прaзнeнcтвa по този повод Wink
Чecтит имeн дeн нa Aнитaтa! Cъc здрaвe дa cи ноcят имeнцeто!
Чecтито нa новaтa зъбличкa! Дa ca бeли и здрaви!
Отноcно клипa - глeдaх го прeди врeмe, но изобщо нe можах дa повярвам!!! Cъжaлявaм, но нe миcля, чe e иcтинa, a и щeшe дa гръмнe в прecaтa Wink
Добрe дошли нa новитe! Cпacкa, дaно вcичко лошо e зaд гърба ти!!! Шaпкa ти cвaлям, чe cи издържалa!!!
Бyбe, можe някои мaми къcно дa ca рaзбрaли зa нac. Aз нayчих, чe имa тaкивa тeми cъвceм cлyчaйно, когaто вeчe бях в крaя нa брeмeнноcттa и много cъжaлявaх, чe нe cъм ви открилa по-рaно, зaщото имaх тeжкa и риcковa брeмeнноcт и щeшe дa ми e много по-лeко c вaшa помощ!!! И тyк e момента дa ви блaгодaря, чe ви имa!!! *)
Много ми e криво, чe от тeлeфонa нe мога дa cи окрacявaм поcтовeтe Sad Sad Sad
Моля ви, прeдcтaвяйтe cи, чe ca по-хyбaви Wink Wink Wink
Жeлaя ви лeкa и cпокойнa нощ, и eдно бодро, и ycмихнaто yтро!

# 426
Мога ли да се включа при вас   Hug

Честито на празнуващите  baloni

# 427
  • София
Мога ли да се включа при вас   Hug

Честито на празнуващите  baloni

Joy Joy Joy Joy Joy
Това някаква шега ли е?

Честит рожден ден на Теди и Спас ( на Буба) на патерици. Да са живи и здрави и догодина или по-догодина по едно момиченце .
За новите мами спирам да ги записвам в първия пост докато не видя , че пишат редовно тук в темата. Тази която ми се представи на лични да се представи и тук  Naughty . За какво и е да фигурира в списъка след като не може да каже едно "здравейте"????
За въпросната мама с 10 деца си е някаква шега. Това физически е невъзможно.  Ако беше вярно със сигурност щяха да гръмнат всички медии. Подобни шеги се въртят постоянно в you tube, Vbox и facebook.  
За томболата  - приготвила съм подаръка ,но още не съм го пратила. Вчера раздаваха пенсиите в пощата и се беше образувало нещо като митинг. Ще го пускам в понеделник или вторник. И докато не съм забравила ( адашчето ми е късметчето от томболата  Wink )
Честита племенница  на леля Нелка   Hug  bouquet
Лена , няма какво да се засягаш от изказванията на Буба, Жени и Луси , факт е, че сме тук от доста време и се познаваме добре виртуално , а и визуално . Няма как да чувстваме теб и  другите нови момичета толкова близки. Трябва да мине време за да станете част от нашата група.   Peace  Ти не си виновна, че късно си открила темата , но и ние нямаме вина , че не можем веднага да те приемем с отворени обятия.

П.П.: Как щях да забравя  ooooh!  Лусииииии, стискам ти палци душа  Hug Praynig Peace :

Последна редакция: сб, 10 дек 2011, 07:58 от nellyli

# 428
  • Стара Загора
Мога ли да се включа при вас   Hug
Честито на празнуващите  baloni
Joy Joy Joy Joy Joy
Това някаква шега ли е?

