В очакване сме на ритничета от Майските мъничета

• 26 574
  • 716
  •   1
Отговори
# 540
по метода на buneto  и иглата и конеца започна да маха настрани като махало тоест за момченце а когато бях миналата седмица на преглед и на 3 д ехограф  ми казаха момиче

# 541
Здравейте!
Последните дни ми беше много зле и не можах да стигна до компа - адска хрема, банално, но ми текоха сълзи два дни. Натискам се в леглото на топло и чакам да ми мине...
За сутиените - аз съм със сутиен за бременни от три месеца насам - грозен и удобен  Mr. Green До момента при +3 кг в гръдната обиколка съм +23см  и няма начин ... Rolling Eyes През деня с грозен сутиен, вечер със спортен, нощем без. Като ставам нощем си ги държа. Гърдите ми живеят собствен живот вече... както и корема  Laughing Laughing
asselina, страхотна случка  Joy

# 542
Лилавка, ми ето на, и цвета на зърната подсказва момче!  Peace

Бунето, ще го пробвам и аз този метод и ще драсна после какво се е случило - много ми е забавно!  - ми след чуденка нужно ли е да е  бял конеца и колко да е дълъг излезе момче!  Grinning

Криси, как само те разбирам...дано бързо се възстановиш и да пишеш добри новини!  Hug

Последна редакция: пн, 12 дек 2011, 22:47 от Беки_Б

# 543
Момичета коя е Yana Bratoeva и Вили Димитрова?
Yana Bratoeva е pisana yana Simple Smile
Аз имам голям проблем с избора на сутиен,тези с банелите страшно много ми убиват,ходих в пре/натал и там се изумих,че най-голямата чашка за бременни е C,в което аз не се побирам,затова си взех кърмачески,но със сигурност няма да ми става след раждането.След първото раждане си бях взела много грозни памучни сутиени за след раждане,но сега си взех едни доста прилични от микрофибра,не са никак лоши и са на добра цена,излезе ми двоймо по-евтино от спортните и са много по-удобни.Единственият проблем е,че когато гърдите са големи не ги държи много повдигнати.
За пола както с първата бременност,така и сега съм 100% сигурна,че е момченце,аз съм ходила само на 2Д,но си се вижда идеално и с просто око,няма как да се обърка PeaceНякой беше дал снимка как изглежда,мисля че беше дилянски,но не съм сигурна Wink

# 544
  • София - Младост 1А
Добро утро и успешен ден на всички!

З.Иванова, какви са цените на сутиените в Пренатал?

# 545
Добро утро,момичета,не съм ставала толкова рано отдавна  Crazy,но се приготвям да ходя на у-ще за бременни в Мола на Стамболийски(ако иска някой да дойде)..аз да ви се оплача ,че снощи спах на дивана,за първи път от моя семеен живот...ама мъжо нещо се е разболял и му е запушен носа и така хъркаааа,че с моя неспокоен сън само това ми трябваше  Embarassed
Аз съм забелязала на приятелки ,че тези имащи линия под корема,доста силно изразена родиха момчета..може пък истина да се окаже,но аз ще разчитам днес д-р Марков да ме светне и да знаем вече със сигурност  Rolling Eyes
На мен гърдите са ми много чувствителни ,по точно зърната и ако спя с нощница,която не е памучна направо не се спи..и в тоя ред на мисли да ви питам от кой месец започва подготовката на зърната за кърмене,има кремчета на които пише,че се използват и по време на бременноста,ама от кога не се знае  newsm78

# 546
  • София
Предколедна среща гореща
Кога: 17 декември (събота), от 13:00 часа
Къде: Mr. Pizza на В. Левски и Графа

1. Drina
2.sweetye85
3.Jalto_pate
4. Артемида
5.janin4eto_87
6.zvun4e
7.mi6oka
8. Беки_Б
9. tzveti 1

Добро утро и от мен.

Не съм писала от доста време и едвам ви изчетох.  Бях си малко вкъщи имам проблем с кръста ходих на невролог оказа се радикулит и имам леко изкривяване на гръбнака, така че се очертава от януари или най - късно февруари да си остана вкъщи, но ще видим как се чувствам и тогава ще решаваме. Относно сутиените за момента карам със старите, но трябва да взема мерки, защото малко ми убиват и едвам чакам да се прибера, за да го махна, спя без защото ми е по удобно.
Пробвах метода на бунето показва момче Simple Smile, на 04.01.2012 съм на преглед ако се види добре ако не ще чакам ФМ.
Стига толкова, че стана много дълго и ще закъснея за работа, ако не тръгна веднага.
Спокоен и усмихнат ден!

