Януарчето звездички гони ,има мама за милиони Тема 26

• 25 823
  • 753
  •   1
Отговори
# 360
  • ул. "Мечтание"
Казах ли ,че пак е със суполи.Тоя Бейби вак е бърз,смуче всичко на секундата...и кво...?Положението става все по сополиво. ooooh!

Аз съм забелязала, включае и върху себе си, че колкото повече си бърша сополите, толкова повече стават. После четох, че всъщност точно така се получавало, сопола бил нам си ква защита на лигавицата, съответон като го чистиш и той си прави нова (като ушната кал малко, колкото повече си чистиш ушите толкова повече ти се произвежда). Аз лично бърша сополи само в критични ситуации или ако потече отвън.

Писах, че ме опрашват в анкетата, ама много избирах, така е като има само една опция. Е, аз бих тествала някой друг мъж, к`во пък!  Mr. Green И клуб сръчни ръце не ми е чужд!  Twisted Evil

# 361
Ехооооо  привет и от мен  Hug

девойки човек не мой ви изчете Wink за 4 дни бая писание е паднало, тамън да си уплътня вечерите с приятна компания и чаша/ки винце  Wine Glass

Бубе, раче мое, много гуш  Hug  Hug  Hug

и ние плющим Ян Бибиян за сега, малко се мръщи на някои супи вечер, но може би не е достатъчно изгладял след следобедната, но млекцето не си го даваме на никой Simple Smile аз по принцип поръчвам нормално меню за 10м и това, к/о е със прясно мляко не давам, така или иначе тез десерти не ги давам, че са ми много нишестени -- давам буркани  Wink

боб и леща се каня да дам съвсем скоро, когато го сготви кухнята  Laughing

Ади също се извива на дъга, к/о е типично за всички бебчовци на тази възраст, но и тои по принцип много целеустремено си достига набелязаното, а иначе така се е привързал към мен.... бяхме на гости при баба му и дядо му и в момент, в к/о изляза от стаята се започва с едно мам-мам-мам, а днес го оставих на баща му, за да отскоча на козметик и той дори плакал и ме търсил из стаите... това много не ми харесва... ма някой пита ли ме newsm78 джъст ъ пириъд, ит уийл пас суун ай хоуп  Wink

ами май и аз ще се гмурна в приключението с профили за ОДЗ-та.... Ети може ли да се допитвам към теб при изникнали чуденки, а със сигурност ще имам, че ми е много мътно всичко, а пък и ти си с доказан стаж ?  Heart Eyes

хубава вечер на всички и всички болнички и сополиви да се оправят много бързо, че Рудолф скоро ще доведе белобрадия дядо  santa2

Heart Eyes

# 362
  • ул. "Мечтание"
Ох, едва гледам вече! Лягам, даже окъснях тая вечер. Като бабите съм, лягам си в 9 с бебето!  Joy

# 363
  • Пазарджик
Ох, едва гледам вече! Лягам, даже окъснях тая вечер. Като бабите съм, лягам си в 9 с бебето!  Joy
и аз в отбора на бабите Embarassed Нещо батериите не ми държат вече.

Angarta welcome

# 364
Ама вижте колко свежа форумна кръв наляхме  Mr. Green  Ама то в приятна компания на всеки му е хубаво  Hug

Бубе, да ги хванеш тези от ВМА и да ги зачаткаш с шамарите направо!  #Cussing out  Ама всичко ни е такова в БГ... И най-лошото е, че на моменти се хващам как го приемам за даденост и даже нямам сили да възроптая, а това е много лош знак. Ей зат'ва понятието "гражданско общество" у нас ник'во го няма...

И мойта мишка не мога да я отлепя от мен. Все ми виси по дрехите, плюнчи ме и все съм я с подгизнал ръкав, я крачол... Преди много ревеше в мое отсъствие, но добре че посвикна с майка ми  и мога да й я оставя за час - два... За повече дума да не става на този етап  Tired

А за китката, вече си я закичваме редовно  Mr. Green,  че не знам вие как бяхте, обаче мен до 6-ия месец след раждането си ме болеше още, а да не казвам в началото какъв ужас беше... Ама то с толкова кърпежи...  Tired

Айде, лекинка от мен!

# 365
  • В две тъмни очички
Angarta, добре дошла  Hug Ехххх колко много нови мами за последната 1 седмица!   bouquet

Буби по - голямата част от девойките тук бяхме така(поне така сме споделяли) - до 6-я месец си е кофти! Вече си е екстра!

От днес съм решила да слагам Влади да спи веднъж на ден! Защото като спи по 2 пъти е просто ад - заспиваше в 12 най - рано и като стане в 13-13:30 познайте кога мога да я сложа да спи следобед .... не по-рано от 17ч. А следобед спи по 2 часа! Ставайки тепърва в 19ч не мога да я приспя до 23ч...абе ад! Та днес реших, че ще е по-добре да запи по - късно на обяд и нещата протекоха така - обеден сън от 13:40 до 15:30, вечерта в 20:30 едва гледаше и яде полузаспала...в 21ч благополучно беше в кошарата си, гушнала възглавницата и летяща из облаците на сънищата! Дано се получат нещата! Но си представям утре като се излюпи в 7 сутринта  Whistling какво ще я правя - не знам...при положение, че и майка й, и баща й са нощни птици и не си лягат преди 1ч  ooooh!

