В очакване сме на ритничета от Майските мъничета

• 26 566
  • 716
  •   1
Отговори
# 570
Здравейте момичета!
Едно бързо въпросче към мамите с контракции.Какво чувствате?Аз от два дни имам леки болки като когато съм права чувствам едно напрежение.Пия но шпа и магнерот, ам асе чудя дали да ходя до док.Като си лежа и спя нищо не ме боли???Чат пат ме наболява и кръста???

# 571
Здравейте,днес сутринта ходих на у-ще за бременни и съм доволна,дадоха ни подаръци  Laughing и темата беше за захранване на бебето до 1 годинка,следващия вторник ще е за кърменето,имаше доста мами и си записвахме всичко прилежно....другото по-важно нещо е ,че бях на фетална морфология и видяхме беба...100 % е момиче  #Crazy,така че Благовесна може да ме щракне на първа страничка,водих и таткото с мен и супер въодушевен ...за първи път го видя и направо не можеше да преглъща от вълнение ,сега седи тука до мене гледа снимките и вика-ооо,на  тати детенцето  Joy и аз съм много развълнувана...а на беба нищо й няма слава богу,всичко си е на мястото и даже беше направила физиономия с нацупени устнички  Heart Eyes

# 572
честити розово гащи  Hug както писах и по рано моля ви давайте ми и терминче за да ви намирам по лесно
...и хайде да подбутнтем тази тема и да я изпишем,защото ни чака Коледната която е прекрасна  Embarassed

# 573
  • София - Младост 1А
Привет момичета,

Днес направо се скапах, но си отметнах голяма работа. Всяка година правя 12-листен календар със снимки на малкия и племенницата. Тази година малко позакъснях, но днес се напънах и до края на деня мисля да го завърша. Ще ви пратя после линк да разгледате.
Сега ще правим с Пешката пица – той е голям кулинар и днес заяви, че сам ще я прави... ще видим какво ще излезе.

tzveti 1, казаха ли ти че заради изкривяването може да се наложи да раждаш секцио. Моя преглед се провали, но ми предстои да се видя с ортопед и невролог.

Elliee, мила всичко ще е наред! Толкова много стиснати палци... не може да не дадат резултат!

Anjella, има и такива дни. Моите са се поразредили, но като цяло е нормално да се лутаме между различни настроения. Мъж ми обяви, че ако устиска до края без да се изнесе от вкъщи, ще трябва да му дам медал. Стискам и на теб палци и вярвам, че всичко ще е наред! Изпращам ти всичките усмивки, които сме насъбрали днес с Пешко и дано утре е един по-слънчев и радостен ден за теб! Той този почти мина...
А ти всъщност не трябва ли да полежаваш вкъщи? Понеже пишеш, че си на работа.

Арлина, как така ще те е срам да си поискаш болничен. Казваш, че не се чувстваш добре, че ти е напрегнато и натоварено. Няма да ти откажат. Дори личния ти лекар ще ти даде болничен.

zvun4e, успех на защитата! Mr. Pizza се намира на бул. Васил Левски, като вървиш от Спортната палата, по десния тротоар, в посока към Граф Игнатиев, предпоследната къща преди Графа. След него има едно като базарче в безистен – малки магазинчета. Има табела, така че няма да се объркаш. Ще ти пратя мобилния ми телефон на лични, ако има нещо да звъннеш.

Tzuntzurka, аз не съм параноичка, но след престоя в болницата и нещата на които се нагледах, щом се чувствам недобре, се обаждам на лекаря ми. Ако болките те притесняват, обади му се.

mi6oka2, следващия път идвам с теб. Всеки път ли трябва предварително да се записваме?

# 574
Мишока, честито момиченце!  Аз на 20-ти също мисля да дойда на лекцията за кърменето.  Peace

Ние сега пак правихме номера с иглата и тя се завъртя - та от вчера до днес бебето си променило мнението  Grinning
Аз утре съм на БХС, стискайте палци всичко да е наред. Смятате ли, че ще можем да видим пола или още е много рано...аз някакси съм се навила, че утре ще го разбера, нямам търпение просто, като малките деца съм  Mr. Green

Звънче, успех на защитата! Да се похвалиш после!  Hug

# 575
  • София - Младост 1А
Беки, аз в четвъртък съм на преглед в болницата и умирам от любопитство. До сега все казват какво предполагат че е. Много се надявам да се види. Ако ме държат в неведение до края сигурно ще се пукна.
Все се каня да те питам, какво пише на втория ред под "Беки Б. очаква бебе"? Взирах се, взирах се... ама съм кьорава Simple Smile

Последна редакция: вт, 13 дек 2011, 19:48 от Drina

# 576
Йо-йо, безкръвните в момента ги тестват за пръв път в БГ, но за артерии, не за вени и то като още не е закрепен тромба, т.е. съвсем първите дни от появата му, после става много трудно.

Криси, стихотворението е много мило!

Дрина,  Hug. Трябва да полежавам, да, само, че със собствен бизнес някак си не мога да си позволя да зарежа нещата, точно съм хванала нови клиенти, омайвам ги докато мога Simple Smile за да може после да ги оставя в ръцете на колегите, като се роди дребен. Честно казано, аз не се виждам да отсъствам от офиса повече от 3-4 месеца, а и през това време ще поработвам от къщи със сигурност, ама има време докато почна да го мисля това. Аз офиса си го възприемам като второ къщи и без това. За сега не ме боли крака и някак си съм се настроила, че аз като не мисля за него/тромба/ и той ще забрави за мен Simple Smile

Точно докато ви пиша в момента, усещам как дребното лежерно се премества доколкото му е възможно на толкова тясно. Усмихнах се за пръв път днес.

