МАЙ-ско бебе расте и хубавее и мама с него се гордее! - Тема 11

• 25 932
  • 718
  •   1
Отговори
# 510
Лускаа, много се забавлявам с твоите постове  Mr. Green Heart Eyes
А бе тези хора как не можаха да ги разграничат тези деца - ми той Венцулини си е баш с мъжка физиономия  Heart Eyes каква госпоица търсят в него  newsm78 Tired

Сенди, глутен се въвежда между 6 и 8 месеца! Не е препоръчително нито твърде рано, нито твърде късно! Дали нещо ще му стане от глутена - това се вижда и проявява след години... има много статии в интернет за глутена! Започва се с по леки глутенови каши като например овесена такава, а последно се въвежда пшеницата като най-трудно приемлива и храносмилаема от стомаха... Дано съм ти била полезна! Върни се по назад в темата или другите темички, доста сме го коментирали пустия глутен  Peace Grinning

Благодаря ви за хубави думи и пожелания за милия ми синковец!  Hug  bouquet

Жужи айде честито ви зъбче и от мен!!!  tooth

# 511
ТенкЮ за отговорите по моите въпроси.
То е ясно, че е рано за кухнята, аз имах предвид как се организира хранене тогава, защото в сегашния му режим..... остава ми едното ядене (вечерята) та не знам кога ще я дам (това говоря, като дойде времето). Сутрин- каша/попара, обед- супата или основното, следобед - десерта, вечерта- другото ядене, но сега той няма такова ядене вечеря- направо баня и мляко. Та въпроса беше- няма ли да им е тежко на тумбаците и в колко часа се дава тази ми ти вечеря Simple Smile
Луси - честит стол на Венцулини....... и къде го видяха да женско чаве newsm78
Жужи- честито зъбчена Ели
Нели - честита племенница, да ви е жива и здрава
По въпросите за неядящите деца- не знам какво да кажа, че тук грам не остава и от най-гадно миришещите пюрета

Ох, и още имаше. но ставам...

# 512
А,Добър вечер.
Жужеее честито първо бяло зъбче,чакам и моята принцеска да ми се озъби скоро,че не искам да и се събират много ревлви нощи  Sad
 За пюретата ние ядем местни от месец вече.Редувам един ден зеленчук,един ден месце като,когато е на зеленчук добавям 1/2 жълтък.Глутена също го въведохме преди месец  Thinking така ме учи докторката.Детето си яде всичко,общо взето храненето ни с пюре приключва за 15 минутки максимум.Милата ми тя - много ме улеснява - отваря широко устата и само чака  Mr. Green аз естествено тъпча и така  Mr. Green
ГериСян прекрасен е принца,да ти е жив и здрав.
Скоро очаквайте включване със снимка и от нас,да позвезделеееме малко и ние  Wink
Сенди какво те притеснява за глутена,защо не го пробваш бебешора... педиатъра ви какво мисли  Thinking не знам малко ми се вижда странно на нас всичко ни върви добре за сега ама те всички бебнца са уникални сами по себе си ....ддз

Лусеее ти пък чак 'Ноща на живите мъртви' почти не гледам тв и филми но ми звучи потресаващо  Mr. Green прегледах си старите постове - ми нищо страшно,даже приятничко ми стана,че такива благи неща съм публикувала и все пак съм влезнала в ритъма на форумния език.
smile3531

А Стаси милата толкова сладко е заспинкала докато пишех....много мило ми стана ..сиг сънува ангелчета

Айде със здраве   bouquet

# 513
Жyжинкa, чecтито ви зъбчe! Бeли и здравички!
Eлфи, идeятa зa мecо c бaнaновa кaшa тaкa мe рaзcмя, чe мaйкa ми мe погледна cтрecнaто и нeдоyмявaщо Simple Smile
Зaзкa много cтиcнaти пaлчeтa зa кaкaтa cкоро дa оздравявa!
Лycинкa, чecтито cтолчe, милa! Много дa aмкa и cлyшкa Вeнцолини (или Caдомaзолини Simple Smile )
Мaриca вeчe нe иcкa дa лeжи и ceди. Щях прeди доcтa време дa ви покажa клип, кaк пълзи, aмa докaто ce нaкaня, щe проходи дeтИто Simple Smile))))))
Имaм cнимкa нa първото изпрaвянe, но няма кaк дa ви я покaжa Sad
Бaщa ми отказа дa кyпи нов монитор, но го рaзбирaм човека - прeди 2 дни кyпи нов хлaдилник, a и прaзници идвaт... Тa щe cи ceдя бeз компютър Sad

