В очакване сме на ритничета от Майските мъничета

• 26 613
  • 716
  •   1
Отговори
# 390
от 16.00 ти при нея ли си се записала
Drina   Hug Hug Hug Hug Hug благодаря ти
момичета мислили ли сте за име вече или ви е рано

# 391
  • София - Младост 1А
момичета мислили ли сте за име вече или ви е рано

Раничко е, но аз имам име и за момченце и за момиченце. И двете имена са избрани още преди да помисля за второ дете. И двете имена имат много специално значение за мен. Не знам как да го обясня. Предишния път знаех, че ще имам момче и знаех, че ще е Петър. Някак просто го усещам и тези имена имат важна роля в живота ми. И никой не може да ме разубеди да променя решението си. Мъж ми е наясно и е напълно съгласен с избора ми.

# 392
на някой от родителите ли са кръстени или има друго значение аз съм пред страхотна дилема дали да се кръщават на дядовците и бабите  Shocked

# 393
  • София - Младост 1А
Пепи е кръстен на баща ми, но не само заради това. Хора с името Петър са били много важни за мен и все си мислех, че ще се омъжа за някой Петър. Е след като това не стана, просто знаех, че ще си го родя.
А другите имена не са нито на родителите на мъжа ми, нито на моята рода. За сега ще ги запазя в тайна  Peace
Иначе не се чувствам длъжна да кръстя детето си на някого. Не знам как да го опиша. Това ще е неговото име, някак е началото на живота и пътя му. Искам да съм го избрала, защото съм го почувствала, че точно това е неговото име, а не защото така се казват бабата и дядото.
А и родата са хубави хора - не ме притискат и задължават.

# 394
  • София
За сега обмислям няколко имена, но все още не знам пола.
Синът ми не е кръстен на никого, но и аз като Drina има специално отношение към името и почуствах, че детето ми трябва да се казва Никола. Всъщност историята е следната, на 6 декември 2008г. бяхме решили да правим годеж. Всичко беше готово да запознаем родата, че едните са от Видин, другите от Ямбол. Бяхме решили да дойдат в София, имахме запазен хотел, маса в ресторант, менюто беше избрано. Седмица преди това, родителите ми претърпяха тежка катастрофа. Дядо ми почина на път към болницата, майка ми се отърва най-леко, но баща ми се бори за живота си цяла седмица. Точно на 6 Декември той дойде на себе си, както самия той казва "Възкръснах на Никулден". Вече трета година той си прави курбан за здраве на 6-ти. С тази дата са свързани и другите ми роднини - брат ми е моряк, а майка ми банкер. Аз се шегувам, че съм кръстила сина си така, за да мога и аз да празнувам на Никулден Simple Smile Сега се опитвам да почуствам и името на бебчето, но предполагам, че и това ще стане в следващите месеци.

# 395
Аз съм избрала име за момиче от преди да забременея. Мъжът ми го хареса. За момче му е поставена задача да мисли той. Още не е ясен пола на бебето Simple Smile Мнението на роднините не ме интересува грам. Не мисля, че е тяхна работа.

# 396
Аз бих си кръстила детето на някой от дядовците,но и двамата за съжаление са покойници...та мойта мома няма да си има дядо  smile3518,на бабите не ми харесват имената,така че ще си е специално име ..познавам едно страхотно детенце със същото име и много ми харесва..като разбера със сигурност какво ще ми е бебето ще ви го кажа  Hug

# 397
krasichka, да, при доц. Томова се записах.Може би ти си преди мен, май ще се видим Simple Smile
Ние за имена мислим, но нищо окончателно. Да не се окаже принцът някоя принцеса в последствие Simple Smile Или ще е кръстено на майка ми, или ние ще изберем друго име, на никой. Дотам да стигнем! Simple Smile

# 398
Здравейте момичета!

Много съм притеснена - хремата си се задълбочи, кихам непрестанно, а вече имам и сериозна кашлица. Ама толкова много кашлям и толкова често и дълбоко, че умирам от страх да не направя нещо на бебче. Утре ще тичам за мед и лимони, колкото и да не обичам. За сега смуча голиа актив и си слагам мехлемче в нослето. Моля ви за съвет!  Praynig

Красичка
, стискам палци, всичко да е наред с бебо и точицата да не се окаже проблем. Hug
Добре дошли на новите мами и честито на всички, разбрали пола на бебенцата си!
За имената си имаме и ние женски цели три, а мъжките са ни кът, та бабата сега се е заела с този въпрос и прави списък, който ние с таткото по-късно ще оценяваме с точки независимо един от друг. Въпреки ,че аз не бързам, защото все още не знам пола на бебе и знам, че има достатъчно време и именцето ще си дойде от само себе си! Иначе си е голямо вълнение де.
Пожелавам на всички празнуващи весел празник!   bouquet
Аз отивам да си лягам с тайната наджеда мъничко поне да поспя....до утре мили момичета!  Hug

