Януарчето звездички гони ,има мама за милиони Тема 26

• 25 811
  • 753
  •   1
Отговори
# 375
Добро утро!
Да си сверя часовника с бърз въпрос.
Само моето дете ли заспива след 23.00, даже понякога отива 23.30-00.00  ooooh!
Което не значи, че е изморена и спи цяла нощ, ами се буди пак по хиляда пъти и сутрин в 5.30 -6.00 е кукнала за мляко ooooh!, ако имам късмет може след това да позаспи отново до 7.00 най-много.

# 376
Добро утро!
Да си сверя часовника с бърз въпрос.
Само моето дете ли заспива след 23.00, даже понякога отива 23.30-00.00  ooooh!
Което не значи, че е изморена и спи цяла нощ, ами се буди пак по хиляда пъти и сутрин в 5.30 -6.00 е кукнала за мляко ooooh!, ако имам късмет може след това да позаспи отново до 7.00 най-много.
Добро да е!Не ,не си единствена.Божидара снощи заспа заедно с брат си в 11 часа,7.15 сутринта вече викаше и се караше да ставаме всички в къщата #Crazy
Сега се вари закуската и тя чака с нетърпение!
Лек ден на всички.Желая ви хиляди усмивки Simple Smile

# 377
Добро утро, мамчета!

Честит Рожден Ден на Елч!   bouquet Пожелавам ти всичко най-прекрасно, да си щастлива и скоро да зарадвате Дара с братче или сестриче!  Heart Eyes

Гери
, писах ти на лични.

Пепинка, Адис, хич да не ви пука как ви гледат хората.  Sunglasses А малките маймунчета ще се тръшкат до едно време и все в някакъв момент ще престанат.

Бубе,
айде успех с приспиването. Да видим кой кого ще излъже - ти - Влади или тя - теб  Mr. Green

Зайке, успех и от мен, а дано да ни се похвалиш скоро с личинка  Hug

Бенджи, мойта заспива около 21 - 21:30, до по-късно не може да издържи, без значение в колко е станала следобед...

Нашият баща и днес бачка, та ще си веем фустите пак из квартала...  Tired

# 378
Честит рожден ден на Елч и от мен! Весело и романтично изкарване Simple Smile

Ангарта, добре дошла и благодаря за отговора.

Буби, благодаря и на теб.  bouquet

Нашия тати и той на бачкане днес, че даже във ВТ да пазят няякакъв си мач Shocked Туй голяма работа от Варна да ги пратят в Търново. Подозирам аз обаче, че има нещо общо там и със зърнопроизводителите, нали май там ще дискутират  Thinking

# 379
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН Елч! Много здраве, усмивки, късмет и сбъднати желания! Heart Eyes

Желая прекрасен ден на всички!  bouquet

Нямам време да пиша, че си имаме и кака, но ви прегръщам и ще прочитам отвреме навреме, че не мога без вас! Hug

# 380
  • ул. "Мечтание"
Добро утро!
Днес рано се излюпихме, но чак сега имам време да надникна.

Елч, честит рожден ден!  nbirthday newsm67  Gift newsm38

# 381
Честит рожден ден Елч! Всичко най най най!

# 382
  • Велико Търново
Елч, честит рожде ден! Бъди здрава и обичана!   bouquet

Откак призна колко много обичаш рождената си дата, и аз с други очи вече гледам на нея.  Grinning

Ей, мацки, признавам, няма да чета назад, че много сте изписали.
Анкетата нещо не ме кефи, Бебеш, не се сърди, повредата е в моя телевизор ( ЕГН-то ?, и страх да не почетвъртя  Crazy) .

# 383
  • София
Добро утро Hug
Изпратих Дими на плуване с баща му,приспах Мони и мисля да помързелувам Party
Елч,Честит Рожден Ден!Бъди жива и здрава и много много щастлива  bouquet

# 384
  • София
Eлч, Честит Рожден ден, здраве, щастие и любов  Hug

Моето диване каквото си беше едно кротичко, нещо напоследък взе да ми прави доста бели, не се спира на едно място, лази навсякъде вече, опита се да бръкне в пакета с прах за пране, издебна ме, докто прибирах нещо в хладилника, извади едно шише с боза и го метна с всичка сила на плочките в кухнята, преди малко докопала едно преспапие и само чух как го счупи, добре, че не се поразя  ooooh! Чудя се как да обезопасявам апартамента, то, освен килима друго май не трябва да има в стаята  Thinking 

# 385
Записче набързо и от мен,че събота и неделя освен да ви чета,за друго време не остава Embarassed
Не мога обаче да не поздравя Елч Hug
Eлч Честит Рожден Ден! Бъди здрава,много обичана и все така гледана от ТМ Hug

Хубав ден на всички Hug

# 386
Ред Хот ги харесвам, но не съм чак такава фенка. Още преживявам проваления концерт на Депеш през 2009.
Ние не можахме да прежалим концерта и отидохме в Барселона да ги гледаме  Party Все пак ги чакахме още от края на последния концерт  Mr. Green  

Люба и при нас онзи ден имаше зрял боб и чудех се, чудех се, клонях към недаване и накрая и го дадох половината  Embarassed
Досега сме така наполовина захраненени още със зелен боб и с агнешко, предстои леща май  Blush

Нямам време сега после ще ви чета още, ще имам гости днес... с 3 бебета ще сме в малка стая, да видим...  Grinning

Приятен ден!

# 387
Издирва се елхата! Помощ!  Mr. Green hahaha
Голямо чудене къде да слагаме елхата , че да не я стига Ивчо ... е оправихме проблема  Laughing Не можем да я намерим , нали се местихме преди година ...

# 388
 Тонита, след като прочетох поста ти бая се чудих, дали да споделя, какво сънувах тази нощ...Бяхме в нещо като хотел, пълен обаче с мои близки и познати, на които ти повери децата, когато отиде да раждаш... Предполагам, че и аз правя някакви препратки, съжалявам... Simple Smile От форума съм сънувала и бебеш, но преди време, беше ми на гости с цялото семейство.  Simple Smile

ММ излезе, Мартин е на гости, Ивайла спи, а аз релаксирам...е, до след малко...
 Притни разходки!  Hug

# 389
И аз като Тонита се чудя какъв е тоя непрестанен интерес да се наднича на хората под чаршафите newsm78
Но да кажем, че и мойто ЕГН е големичко

Но държа да подчертая дебело, че не правя този коментар с цел да обидя или засегна някого. Просто мислех, че съм единствената която не се кефи на това с китките

Вчера бях на диско, днес съм като парцал. Определено вече и за това не ставам

Нещо хич не можах да се оправя с регистрацията за ясла. Попълних мойте, на мъжо и на детето данни и зациклих дотук. Какво правя след това

Общи условия

Активация на акаунт