# 366
Kate84 Значи лещата ще я въведеш във вторник - по меню тогава имате супа леща Laughing Понеже и аз поръчвам от там та си гледам менюто в сайта им Peace Hug

Чарли И на мен сега ми е смешно за нашия инцидент,ама тогава 12 през нощта ММ мести кревати, пулса ми стигна сигурно до 120, а тя напира ли напира да става и блъска глава в радиатора Crazy ooooh! И ММ хвана главата,а аз краката та да я извадим без да се удря ooooh! И след 1 минута се хили,все едно нищо не е станало Crazy Tired Hug

elenia Според мен Бейби вака помага Peace Или поне при каката има ефект.Какво съм изваждала от носа й... ooooh! Със сигурност тия секрети щяха да слязат надолу и ей ти къде е кашлицата готова Confused Слагай първо физиологичен разтвор,изчакай малко,след това дърпай и най-накрая пак физиологичен разтвор. На мен с бебка ми е трудна самата процедура,защото тя много шава,реве,страх ме е даже да не я нараня. Но пък чак да увеличава хремата,не съм забелязала Peace

Angarta welcome

Лека нощ smile3507

# 367
Аз схеми за яйцето не съм спазвала. Даже се е случвало и по цял жълтък да изяде. Сега вече не иска. Откакто се научи да плюе....Но и белтък съм въвела с баничка и с кашкавалка  Laughing И боб и леща съм давала. Абе доста неща...ако ги ядеше  Laughing
Рая се тръшка по земята от два месеца. По очи, по гръб, където свари, по улицата... Абе ужас.. срам ме е. Че и вика, да не би да не пропуснат да я забележат. Това най- много да съм мразила, ама не съм я научила аз. Само мисълта ми е как да я отуча??? А сега с тези сополи какви циркове правим навсякъде. Все едно я коля, хората ме гледат лошо, обаче не мога да си оставя детето с виснали сополи и омазана. Яка борба пада и резултатът е, че  всички сме омазани.
Ангарта -  welcome при нас е весело.

# 368
 Ние открихме сезона на рождените дни, тази вечер бяхме на бебешко парти, Рая се държа страхотно, след като едно по-голямо хлапе се пробва да я яхне като магаре Sad си докопа принцеса със саламче и кашкавал и се кротна доволна. Жълтъка въведох за една седмица и от тогава давам през ден в зеленчуково пюре по цял жълтък, на Рая много и се услажда. Аз захранвах три месеца много внимателно, но последния месец гледам да не забелязвам какво си краде и дъвче Simple Smile.

# 369
  • София
Ангарта дорбе дошла и от мен Hug
Бубе не се ядосвай от много мами около мен знам че в 29 поликлиника има мноооооооогоооооооо добра дерматоложка Ангелова се казва работи и с направление винаги има много хора но бебетата са с предимство, много ми я хвалят решила съм да водя Кали при нея заради пъпките ако решиш ще питам дали трябва да се обаждаш за час или направо отиваш и с какво работно време е.
На всички момичета които са отговорили относно моят проблем една голяма Hug
Задължително ще отида на второ мнение даже и на трето, но за операция.................,мисля да поизчакаме.Ако може само мамите които са ходили в пирогов да ми кажат имената на лекарите при които са били за инфо просто.
А пък ние още не сме попадали на боб от кухнята но мисля ако има да му дам, мисля че няма да има проблем, защото досега няколко пъти имаше зеле и нямахме проблеми, а то не е ли по тежка храна..... newsm78
мислих още да пиша но стана дълго, ама така е като нямам време и сядам веднъж на ден.......

# 370
 Добро утро!

Елч, незнам дали имаш нет в момента, ако не то пожеланията ,ще те чакат...  Heart Eyes   Честит Рожден Ден! Много здраве, много радост, много късмет, въобще от всичко хубаво по много ти желая!   bouquet   bouquet   bouquet

БубеHug

Буби, то аз честно казано не смея да руптая много пред лекари, че не знам, как може да се отрази това в даден момент, имам предвид че сме зависими от тях...Правила съм го, когато съм сигурна, че повече няма да се сблъскам с някого...

Ангарта, добре дошла!

Рая се тръшка по земята от два месеца. По очи, по гръб, където свари, по улицата... Абе ужас.. срам ме е. Че и вика, да не би да не пропуснат да я забележат. Това най- много да съм мразила, ама не съм я научила аз. Само мисълта ми е как да я отуча???

Пепинка, Мартин правеше така, когато беше на година и нещо, а сега Ивайла върви по стъпките му, на нея сега хората й се смеят като почне да се тръшка, може би защото е по-малка, но той големи циркове правеше и хората ме гледаха  Shocked...аз го оставях да си се натръшка, че то друго не помагаше, период сам си отминава..., но лошото е,че аз преди това като видех дете да се тръшка, съм се чудела как майката го позволява, а то какво стана...

Хубав ден и мнооого настроение!

Бързо оздравяване на болните мъници!  Hug

# 371
Добро утро !  Coffee

Чудя се кога ли малката маймуна ще спи непробудно цяла нощ, че и аз покрай него?  Laughing
Елч Честит рожден ден !

Последна редакция: сб, 03 дек 2011, 08:07 от svet0slava

# 372
Ангарта  Hug
адис Хаха май само с тебе се гоним по ранните сутрини  Joy
Бубе Ох, мила нямам думи... Cry баси...е как де не се отврати човек от БГ...
Kate84  Hug Много пиеш бе!  Mr. Green
Калин също е яко привързан към мен...не иска никой друг вечер освен мен, ни тати, ни баба...като вземе да изпада в едни нервни кризи  Sad Да се похваля втора вечер приспивам Калин с айрян! За което  Hug на Бубето за идеята!
За анкетата: прашим се, чакаме резултати  Mr. Green

# 373
мама зайке, май да  Joy
И стиснати палци по-скоро да има резултат  Simple Smile

# 374
О,и аз съм тука,но само надмичам.

Общи условия

Активация на акаунт