Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какво представлява ПИК кодът, споменат в един от постовете?
Какво означава ФМ, споменато в един от публикациите?
Какво представлява амниоцентезата, спомената в един от публикациите?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какво представлява ПИК кодът, споменат в един от постовете?
-
Какво означава ФМ, споменато в един от публикациите?
-
Какво представлява амниоцентезата, спомената в един от публикациите?
-
Какво представлява хормонът хорионен гонадотропин, споменат в един от постовете?
-
Какво представлява алфа-фетопротеинът, споменат в един от постовете?
и 
. Не че вече има някакво значение, ама беше хубаво да го знам. А да се върна на работа - не искам, а и не мога-чувствам умора и депресия в офиса, започнах много да греша на края - просто няма смисъл.

а защото и все бързам, пък те някои като карат едва едва, къде са тръгнали незнам.
то мойто са си бели кахъри, то е ясно, най-важно е да сме живи и здрави и сега много спокойни и доволни от живота.
много успя да ме развеселиш,само си се представям как се зъбя насила по 10 мин 

Честито на всички разбрали цвета на гащите
Не знам за вас, но аз много се искам да се видим този път, тук всички проявявате разбиране и за съществените неща и за дреболиите, а хората около мен напоследък само ме изнервят,особенно в офиса 

Иначе и според мен въпросната счетоводителка те е подвела, защото обезщетениято се изчислява на база брутното възнаграждение или осигурителния доход. Когато си в болничен, осигурителния ти доход е колкото брутното възнаграждение, но 2000лв. макс.