# 399
  • Sofia
Беки_Б,и аз бях така преди 2 седмици - Прополки си вземи, за хремата - Еуфорбиум или от тези детските шпрейове за промивка (задължително е да се изчистваш от секретите) , направи си и инхалация над тенджера с вода и вътре малко сода (поне 15 мин). За ден два си готова Peace

# 400
Добро утро!  Hug
Сладко събуждане и свежо зимно настроение, и разбира се, закуска с усмивка  Heart Eyes

# 401
Здравейте момичета!

Много съм притеснена - хремата си се задълбочи, кихам непрестанно, а вече имам и сериозна кашлица. Ама толкова много кашлям и толкова често и дълбоко, че умирам от страх да не направя нещо на бебче. Утре ще тичам за мед и лимони, колкото и да не обичам. За сега смуча голиа актив и си слагам мехлемче в нослето. Моля ви за съвет!  Praynig

Красичка
, стискам палци, всичко да е наред с бебо и точицата да не се окаже проблем. Hug
Добре дошли на новите мами и честито на всички, разбрали пола на бебенцата си!
За имената си имаме и ние женски цели три, а мъжките са ни кът, та бабата сега се е заела с този въпрос и прави списък, който ние с таткото по-късно ще оценяваме с точки независимо един от друг. Въпреки ,че аз не бързам, защото все още не знам пола на бебе и знам, че има достатъчно време и именцето ще си дойде от само себе си! Иначе си е голямо вълнение де.
Пожелавам на всички празнуващи весел празник!   bouquet
Аз отивам да си лягам с тайната наджеда мъничко поне да поспя....до утре мили момичета!  Hug

Беки Б, много добре те разбирам какво ти е, аз бях така повече от две седмици, даже и на пулмолог ходих. За кашлицата мога да ти кажа на мен какво ми помогна - всяка вечер си счукваш 10 ореха и ги слагаш да врат в 300 мл. вода заедно с черупките. Така се варят докато водата остане около 100-150мл. След това я прецеждаш и слагаш мнооооггооо мед, да стане чак гадно сладко. Изпиваш го и лягаш. На мен ми помогна много. Аз не бях спала от кашлица близо седмица и беше ужасно. Пробвай, дано и на теб да ти помогне  : HugHug Hug

# 402
 Эдравейте мами, да се похваля, че бебо е добре, даже ми каза АГ, че съм 17 г.с. и 5 дни newsm78.
Дави се похваля, че случайно  днес се срещнахме и запознах с ЖЪЛТО ПАТЕ, много мило и красиво момиче  Grinning. В момента съм на работа, но няма де е за дълго, АГ не дава.
Хубав ден......

# 403
здравейте,
Беки_Б дано се оправиш по -скоро!!! за съжаление доста са ограничени нещата които могат да ти помогнат, има разни сиропи хомеопатични, като на д-р Тайс примерно, но незнам стават ли за бременни. на мен ми помагат лукчета са кашлица /на опаковката си пише, че са за кашлица/. на малкия давам една бабина рецепта -мед, олио и една две капки ракия. за хремата инхалации прави по-често с лайка и сода. все пак ако се задълбочи се посъветвай с лекар, той най-добре ще ти каже какво да пиеш.
Име не сме измислили още, на мен ми се въртят разни, но определено не съм го усетила. а наистина името настина има специално значение и просто трябва да го почувстваме. за малкия бях сигурна, че ще е Мартин, много преди да забременея, дори преди да срещна мъжа ми си мечтаех за момче  Марти  Heart Eyes . той се роди на 17 април, а на 14 април е св.Мартин. свекърва ми е Мария, има две внучки и нито една не е Мария, толкова искаше малкия да е на нея, че остана супер доволна, реши че на нея сме го кръстили Wink сега наистина не зная, от една страна много ми се иска да уважа моите родители те и двамата имат страхотни имена. но те вече ме предупредиха изобщо да не се съобразявам, че не държат на това, всички сме на мнение, че детето трябва си носи неговото име. категорично знам, че не бих кръстила дете на баба или дядо ако името не ми харесва. но има време живот и здраве ще решим. като родих малкия толкова бях объркана и неадекватна хем го бяхме решили името, че като ме попитаха как ще се казва, аз отговорих " ми незнам трябва да говоря с мъжа ми  Joy много ми се смяха в болницата, записаха го ......презимето и фамилията само. по-късно естествено потвърдих че е Мартин!

# 404
Здравейте една почерпка от мен за милото ми момченце, днес е рожденник и става на 4ри годинки, да ви е слдако 
За име, аз съм избрала за момиче, дано си остане такова, но ако е момченце, таткото ще му мисли. За  сина ми, той се казва Денислав, се разбрахме с татко му още преди да знаем пола, че той ще каже има за момче, а аз за момиче, и сега пак така решихме  Flutter
Хубав ден милички  Crazy

Общи условия

Активация на акаунт