В очакване сме на ритничета от Майските мъничета

• 26 549
  • 716
  •   1
Отговори
# 630
Ясно,  значи ще опитам след 10-тина дни да вляза. На български се изписват, нали? А има ли интервали между тях?  Много ти благодаря още веднъж!  Hug Hug

А за колата освен и аз да се престраша. Иначе преди да забременя си ходех редовно, но след това ме предупредиха, че е рисково и аз затова се мъча така.  
Това за клизмата е ужсано...но знам, защо се налага. На мен до сега не са ми правили...
А за лак, добре че ме предупреди, че точно аз съм лакоманиачка!  Joy

# 631
Момичете, на някой от вас да му е изсъхнала до безобразие кожата на лицето? Моята става толкова зле  Sad как да я спасявам  newsm78
Да,моята Rolling Eyesдори един ден се събудих с едни червени петна на бузите и кожата на пипане беше грапава,мажех се по 3 пъти на ден с крем и спрях да си мия лицето с козметични продукти,само с вода,и поне петната изчезнаха след около 3 дена,но кожата ми продължава да е много суха,което не е типично за мен.Взех да се чудя дали да не си взема крема на нивеа,аз хич не го харесвам,но той е точно за много суха кожа,един такъв мазен,и сигурно ще го пробвам,ако откриеш нещо пиши тука Peace
Кари страшно много се радвам за добрите резултати Hug Hug Hugчестито  ти момченце Heart Eyes
janin4eto_87 браво на теб  bouquet

# 632
Blagovesna мила, ето ме разписвам се Simple Smile бях малко без нет, а в работата ми е много натоварено - не знам кога ще изчета всичко, което сте изписали Simple Smile
Ние сме добре, мъжа расте, но още не го усещам, а вече много ми се иска. На 20ти сме при Марков на ФМ и нямам търпение да разгледаме малкия красавец  Embarassed

Честито на всички с добри новини и много  Hug Praynig на мамите, които имат някакви притеснения
Kari    - много,много се радвам за теб,
janin4eto_87 честито , аз трябва да защитавам дипломна работа за магистратурата, но с тази работа и тази сънливост направо не си го представям

Приемате ли още желаещи за срещата?   
1. Drina
2.sweetye85
3.Jalto_pate
4. Артемида
5.janin4eto_87
6.zvun4e
7.mi6oka
8. Беки_Б
9. tzveti 1
10. Anjella
11. cruelraven
12. Jia_m
13. elica 08
14. pale.enchantress
15. pileto13
16.боби атанасова

# 633
  • София - Младост 1А
Ясно,  значи ще опитам след 10-тина дни да вляза. На български се изписват, нали? А има ли интервали между тях?  Много ти благодаря още веднъж!  Hug Hug

А за колата освен и аз да се престраша. Иначе преди да забременя си ходех редовно, но след това ме предупредиха, че е рисково и аз затова се мъча така.  
Това за клизмата е ужсано...но знам, защо се налага. На мен до сега не са ми правили...
А за лак, добре че ме предупреди, че точно аз съм лакоманиачка!  Joy

На български, а датите ето така дд.мм.гггг
Само да ти кажа, че не е чак толкова ужасно... а пък ако мислиш, че точно тогава ще ти пука и ще му обърнеш внимание... не го мисли.

atanasova_bobi, приемаме естествено.

Предколедна среща гореща
Кога: 17 декември (събота), от 13:00 часа
Къде: Mr. Pizza на В. Левски и Графа

1. Drina
2. sweetye85
3. Jalto_pate
4. Артемида
5. janin4eto_87
6. zvun4e
7. mi6oka
8. Беки_Б
9. tzveti 1
10. Anjella
11. cruelraven
12. Jia_m
13. elica 08
14. pale.enchantress
15. pileto13
16. боби атанасова

# 634
Здравейте момичета  Hug

Кари, браво за хубавата новина  Heart Eyes

Ох, аз нещо съм го подкарала на боледуване. Първо престоя в болницата, а пък имам гнойна ангина. Но ще се оправя. Лежа си вкъщи. Пия Магнерич по 6 бр. на ден и Но-шпа по 6 бр. на ден.
Миналия петък след изписването бях на преглед със съпругът ми. Димитров ме гледа на страхотен видеозон и бебето страхотно, има си всички органи, гледа го за спина бифида, всичко е наред. Не можа обаче да каже какво защото то много срамежливо това нашето  Laughing Laughing Laughing

Аз няма да мога да дойда на срещата, но другия път ще се постарая.

Радвам се, че всички сте добре.  Hug  bouquet Hug

# 635
  • София - Младост 1А
Гери, как пък я прихвана таз ангина. Ужас. Какво пиеш, с какво се мажеш? Имаш ли гной по сливиците! А температура? Имам една рецепта за изварен компрес.

ИЗВАРЕН КОМПРЕС - При остра ангина, пневмония и др. възпаления, най- бърз ефект се получава с изварен компрес. Купува се извара от магазина или към 1 л прясно мляко се добавят 2- 3 супени лъж. оцет или лимонов сок или 1- 2 чаени лъж. лимонтузу и т.н. Млякото се загрява и се пресича. Ако киселината не е достатъчна, се добавя още до доброто пресичане. Млякото се прецежда и се поставя в тензух. Дебелина на слоя около 1 см. Компресът се поставя върху гърлото, покрива се с найлон и се закрепва с шал или друг подобен плат. Внимава се компресът да е плътен, защото иначе ще охлажда. Силата му е 8 часа.