Гледам, че пишете за училища за мами. Няколко приятелки много горещо ми препоръчват една жена, май Диди се казва, възрастна е, гледам, че напоследък по доста предавания я дават, защото разните ни така наречени ВИП-ове ходели всичките при нея и съответно я популяризират и в медийното пространство сега. Та, казват, че са много доволни. Сега като родиха - продължават да й звънят за щяло и нещяло и тя ги напътства. Те са ходили при нея още от втори месец, аз си мисля, че ще е достатъчно от 7 до 9, пък да видим, рано е още.

Пожелавам ви спокойна вечер с любимите хора и да сънувате по нещо интересно Simple Smile

# 577
Предколедна среща гореща
Кога: 17 декември (събота), от 13:00 часа
Къде: Mr. Pizza на В. Левски и Графа

1. Drina
2.sweetye85
3.Jalto_pate
4. Артемида
5.janin4eto_87
6.zvun4e
7.mi6oka
8. Беки_Б
9. tzveti 1
10. Anjella
11. cruelraven

Здравейте, момичета! Искам да споделя с вас радостта си, че вече усещам бебчо и някак ми е по-спокойно preggo!
Звънче, успех утре, ще се справиш - сигурна съм в това!
Ели, аз лично не искам да правя амнио - сега на 16.12. съм пак в Марковск, ще го гледат отново...Ти при Кременски ли беше ходила? В Марковск ходи ли? Питам, защото точно в този център правят всички други изследвания и прегледи, преди да препоръчат амнио...
Честито на новите панделки и панталонки - загадката в нашите редици започва все повече да се разплита Joy и първата страничка става все по - шарена, забелязвате ли Joy
Анжела, нормално е човек да губи пътя си понякога, но в такива моменти се сещам за онази древна китайска мъдрост, която гласи, че най-тъмен е часът преди изгрева на слънцето...Ще се измъкнеш от тази дупка - защото си го правила сигурно вече хиляди пъти и си разбрала, че можеш smile3521
Нямам търпение за събота!
Много Hug от мен засега!!!!!!

# 578
Благовесна,сори  Hug
Беки,Дрина,ако ще ходите там за първи път звъннете едно телефонче да се запишете 0884 06 07 30 и като отидете ще попълните анкетна карта,където ще ви искат мейла,за да ви пускат темата за следващия път и ние им връщаме отговор дали ще ходим (на мейла),разбрахте нали  newsm78
Криси,много хубаво стихотворение  Simple Smile

# 579
  • Перник
Привет и от мен
mi6oka2, Бебоне честити розови гащи.
Дундолина при мен винаги показва едно  исъщо, но боже би наистина не трябва да мисли за пола когато правиш метода- незнам дали подсъзнателно не става промяната.
Беки Б ще се радвам да пишеш дали метода съвпада с мнението на доки след ФМ.
Лека вечер

# 580
  • София - Младост 1А
Anjella, това, че имаш свой бизнес е страхотно. Естествено не можеш да зарежеш нещата. Опитвай се да не се натоварваш много и да използваш всеки свободен момент за почивка.
Спокойна вечер и на теб!  Hug

mi6oka2 още утре ще звънна да се запиша. Пък ще се уговорим къде ще се чакаме.

Лека нощ и прекрасни сънища и от мен!

# 581
Дрина незнам в Бг как са цените на сутиените,аз живея в Португалия и тука си го взех за около 20евро,което си е доста добра цена,в същия ден си взех и спортен на триумф за 40евро и ми е много по-неудобен.
Дилянски да точно това се вижда на екографа,няма как да се обърка Crazy
Бебоне и  mi6oka2 честити ви момиченца Hug
cruelraven честити ритничета Hug
Аз вече сериозно взех да се притеснявам,преди чувствах бебето като гъделичкане,вярно че беше рядко само 4-5 пъти съм го усещала за един месец,обаче от около 10 дена нищо не чувствам Rolling Eyes Confused,Дани го усетих за първи път в 18г.с и 6 дена,сега съм в 18г.с и 2 дена,уж второто се усещало по-рано newsm78
Anjella дано скоро да ти мине лошото настроение HugПовече усмивки  Laughing Laughing Laughing
Ели дано всичко е наред и при теб Hug

# 582
mi6oka2 , Бебоне май ще вързваме панделки  Laughing Hug Честито!  Hug
Anjella, утрешния ден ще е по-слънчев  Hug Hug
zvun4e , стискам ти палци за утре  Hug   fingerscrossed  Flowers Four Leaf Clover  fingerscrossed  Flowers Four Leaf Clover  Flowers Four Leaf Clover
З.Иванова, някой беше писал, че са игриви по десетина минути на ден... може би играе, докато ти спиш...  Wink   

# 583
Мишока, благодаря за информацията! Hug Напълно те разбрах! И аз ще звънна утре да се запиша...после ще се уговорим на лични?
Дрина, и с теб, нали? Не си кьорава  hahaha то просто много ситно е написано "...и се втрурва да пазарува като за двама"  Joy типично нали?
Лека и спокойна нощ!

# 584
Май не съм ви споделяла. Като се зачудя бебето ли усещам или ми къркорят червата викам на помощ таткото. Като си сложи ухото на корема ми и чува бебето когато се движи. Практикуваме го повече от месец. В началото казваше, че не знае бебето ли е или ми къркори корема, но вече разпознава ясно. Та ако почна да се чудя усетих ли бебето днес, почваме вечерта да го дебнем и то все в някакъв момент се размърдва да го чуе татко му.
На училище в мола и аз бих идвала, ако беше събота или неделя, но през седмицата не мога.

Общи условия

Активация на акаунт