# 547
Добро утро и от мен момичета.Отдавна не съм ви писала,но ви чета редовно.Два дни бях на легло с гадене и повръщане предизвикани от нищото по никое време  Simple SmileТолкова зле не бях се чувствала дори когато лежах 2 месеца с гадене,но отмина.Виждам,че много от вас знаят вече пола на детето си.Аз след една седмица съм на консултация и нямам търпение да разбера какво ще е.Дано да се покаже,да не се крие GrinningИначе за сутиените аз от втория месец съм вече с чашка Ц.Такова едреене на гърдите беше в началото че мъжа ми се очуди като му казах,че и още ще растат.Тоооооооолкова е радостен.Преди нямаше много на какво да се радва  newsm53

# 548
  • Точно където трябва
Ех, мами, така искрено ви се радвам, че обсъждате пола на бебчетата, сутиени, покупки и т.н. ама мен още ме вълнува амниоцентезата. Вчера бях на ЖК- всички изследвания са ми ОК, гледа бебчето и то е ОК. Даже доктора каза "Какво хубаво бебе" и накрая пак го повтори и добави "Да не тръгнеш да го махаш!" Не изрази мнение за амниото, но звучеше скептичен. Каза, че той за 40г. веднъж е виждал Даун и после " Едно време нямаше скрининги..." Ми разколеба ме  Confused Освен това плацентата ми е предна т.е. ако правя амнио иглата ще мине през нея и може да прокървя. На фона на цялата идеално-безпроблемна бременност, която имам до сега, ще го приема като отмъщението на бебо, че не му вярвам и го притеснявам. Иска ми се всичко да е минало вече!

# 549
Елие, всичко ще бъде наред, нали се вижда дали муцунката му е нормална или като на детенце с Даун...не се притеснявай, този тест бхс дава толкова грешки..... Hug

# 550
Добро утро:))) Да се включа и аз в хубавата темичка. Отдавна не съм влизла при вас.
   Поздрави на всички!!!

# 551
Privet momicheta,

Dnes sum mnogo kriva s otvarqneto na ochite oshte. Hem mi e bezkraino tujno, hem mi e nervno, hem mi e i nesshto fizicheski losho ... vsichko me drazni. Zatova zarqzah rabotata za malko i vlqzoh tuk da pocheta nqkakvi neshta, koito razseivat. Mnogo e sladko kak vsqka ot nas se vulnuva za nqkakvi super prostichki neshta. Zamisih se, che shtastieto vsushtnost naistina e v tqh, v hilqdite drebni momenti, koito chesto propuskame, zaradi iznervenoto ili zaburzano ejednevie.

Shtqh da vi razkazvam kakvo se sluchva tia dni, ama predpochitam da ne vi zanimavam, a prosto da subera malko usmivki ot vas.

Предколедна среща гореща
Кога: 17 декември (събота), от 13:00 часа
Къде: Mr. Pizza на В. Левски и Графа

1. Drina
2.sweetye85
3.Jalto_pate
4. Артемида
5.janin4eto_87
6.zvun4e
7.mi6oka
8. Беки_Б
9. tzveti 1
10. Anjella

Pojelavam vi prekrasen den.

# 552
  • Перник
Беки_Б за цвета на конеца мисля, че няма значени просто на мен така са ми го казали  и аз затова така пиша, а за дължината нормална колкото на теб да ти е удобно.
krasichka ще ми бъде интересно при теб какво ще излезе. Важното е бебоците и ние да сме живи и здрави пък другото не  е толкова от значение.

# 553
buneto, аз с твоя метод се забавлявам още откакто го каза за пръв път. Та лежа си с голото шкембе към деветата седмица, а конеца се върти "по женски"  Laughing.. хубаво де, ама аз нали съм недоверчива - към 13 седмица реших да направя проверка - и хоп - момче пък този път  hahaha И се смеем с мъжа ми - значи в началото всички сме момичета, докато някои решат да се ориентират в другата група... и така до 17 седмица, когато за моя изненада пак стана момиче  Joy
Извод - или ми трепери ръката, или зависи какво желание имам към момента  Wink Но при всички положения ми е забавно   bouquet

# 554
tzveti 1, на мен също ми се появиха радикулитно болки след първата бременност и беше огромна мъка,защотото докато кърмех не можех и лекарства да пия, а мазилата въобще не помагаха. На теб казаха ли ти как да облекчаваш болката?

Anjella, какво става с теб, как си здравословно?

Общи условия

Активация на акаунт