Той е много точен мъж, работи по 12 часа на ден, грижи се изключително за нас и въпреки това намирам за какво да му "пиля". Много изстрадала и дълго чакана е любовта ни ( и Ан-Мари) и вярвам, че с времето нещата ще се нормализират и пак ще имаме време един за друг. Никога не сме спирали да се прегръщаме и целуваме.

А, също така и тъжно, защото в моето семейство нещата не са идеални, допускаме грешки и аз и мм, лошото е, че знаем къде, защото говорим за това и пак нещата не са както трябва...незнам...да не се отплесвам повече в тази посока...

Заради тях всичко си струва, особено като виждаш грейнали очички 

! Да минава бързо контузията на щерка ти!
! Лошо е, че няма кой да те отмени поне за малко. И имаш нужда да поемеш въздух... 
че от не знам колко време влезна, прочета тук-там и аха да напиша нещо и някоя мома сгазила лука...и станах на нинджа вече
много съм дОбра в бързите реакции
Спасих няколко саксии с китките барабар
предотвратих 2-3 лоши падания
реабилитирах се пред свеки
откачалка...тя междупрочем има Р.Д. днес
Почерпете се
всеки с отминал празник нека да е поздравен и от мен!

Правим още украсата с Ива- купих стиропорени топки, камбанки, звезди и акрилни бои и творим...не е шега работа

(щото си стоях на сянко на пейката, а не търчах с тях по площадката). Но нищо де, днеска пак, добре че съм само с едното, другите ги разкарах още от сутринта по учебните заведения.

Но пък за сметка на това вчера на обяд успя благополучно да използва лъжицата не само за разбъркване. Цели два пъти успя да загребе храна с нея и да си я напъха в устата! УРА!!!

Та мисля да си направя списък с нещата, които да ме възвърнат малко към палавия ми период
та дори и само за мое самочувствие 

Заради тях всичко си струва, особено като виждаш грейнали очички 

, няма баби, ако имаше щяха да помагат и щях да им я оставям най-редовно. Понякога изтрещявам, особено когато детето е болно и трябва с нея на ръце да търча по дежурни аптеки, да не се наспивам свикнах, с битовизмите съм много закъсала, но се оцелява и второ даже искам, от ден на ден става по-лесно, а от хубаво - още по-хубаво, както са казали хората - здрави деца лесно се гледат. С мм най-редовно се караме по скайп, той е нагал и ми затваря, някой път съм му страшно бясна само като се сетя за него

Каза че можело да е от многото антибиотици...
Препоръчани теми