Не бе...Коледа е Mr. Green Mr. Green Mr. Green
АЗ съм на много коледна вълна въпреки, че в цялата къа витаят бацили....щом и сержа се трътна...работата е сериозна Twisted Evil лошото в случая е, че аз боледувам със всеки поотделно..... Twisted Evil и замислям вече да дезертирам Mr. Green някой да ме иска?!?! Rolling Eyes
За томболата - падна ми се момиче непишещо във форума...купила съм подарък но....още немога да стигна до пощата....или стигам ама в неработно време Mr. Green
Снощи умрях от студ...ама ходих да снимам коледната украса на нашата община Mr. Green Гъзар бъди..от студ умри Mr. Green

За новите мами - добре дошли Hug мнението съм си го казвала многооо отдавна...няма да повтарям. Тогава ми се обидиха някои мами в началото но виждате, че бях и съм права Mr. Green
За мамата с 10 деца - за мен е някаква измишльотина...това са 30кг. грубо само деца бе..абсурд Naughty
Честито на ММ-то на БУБА - жив и здрав...и много издръжлив Mr. Green Heart Eyes

Много ми e криво, чe от тeлeфонa нe мога дa cи окрacявaм поcтовeтe Sad Sad Sad
Моля ви, прeдcтaвяйтe cи, чe ca по-хyбaви Wink Wink Wink
Жeлaя ви лeкa и cпокойнa нощ, и eдно бодро, и ycмихнaто yтро!
Представих си Hug Хайде идвай си вече....забрави ни ти там  Mr. Green
Лусиндо...стис палчета и от мен Hug Heart Eyes
ОЩе щях да пиша.......обаче забравям ooooh!

# 429
  • София
Добро утро момичета!

За сефте ще ме видите толкова рано тук (Вече не толкова, защото разбрах какво е да ти прескача поста и да замине всичко написано!) и може би няма да се случи в следващите няколко месеца. Сияна се събуди чааак в 7:00, след като най-накрая заспа в 22:00.  #Crazy  newsm78

Кафето и топлия шоколад са от мен така, както аз ги обичам!

Наслаждавайте се на малките неща!   bouquet

Хуваб, слънчев ден от мен!  Wink

# 430
  • София
БУБА, jenny_b, вие май дори не можете да си представите, че е възможно човек да не е попадал до сега на темата ви…

Lenaa, пиши си колкото искаш и когато искаш! Темата за "пишещи и непишещи" се повдига има няма през няколко месеца и най-вече, кагато се запишат няколко нови мами на куп. Повечето спират да пишат още преди да са започнали след такова радушно посрещане. Simple Smile

Та мисълта ми е следната: Да, не всички знаят за форума и най-вече за така наречените "отчетни".
Аз лично разбрах съвсем случайно от една бременна приятелка след средата на бременността ми. Преди това бях чувала само БГ-Мамма като "крилата фраза". Работата ми е свързана с много пътуване. Разбирай месец в БГ, месец из Европата. Когато съм в БГ, обикалям страната. Понякога се прибирах за уикендите, а когато нямаше добри връзки си оставах там. Форумите бяха последното нещо за което съм мислила. Факт е, че в началото даже ми беше безинтересно. Когато отворих нашата тема, първото, което видях беше няколко страници "Запис и благодарности", а след това още няколко "Защо аджеба Креола (която и да е тя) не пише?". Еми нито разбрах за какво става въпрос, нито пък ми стана интересно. Месец по-късно, след като ми забраниха окончателно да пътувам и работех повече от вкъщи пак се зачетох и едва тогава разбрах смисъла на "отчетните".
Майките с две деца, които живеят с бг-мамма, пишат и следят други теми може би са забравили тяхното начало.
Интересно ми е кой, кога и по какъв начин е разбрал за БГ-мамма и най-вече за съществуването на "отчетни теми"?

