В очакване сме на ритничета от Майските мъничета

• 26 611
  • 716
  •   1
Отговори
# 405
  • София
Това с имената и на мен ми е голям проблем. С Дара само като прочетох името в един именник и знаех, че така ще се казва. Сега ми се иска на майка ми или на баща ми да го кръстим бебето, но някак не съм сигурна дали няма да вземем само първата буква. Има време и ще го мисля, но ми се иска да зарадвам и мама и татко  Mr. Green

# 406
Alex83, честит ти рожденик, жив и здрав да е и много да те рава и слушка Simple Smile

Също така днес е Св. Анна и било и празник на майчинството, та специални поздрави за всички Ана, Анна, Анка, Ани, Янко, Янка и подобни и най-вече на всичките прекрасни настоящи и бъдещи мами!   bouquet

Малко повече инфо - http://trydiani.blogspot.com/2010/12/9.html  Simple Smile

# 407
Привет и от мен  Hug
За имената още с първата бременност,когато чакахме момченце,чух едно име за момиче ,когато ми го казаха незнам какво ми стана но се развълнувах много и се разплаках -тогава си казах че ако някога имам дъщеря тя ще се казва така.Сега гледаме много да не коментираме темата,понеже трагедията с първата бременност се случи почти на финала когато всичко беше готово ... Cry
Сега само сме си казали дано всичко е наред,да е живо и здраво бебчето,а името-когато се роди  Hug
Alex83 да ви е жив и здрав рожденника и многооо да ви радва  nbirthday

# 408
  • София
Алек83, честит празник! Пожелавам на порасналото ти момче много здраве и успехи!

# 409
Alex83  smile3525, да ти е жив и здрав рожденика!  Hug Hug

# 410
  • София
Alex83  newsm51 newsm51 newsm51  да ти е жив и здрав и да расте все така обгрижван с любов и топлина  Hug
krisi72 ммммм,много вкусна закуска благодаря ти
sssil добре дошла ,лека бременност и лек финал  Hug
Беки Б аз пия инфлуцид и много фрешове за подсилване на имунната система, в компанията сме доста народ и който е болен мен ме хваща Sad при мен кихането беше страшно ,хрема кашляне ,но това ме стабилизира дано и на теб помогне  Hug
Дилянски разказа ти ме натъжи,трогна и даже нямам думи мила  Hug
Гери Д аз си правих ФМ при д-р Марияна Цанкова,гледа ме за 10  минути,аз лично не съм доволна защото исках да го гледам бебчо през цялото време ,а тя ми го показа само веднъж,но като цяло не мога да оспоря,че е голям професионалист и си свърши добре работата.Все пак ми се иска да отида на 3Д ей тъй да си начешам моята си краста  Laughing
За името ние на девойката сме измислили име,но като си дойде момента,ще го назовем

Хубав ден и честит имен ден на именниците ,да сте живи и здрави

# 411
Здравейте момичета!

Алекс
, честит ти рожденник! Жив и здрав да е, много да те слушка и да ти помага!  Hug
Гери, как си днес?  Flutter
Верчетоо, радвам се, че сте добре с бебче! Ама и ти си една нетърпеливка - пак на работа...щом доки ти казва, стой вкъщи на топличко и се пази! Знам, че писва, но съм сигурна, че си заслужава!  Hug
Sunshine, mylene, janin4eto_87,sweety85 много ви благодаря за съветите. Отивам на пазар за "лековити продукти" и започвам борбата!  Hug

# 412
И аз чух по радиото че днес е празник на бременните мами или нещо подобно Така 4е Честит празник.  Gift
Аз вчера също бях на доктор. Бебето е добре, в 19 седмица и 5 дни е малко е избързало но само с 3-4 дни. за пола ще почакам, спеше си и не се виждаше.
Последната седмица беше доста активно, но тези дни се кротна. Явно е на периоди.
Доколкото разбрах съм на половината път до термина ми, което ме изненада.
Последните 2 седмици и аз се активирах и не се спирам много-много но в4ера се изплаших Бях се натоварила доста с едни торби и по едно време ми се стори 4е ми прокърви като се прибрах се оказа 4е е бяло те4ение но се изплаших доста. Така 4е реших да си налагам поне да не нося тежко.
За име ние си имаме за мом4е на баща ми. Преди време бях се изпуснала 4е ако е мом4е ще е на баща ми но беше преди години още при 1 от неуспешните бременности, а мъжът ми реагира 4е името било странно. Сега първи мъжът ми иска да го кръстим то4но на баща ми, като ще вземем цялото име както е а и той празнува на Гергйовден така 4е ще стане супер, а за моми4е искам да е с буквата на майка ми, но там имам поне 3 варианта и ми е сложно.
С дъщеря ми исках да е на свекървата но тя е с моята буква , а името й не ми допада, та реших с буквата на свекъра. До последно имах 2-3 варианта за име с буквата, но като се роди дори и не се замислих, името залепна на детето и веднага още в болницата по4наха да го нари4ат по име. На другите бебета още не викаха по име но моето така го назоваваха сякаш се бе родило преди 100 години и досега името й се запомня бързо и никога не я питат втори път как се казва.
Така 4е и аз смятам 4е името трябва да залепне на детето а не обратното и като видя беб4о ще знам кое да е.
За мен е важно името да стои добре и с презиме и фамилия, да се прелива плавно а не да стои изкуствено залепено, в това отношение английскозву4ащи имена са ми много смешни с нашенски фамилии. И аз смятам 4е добре подбраното име е важно за детето, за неговото бъдеще и дори за кариерата му.

