за 4 дни бая писание е паднало, тамън да си уплътня вечерите с приятна компания и чаша/ки винце 
аз по принцип поръчвам нормално меню за 10м и това, к/о е със прясно мляко не давам, така или иначе тез десерти не ги давам, че са ми много нишестени -- давам буркани 
джъст ъ пириъд, ит уийл пас суун ай хоуп 

Ама всичко ни е такова в БГ... И най-лошото е, че на моменти се хващам как го приемам за даденост и даже нямам сили да възроптая, а това е много лош знак. Ей зат'ва понятието "гражданско общество" у нас ник'во го няма... 

Ехххх колко много нови мами за последната 1 седмица! 
какво ще я правя - не знам...при положение, че и майка й, и баща й са нощни птици и не си лягат преди 1ч

И ММ хвана главата,а аз краката та да я извадим без да се удря
И след 1 минута се хили,все едно нищо не е станало

Или поне при каката има ефект.Какво съм изваждала от носа й...
Със сигурност тия секрети щяха да слязат надолу и ей ти къде е кашлицата готова 

при нас е весело.
си докопа принцеса със саламче и кашкавал и се кротна доволна. Жълтъка въведох за една седмица и от тогава давам през ден в зеленчуково пюре по цял жълтък, на Рая много и се услажда. Аз захранвах три месеца много внимателно, но последния месец гледам да не забелязвам какво си краде и дъвче
. 

Честит Рожден Ден! Много здраве, много радост, много късмет, въобще от всичко хубаво по много ти желая!

баси...е как де не се отврати човек от БГ...
Много пиеш бе!
Да се похваля втора вечер приспивам Калин с айрян! За което
на Бубето за идеята! Препоръчани теми