# 514
...страхотна темичка.

Не думай  Thinking

А ти си?

smile3506

# 515

Не знам тя коя е, ама ти си една добринка  smile3532

# 516
Бубе....яко кефиш   superuu

# 517

Ъм....те на подбив ни взеха вече  doh

Не знам в друга отчетна да има такъв наплив   wavey

# 518
еми ко - то при нас е готино - бебетата и те най-хубавите - джънгър да има Simple Smile БУБЕ - в кръга на шегата (не че "ти дреме на корубата" ама да кажа) да вземем да сложим надпис "ЗЛО КУЧЕ" на първа страница Simple Smile   bouquet Hug Heart Eyes

елфичка, нанди, гери - сладурите са страхотни ....
люси - допи ми се уиски с тоя хамлет ...

аз да се похваля - взех още един изпит - 3 на нула за къщи  Wink  bowuu

Последна редакция: нд, 11 дек 2011, 22:54 от къщичка в гората

# 519

Ъм....те на подбив ни взеха вече  doh

Не знам в друга отчетна да има такъв наплив   wavey

Ми няма сигурно, тя наш'та е колоритна  Mr. Green

И по темите от деня ни Simple Smile Митко омете първото си купено пюре от 190 с ябълка и морков, хареса му.. обаче чак после видях че е със захар, на Хаме. Та не знам другите как са, ама явно имат по малко.. и няма да му давам скоро пак, просто така се случи. Нещо не ми одобри елда с круша, ама истинска варена елда. После като почна да му я правя със сиренце дано му харесва, че ще трябва да свиква всъщност някак.
Баткото го командировахме на предколедна ваканция при баба за няколко дни, та ще сме ергени Simple Smile
Хайде, хубава седмица на всички  Hug

Последна редакция: нд, 11 дек 2011, 22:54 от jenny_b

# 520
Днес бях в толкова добро настроение и исках да напиша доста неща, както и да ви развеселя с още работи, но.. съм ужасно ядосана – Мартина се прибра тази вечер от баба си с…..отрязана коса. Просто щях да полудея. Отрязани са й всички красиви къдрици. Нямам думи. “Малко само” каза…Как може да я подстриже, без да ни попита. И на всичкото отгоре не на фризьор, ами сама вкъщи и явно без очила, щото няма такава кривотия и стърчащи кичурчета….  Егати колко съм ядосана! #Cussing out
…..
Честито на месечинковците днес – на Еди, Мириндичка, Ани, Тияна и Марги, както и на вчерашните Фифчо и Дани на патерица! Всички да са много здрави!

Еленчето Еди и мишелинката Моника са ужасно сладки!

Спасдиди, не си спомням физиономии от съня, но със сигурност ще да си била там – къде хорото без теб. Мани XL-а, всички бяхме слаби. (А Боример-а и мен ме срази.)
Сестра ми може би тая седмица ще ражда, чакам я вече.

# 521

Къщичке, тя "корубата" е за прикритие, че не върви да кажа, че ми дреме на......  Mr. Green

Зло куче е добра идея. Mr. Green  Все трябва да има и едно лошо ченге, нали тъй  Joy

# 522
радвам се че не се засягаш Simple Smile  Grinning

айде да гледам леонардовия шлифер и да лягам

# 523
  • гр. София
Мартина се прибра тази вечер от баба си с…..отрязана коса. Просто щях да полудея. Отрязани са й всички красиви къдрици. Нямам думи. “Малко само” каза…Как може да я подстриже, без да ни попита. И на всичкото отгоре не на фризьор, ами сама вкъщи и явно без очила, щото няма такава кривотия и стърчащи кичурчета….  Егати колко съм ядосана! #Cussing out
…..

Syma ужас !!! Прекрасните къдрици на детето. Аз ако бях мале какъв скендъл щях да извихря. Като малка все ме подстригваха като момче късо и аз бях много нещастна. Взе ме лъжеха - само малко. Най-накрая поредния път като се опитаха да подстрижат започнах да си  въртя главата нон-стоп наляво - нядясно и фризьорката капитулира. От тогава ( 2, 3 клас) съм все с дълга коса.
Ще порасне, но е гадно де. Малката как е разрешила  newsm78

# 524
Жужи честито първо зъбче  newsm10 на мен и на ММ са излязли на 6 месеца на 9 сме вървели вече но явно всяко бебе е различно

Общи условия

Активация на акаунт