# 413
Alex83 да ти е жив и здрав рожденика, да расте и много да ви радва!!!!  bouquet страхотна тортичка   Yum
Верчетооо браво за хубавите новини. и аз днес бях на ЖК, пуснахме сърчицето на бебо и вече се чува ясно  Grinning кръвно ок, размери на матка ок, само кг не са ок ......качила съм малко този път....ох тези кг, направо се изприщвам като се качвам на кантара, но с това седене вкъщи и  вкусните глезотийки на мама, не можах да се сдържам  Blush тя днес ще идва пак да гледа малкия утре, освен да й забраня да готви  hahaha  но живи и здрави да сме само,  това да ми е проблема, миналия път ги свалих бързо. пък и май бях качила повече по това време на бременността.
Сега разбрах, че Св. Анна е покровителка на бременните жени, така че Честит ни празник!!!! и на всички именници честито!

# 414
Честит празник и от мен момичета! Wink
Надявам се всичко около вас да е наред, аз тези дни само снова напред назад, но се надявам от януари, когато си остана вкъщи да си отпочина Simple Smile
Вие как сте с апетита? Аз съм ходещ по принцип, но напоследък много малки количества ям, чак мъжът ми се притесни Simple Smile
За името - за момиче сме измислили 3 имена Simple Smile и понеже родителите на таткото са с една буква, с тяхната буква са и трите... Въпросът е по особен за име на момче... Не мога да харесам, искам да е хубаво име с имен ден, да стои подходящо и за презиме, защото все пак детото ще има свои деца Simple Smile и не знам просто Simple Smile само се утешавам, че има време Simple Smile

# 415
забравих да кажа, добре дошли на новите мами!!!
opelcorsa браво и на теб за хубавите новини!!
sssil кога ти казаха че трябва да е секцио и категорично ли е мнението? аз съм с висок диоптър, но първия път родих нормално. сега трябва да направя консултация с очен тогава ще преценят. никак не искам секцио, но каквото кажат това.

# 416
чудех се какво друго имах да казвам но се сетих Ходих на зъболекар Зъбките ми са добре, венците ми се подуват но поне не кървят, а ина4е отидох за зъбния камък 4е беше ад Лекарката каз нормално от повръщането се е натрупал и го махна. Каза и друго: 4е калцият е много важен особено от 6 месец насетне. Аз се похвалих 4е пия витамини но според нея този калций е напълно безполезен, защото само се натаявал или изпишквал без да има истински ефект.
При мен проблема се състои и в това 4е имам алергии към доста мле4ни продукти а много ги оби4ам. Заради алегриите от доста време се ограни4авам и сега не знам кое е по-лошо да наблегна на млякото и да си се изривам или да си пия витамини от които нямало голяма полза. УФ много трудно ми се вижда ще опитам по малко от 2те.
Вие какво правите с калция? Тя ми препоръ4а био гая ама много е гадно на капките дали пък да не си взема таблетки /ако има/
Наскоро срещнах 4е в мандарините имало фолиева киселине аз се побърквам да ги ям Много ми са свежи.

# 417
Привет мамчета,искам следобедно и аз да ви почерпя, моя мил мъж е рожденник днес  Grinning

Alex83  да ти е жив и здрав рожденника,много да слуша и да ви радва Hug
На новите мами добре дошли и лека бременност  bouquet
Верчетооо много се радвам за приятната случайна среща  Grinning

# 418
  • София
jalto_pate да ти е жив и здрав рожденника и много да го глезите днес,а пък той ще ви се реваншира май месец  Hug Hug Hug

# 419
  • varna
mylene  за секциото ми казаха, че е препоръчително, защото иначе има риск за мен. Ще искам и второ мнение по-нататък , но каквото такова. Simple Smile)))
Момичета, искам да ви питам сред вас има ли и други на които резус фактора е отрицателен , а на таткото положителен. Знам, че може да е доста опасно за бебето , някой правил ли си е такива изследвания за антитела и някой знае ли къде във Варна се правят?

Общи условия

Активация на акаунт