Дано бързо да се оправиш.
А но-шпа-то не ти ли сваля кръвното. Аз ходя като пияна. Днес не мога повече от 10 минути права да стоя. Утре се надявам да ми намалят дозата, че за хляб не мога да отида.

# 636
  • София
Kari   Hug честито момченце,
janin4eto_87 поздравления  Very Happy

Дрина за секцио говорихме още преди да разберем за радикулита понеже съм с тесен таз, и ако бебето е по - голямо лекарката каза че секциото е задължително. Но  и предния път щях да влизам в болница и да ме следят, но щерката не изчака:)
Относно колата никога не съм ходила и си бях наумила че е крайно време да отида, обаче пусти страх от болката, после разбрах че съм бременна и така и не се престраших, сега се чудя дали е удачно.

Приятна вечер.

# 637
Аууу, Гери, защо така бе жена!? От къде я хвана тази ангина!? Как се лекуваш? Температура имаш ли? Лелеее, много съжалявам, още повече, че няма да се видим и на срещата! Пожелавам ти скорошно възстановяване!   bouquet  bouquet  bouquet  bouquet
А за но-шпа-то и аз бях така, едно че съм с ниско кръвно, допълнително и това ме караше да се чувствам като сомнамбул! Добре че доки ми го спря, и вече съм значително по-добре. Няма го вече и гаденето, което е направо страхотно! Има разбира се други неразположения, но като се има предвид финала, нищо друго не е от значение!

# 638
  • София - Младост 1А
Цвети, ако не си ходила изобщо... и аз не ти препоръчвам. Първите пъти доста боли.
На мен още не са ми казали дали трябва да е секцио. Първо трябва да се консултирам с ортопед.
Ти Космодиск пробвала ли си? Сестра ми си купи в 8-мия месец и се роди.

Беки миналата седмица като ми премериха кръвното - 80 на 50 и доктора вика - ама ти как си дошла до тук бре моме...

# 639
Здравейте мамита, от няколко седмици влизам редовно във форума, но само чета. Ето че реших и да ви пиша. Казвам се Любима, на 20 години, от Благоевград и чакам първото си дете през май. В момента съм в 20 г.с. и с половинката ми сме много щастливи за малкото. Ще се радвам да стана част от голяяяяяяяяяяяяяяяямото семейство на BG MAMMA Simple Smile

# 640
Kari   много се радвам за теб Hug
janin4eto_87  Браво  newsm44
GeryD дано да се пребориш бързо с ангината и да не вдигаш висока температура Praynig

Момичета вчера си пусках ПКК и урина и съм малко притеснена:
Левкоцитите са ми 11.10 , /3.5-10.5/
Неутрофили- 69.300, реф.граници /40-70/
Глюкоза-3.09, реф.граници /3.8-6.1/

Звънях на доки, каза да не се притеснявам.Пита дали не съм болна, проблеми със зъбите, херпес или някой болен около мен има ли? Нищо от изброените нямам.
Някоя от вас да е със завишени левкоцити? Rolling Eyes  Притесних се Sad

# 641
  • София - Младост 1А
Добро утро момичета,

Как сте в това студена и мъглива сутрин?
Аз съм супер, защото мъжо е отпуска днес и утре. Нищо, че ще го ползвам за шофьор и придружител цял ден... много ми е хубаво като сме си двамката заедно.

Някоя от вас да е със завишени левкоцити? Rolling Eyes  Притесних се Sad

Аз съм с повишени левкоцити, почти същия резултат, както и при теб. И в болницата и в поликлиниката ми казаха, че увеличението е малко и не е повод за притеснение.

Бубето91, добре дошла и всичко най-най!

Хубав ден на всички!

# 642
Добро утро момичета! Усмихнат ден на всички, въпреки гадното и мъгливо време на вън!
GeryD да се оправяш бързо   bouquet
Kari браво за прекрасни резултат!
За кола маската бях питала преди време и аз назад в темата, та да споделя, че ме е страх от контракции и от както съм бременна спрях да ходя и карам на подръчни средства в банята  Laughing
Io Io моята кожа на лицето е така от самото начало, направо на моменти имам чувството, че мога да си обеля- Купих си крем на Лореал за суха кожа и съм много доволна.
Drina сподели моля те за космодиска, не е ли опасно? Питам, тъй като имам ужасни болки в гърба при продължително седене или стоене права, представям си като порасне още корема и започне и кръста да ме боли....

# 643

Някоя от вас да е със завишени левкоцити? :roll
Здравейте, и моите левкоцити за завишени, докторът ми каза, че е нормално за бременността, но по принцип повишаването им говорило за развитието на някаква инфекция в организма. С предишната си бременност имах същите рвзултати  се оказа в последствие, че е от бъбреците( получих криза, но чак в 7- ми месец). Така, че трябва да се следят тези неща.

Аз вчера бях на ФМ и ми казаха, че ще е момче Grinning... Мислех си за момиче този път, първото ми е момче, но няма значение, важното е , че всичко му е наред и се развива нормално за сега.

# 644
Добро утро и от мен Simple Smile

Честито на Кари за хубавите новини, много се радвам! Simple Smile

Йо_Йо, на мен не само кожата на лицето ми навсякъде ми е суха, това заради гадното студено време - аз се мажа лицето с едон кремче с авокадо и е много хубаво. Според мен потърси си из аптеките крем за студено време, доста по-добре поддържа кожата през зимата.

Гери, бързо оздравяване ти желая. Simple Smile

А на, Анабанана, честито момченце. Живи и здрави да са ти и двечките. А за момиченце - трети опит, то се е видяло  Wink

Ето и да се позабавлявате малко -
Как да НЕ кръщаваме децата си

Общи условия

Активация на акаунт