П.П. Личи си, че са ми отпуснали малко повече време за писане!  Wink

# 431
Добро утро мили дами,  Simple Smile и не чак толкоз мили! Много се чудех дали да пиша-  че гледам времето ми за писане отминало - то било като съм видяла две черти!!! #Crazy Но все пак събрах кураж -не беше лесно и реших да успокоя БУБА и jenny b - не момичета не ви знаем и "долните гащи" и не - не воаьорстваме тайно! Спете спокойно, а за още по- спокоен сън не пишете по форумите!!!Реших че за разлика от другата нова мама Спаска аз няма да се обяснявам защо, как сега ,какво се случило и кога ,че не съм писала.Да са ни живи и здрави децата на всички и да имаме повече спокойствие и време за сладки раз думки! (Това е и коледното ми пожелание за всяка от нас независимо дали  чете ,пише ,само гледа и т.н) След такова посрещане много малко майки биха писали по нататък,аз лично не виждам какъв е проблема някой да изкаже мнение и да сподели опит когато има време и възможност!!Аплодирам мамите които с  две деца едното от които бебе от грижи за дома (готвене , 4чистене, пране и т.н) и разходки разбира се им оставя време да следят през час и новодошлите във отчетната тема Grinning но при някои от нас нещата не седят така колкото и да е странно!!А и обичам да се изказвам само когато има какво да кажа !Бърз пример : По въпроса с рускинята и 10 деца нито мога нито искам да дам коментар newsm78.
И все пак пак специално за двете дами - бременеехме заедно просто не съм писала много (може би веднъж или два пъти и толкова съм и чела) може да се провери имаме в списъка с термин 29.05.11 второ дете момче4е!!!!

# 432
  • София
 ДУ и от нас! Laughing Laughing
Днес е денят на коледната ни украса- най-сетне и в нашия дом ще засияе коледна елха и ще има коледно настроение!  madnoel santa2 Nature Snowman
Бубе: Честито на патерици за помъдряването на мъжа ти и Ралфи е невероятен сладур- а как завиждам за дрехите..няма да ти разправям! Peace
Колкото до заглавията-твоето е свързано с май-че на крак  и е страхотоно, а и ще бъде актуално поне след месец, така че със сигурност ще го видим на темичката!!!Аз гледам да се вмествам със заглавия само, когато не виждам предложения за конкретни моменти- както беше за половин година и за Коледа! По този повод се сетих,че може (ако имам време) да извадя всички снимки на коледни джуджета и да ги поставя в едно весело колажче!Но това ще стане във ваканцията на Вики евентуално, а и до тогава всички ще са нащракали децата. Вие как мислите- добра идея ли е това или ще е ''след дъжд качулка''  newsm78
За клипа: Момичета, някой го беше пуснал във ФБ и на някаква страница прочетох, че е шега разбира се- само вижте корема на майката- та тя и едно едвам има вътре! Joy Това е просто за забавление! Peace
Нелка: Да ви е честита малката Петя- много да ви радва и да е неразделна с твоето Ели!!! Hug
За БГ Мама: Не знаех за отчетните (а имах вече 2 деца и едно на път! Mr. Green) Карах много тежка бременност, част от която на легло. Към края започнах да се ровя в нет-а да търся някаква информация за раждане и попаднах случайно на темата..Написах едно плахо съобщение на Нелили дали е удобно да ме запише и тя ми каза, че няма проблем, но тук е тема за споделяне и аз трябва да се представя в темата. Направих го, момичетата ме поздравиха и толкова. После започнах редовно да чета и да пиша и постепенно всички ми станаха много близки! Hug
Лена: Няма начин от първия момент всички да те приемат като много близка. Ако ти е интересно и имаш желание да пишеш...просто си споделяй редовно с нас всичко, свързано с бебето и така постепенно ще те опознаем и ще станеш една от нас. Peace Ако искаш да се случи,  бъди упорита и застани ''над нещата''!  Hug

# 433
Здравейте,
Не знам защо идеята на разговора, който започна БУБА се измести към това , че няма как от първия момент да ме приемете като много близка - нито съм очаквала това, нито пък съм споделила притеснения, че не се случва… Просто исках да кажа, че не съм попадала на темата през изминалите  6-7 месеца и още 9 преди това… и също да кажа на БУБА, че е малко грубо всички нови мами да се категоризират като воайорки Simple Smile

Благодаря ти, Jira!

# 434
  • Стара Загора
Еееее ама никой не отбеляза моята снимка Crossing Arms аз си измръзих кълките .....фотото ми хвана шушулки снощи...и нищо.
Грам незаинтересованост имате Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт