Януарчето звездички гони ,има мама за милиони Тема 26

• 25 781
  • 753
  •   1
Отговори
# 480
Добро утро и от наас! Здрави сме и пожелавам на всички здрава седмица! Hug
Манчи се оправи, явно беше някакъв вирус, който ме тръшна и мен и в събота сутринта, не знаех на кой свят се намирам. Което не ни попречи да тръгнем на път и да прекараме страхотен уикенд.
 Люба питаше за пищенето през ноща. Манчи е така напоследък. Ако й предложа утеха става още по-лошо, затова я оставих веднъж и с изненада видях, че се успокои за секунди. Мисля, че е свързано със зъбите.
Аз не смея да се оплаквам, защото на фона на тези с повече от едно детенце, ще звучи глупаво. Никак не съм и пример и в отношенията с ММ Sad Той е много точен мъж, работи по 12 часа на ден, грижи се изключително за нас и въпреки това намирам за какво да му "пиля". Много изстрадала и дълго чакана е любовта ни ( и Ан-Мари)  и вярвам, че с времето нещата ще се нормализират и пак ще имаме време един за друг. Никога не сме спирали да се прегръщаме и целуваме.
Детето винаги е изпитание и катализатор за промяна във взаимоотношенията ( и в двете посоки), винаги.
Искам да попитам тези от вас, които са без цикъл, как се чувствате?
Календари вече направих. От този сайт picsi.bg. Доволна съм.

# 481
  • sofia
Елениа, не закусвам, нооо ако бяха пред мен тези вкусотии с мед....

# 482
Елениа, не закусвам, нооо ако бяха пред мен тези вкусотии с мед....
Хи хи ,и аз не закусвам,но така ми потекоха лиги като ги видях,че добре че на са пред мен. Laughing
И аз се замислям за календари.Момичета има тема тук за сайтове за фотокниги.Много по -ефектни са! и красиви!.....и по -скъпи де Confused
http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=467197Авторката на темата е от другата ми отчетна и прави книги срещу заплащане Wink

Последна редакция: пн, 05 дек 2011, 08:51 от elenia

# 483
 Добро утро!
 ...нещо укъснях тази сутрин, но не е защото съм се наспала  Mr. Green
 Тонита,   202uu
Бубе, и аз съм израснала в такова семейство и не сме оставяни на баби и дядовци, понякога се чудя как са успели нашите да съхранят по този начин взаимоотношенията си през годините, като ги гледам сега как се подкрепят и държат един за друг и как навсякъде са заедно, много мило ми става  Heart Eyes А, също така и тъжно, защото в моето семейство нещата не са идеални, допускаме грешки и аз и мм, лошото е, че знаем къде, защото говорим за това и пак нещата не са както трябва...незнам...да не се отплесвам повече в тази посока...
 И аз към разпускащите с игрички...понякога се е случвало марти да ме види и започва да ми се кара, че играя... с моите камъни , по моята глава...затова гледам да се крия  Mr. Green
 мама зайке, честита годишнина, любовта ви винаги да е така силна!
 мрм, бързо да се оправя малката шушулка!
 Имаше и още, но забравих какво, старост, не младост...
 Вал, Еления, Честит прощапулник!  Hug
 Бубе, жива и здрава да е малката кукла!
 Бързо да оздравяват всички!
 Хубав ден момичета!  Hug

# 484
Добро утро, момичета!

Рал, Еления, мерси за кафенцето и закуската!

Много мило ми стана, като ви четох размислите. Всяко майче има собствените си тревоги и притеснения, но пък мисля си - всяка от нас има най-голямото щастие на земята - дечицата  Heart Eyes Заради тях всичко си струва, особено като виждаш грейнали очички  Heart Eyes

Ние вчера си украсихме елхата все пак, но я качихме на високо - върху една библиотека, която имаме в ъгъла на стаята. Малката гледа лампичките и надава радостни викове  Grinning

Тонита, ако се вярва на прогнозата за времето днес при вас ще е 21 градуса! Лудо време, ама грабвай челядта и излизайте, че такова топло чак догодина!  Wink

Мрм,  Hug! Да минава бързо контузията на щерка ти!

Вал, Еления, да са ви живи и здрави проходилите малчовци! Нека стъпват здраво по земята и да имат най-хубавите професии!

Димиана, много ми стана мъчно от това, което си написала. Но пък е прекрасно, че ти имаш щастливо и здраво семейство!  Hug

Бебеш,  Hug! Лошо е, че няма кой да те отмени поне за малко. И имаш нужда да поемеш въздух...  Tired

В момента по Нова в утринния блок дават едни кученца от приют. Много са сладки! Как може да има хора, които проявяват жестокост към животинки?! Какви са тези зверове, как имат сърца да обичат изобщо нещо или някого? Понякога не мога да разбера човешката природа...

# 485
И от нас добър ден!
Ще пиша вече Simple Smile че от не знам колко време влезна, прочета тук-там и аха да напиша нещо и някоя мома сгазила лука...и станах на нинджа вече Simple Smile много съм дОбра в бързите реакции Simple Smile Спасих няколко саксии с китките барабар Simple Smile предотвратих 2-3 лоши падания  Confused и безброй унищожавания на дребни домашни потреби... Но! Сега вихрушките са закотвени в кошарата и само пожар или земетресение могат да ме накарат да ги извадя оттам в близкия половин час!!!

Да се поФаля- и Вяра вече яде  Party  реабилитирах се пред свеки  Mr. Green  че нали и е голям зор, че гледам повече Жанка от Вяра  #2gunfire  откачалка...тя междупрочем има Р.Д. днес
  Почерпете се  Laughing

Изтървах много поводи за честитене- извинявам се, но Simple Smile всеки с отминал празник нека да е поздравен и от мен!  Hug   bouquet

Елхата може би на 7.12 ще я украсяваме Simple Smile Правим още украсата с Ива- купих стиропорени топки, камбанки, звезди и акрилни бои и творим...не е шега работа Simple Smile 
Елхата ми е в саксия и чака на терасата. ЩЕ я ползваме 1-2 Коледи и ще си я засадим я на село, я в парка...където дойде Simple Smile

По темите за семейството-  Tired
 Отгледана съм от баба и дядо- хем съм едно дете.
По едно врем си мислех, че ги обичам повече от майка ми и баща ми  Confused  Не че не си обичам родителите, но като че ли не бяхме толкова бллизки, колкото на мен ми се е искало  Confused

Гледаме си и трите деца сами- понякога ми идва да се гръмна, вярно, но хубавите моменти са ми много повече! НЕ бих ги преотстъпила на майка си, камо ли на свекърва си  Laughing 

Проблем с усамотяването имаме, и то голям, предвид, че най-често и трите спят при нас нощем.
Но пък на мен напоследък ми е едно асексуално...

Тъй...
Ще взем да върна няколко страници назад, да почета малко и пак ще се включа Simple Smile

# 486
  • Велико Търново
Въх, много отровно зеленото на тортата ти, Джанче!  Laughing
Ама нищо де, нека да ти е жива и здрава, и все така да не те изпуска от поглед, че току виж си зарязала нейното именце ( познах ли? ).

Буби, то при нас ще бъде 21 градуса точно половин час. Вчера така се подлъгах и ги изведох разпищолени и трите. По този случай аз днес съм с течащ нос  hahaha (щото си стоях на сянко на пейката, а не търчах с тях по площадката). Но нищо де, днеска пак, добре че съм само с едното, другите ги разкарах още от сутринта по учебните заведения.

Последна редакция: пн, 05 дек 2011, 09:54 от Тонита Тикарам

# 487
Добро утро!

Благодаря за кафето и закуската.

Мрм, дано се оправи бързо детенце.

Честит прощъпулник на Стаско и Вики!

Сега по въпроса с мъжете и семейната хармония се чудя как точно да се изкажа, за да бъда разбрана правилно. Отчитам факта, че сме с едно дете и че има кой да ми помага. От друга страна и аз като Бубето не съм спала, като съм си избирала мъжа. Вече осем и половина години сме женени, а сме заедно от десет. Нито за момент през тези години не съм съжалила за избора си. И сега ще кажа нещо, на което много от вас няма да повярват, но е истина. Не сме се карали нито веднъж. Били сме на различни мнения, спорили сме, имало е неща, за които сме си правили забележки, но никога не сме се карали и не сме имали скандали, след които да сме сърдити. Просто никога не сме стигали дотам, защото много се съобразяваме един с друг. И съобразяването не е насила, защото така "трябва", а ни идва отвътре. Имали сме трудности, и финансов недоимък и други неща, но винаги сме си били утеха и подкрепа. И не става въпрос за това след ужасния ден да се насилваш да си правиш романтична вечер, естествено че не става. А става дума за това след ужасния ден да има на кого да си изплачеш болката, да се оплачеш, да си изразиш недоволството и накрая този някой да те гушне и да те утеши и да ти даде сили да продължиш. Ето защо смея да мисля, че и с две деца (дай боже) пак ще успеем да си запазим хармонията у дома.

Хубав ден  на всички!

# 488
  • ул. "Мечтание"
Абре, моми, много пишете бе! Шест страници!  Shocked Crazy
Аз обявих неделя за ден свободен от Интернет и компютри!  Mr. Green Чудесен избор по мои сметки.  Laughing

еления, понякога апетита идва с яденето! Напъни се малко за цуни-гуни, може да ти се услади, кой знае! Прегръщам те!  Hug
Аз вярвам, че всеки може да намери начин по един или друг начин да е с половинката и да прекарат времето си заедно. И аз съм недоспала често пъти, гледам си децата сама, няма под ръка баби и дядовци, често пъти съм изнервена и крива, често пъти не мога да се погледна в огледалото от задачи... но това не ме оправдава по никакъв начин... пък и най-добрия лек слещу лошото настроение ми е малко време прекарано с ММ. Начихме се да бъдем заедно и "насаме" дори, когато децата са будни и висят по нас. Simple Smile
Нали знаете, когато има желание, винаги се намират начини. Когато няма желание, винаги се намират оправдания...

dimianna, ако само на обяд го прави може да не е гладна точно, когато предлагаш.  newsm78

Тоя моя бебан започна да суче по-често отколкото като беше новородено.  Joy Joy Joy Но пък за сметка на това вчера на обяд успя благополучно да използва лъжицата не само за разбъркване. Цели два пъти успя да загребе храна с нея и да си я напъха в устата! УРА!!!

Ноеми, приятно киснене!  Peace

Люба, да не реве от зъби по нощите? Като знам Божидар как пищеше понякога.  Tired

Мелона, радвам се, че операцията е минала успешно!

Мамо Зайке, честита годишнина! Да илядите заедно!

Джанче  Hug

Аз отивам да поразчистя в кухнята, докато бебето спи, да не ми се мота в краката. Laughing

Лек и успешен ден на всички!  Hug  bouquet

# 489
Я я вижте тая кръшна косатка  Heart Eyes

По би ми била интересна дискусия/.анкета/ или както ви харесва на тема от сорта " Променихте ли се като усещане за жена след раждането?"

Имам предвид усещате ли някакви задръжки в себе си след като родихте? Или сте сдъщите калпазанки както преди?  Wink

Аз напоследък май започнах да се държа(най-вече с Калин) като някоя леличка...голямам съм страстоубийка Sad  Та мисля да си направя списък с нещата, които да ме възвърнат малко към палавия ми период   Sunglasses  та дори и само за мое самочувствие  Sunglasses

Няма да откажа и съвети  Hug

Тази бременна сладурана много ме вдъхнови нещо  Heart Eyes

# 490
Бебеш, защо сополите и ухапването да имат общо?
Ами Явор нали е с вирус. Изкара го само с Т и зачервемо гърло,но педи каза че е силно заразно и да ги държим далеч един от друг.

# 491
  • София

Много мило ми стана, като ви четох размислите. Всяко майче има собствените си тревоги и притеснения, но пък мисля си - всяка от нас има най-голямото щастие на земята - дечицата  Heart Eyes Заради тях всичко си струва, особено като виждаш грейнали очички  Heart Eyes

Много добре казано това имах в предвид и аз Hug

Мама Зайка честита годишнина още 100 поне да отпразнувате заедно и само хубави моминти да ги съпътстват

На празнуващите рожден ден много здраве им желая най важното  bouquet

Сега си получавам снимките от фотосесията Mr. Green

# 492
  • Пловдив
Добро утро!

Аз малко да сменя темата. Някой ще прави ли календари за бабите? Аз нещо се зарибих и сега майсторя ли майсторя.
ММ ги прави на "Корел"-а, поръчваме ги във Варна ( http://www.kalendari2012.net) , но само там намерих да правят и единични бройки. На бабите сме правили и чаши, и калъфки със снимки и стенен часовник - радват се хората  Peace

# 493
  Аз си гледам Рая от четири месеца напълно сама,откакто мм го няма и семейната хармония е на лице Simple Smile, няма баби, ако имаше щяха да помагат и щях да им я оставям най-редовно. Понякога изтрещявам, особено когато детето е болно и трябва с нея на ръце да търча по дежурни аптеки, да не се наспивам свикнах, с битовизмите съм много закъсала, но се оцелява и второ даже искам, от ден на ден става по-лесно, а от хубаво - още по-хубаво, както са казали хората - здрави деца лесно се гледат. С мм най-редовно се караме по скайп, той е нагал и ми затваря, някой път съм му страшно бясна само като се сетя за него  Twisted Evil. Сега го чакаме за Коледа, ще си дойде за три седмици  Heart Eyes

# 494

Привет мамчета! Hug

Днес моята майка има рожден ден - така че и аз ще "почерпя" с тортичка. Страшно много ми е помагала, безкрайно я ценя и обичам! Heart Eyes

ЧЕСТИТ ИМЕН ДЕН на Станислав на Вал! Да е жив и здрав, голям късметлия и с добро да споменават името му! Hug

Честито бебенце Стефания на вашите приятели Бубе! Да расте здраво и щастливо детенце! Heart Eyes

Няма да мога да изредя всички, защото трябва да ви прочета по обстойно. Ще се включа надявам се по-късно.

Тая сутрин пък като станах цялата подгизнах /вчера ми дойде цикъла/.Изпоцапах килима, чудеса станаха. Ходих до ЛЛ, изписа ми Калций с вит.Ц, но ако не намалее, ще ходя на гинеколог. Аман! ooooh! Каза че можело да е от многото антибиотици... newsm78

Общи условия

Активация на акаунт