Януарчето звездички гони ,има мама за милиони Тема 26

• 25 742
  • 753
  •   1
Отговори
# 615
Честито на всички именници , малки и големи  Hug

Никога не съм била от жените, които се контят. Обичам да се наглася за случай, но всеки ден ми идва в повече  Laughing А пък на козметик да отида, само ако ми дадат пари  Laughing
Днес съм бяла и добра. Помогнаха ми 2та часа съни , които мм ми осигури, 3те хранения, душа и  няколко сериала  Crazy. Направо съм нов човек.  Mr. Green Не ми трябва нищо друго за да погледна света от хубавата страна  Heart Eyes

Днес с ММ не сме си викали, нито сме се цупили, за първи път откакто се роди Тея.

Щях да пиша за правенето на бебета, ние и двете сме ги правили с въздържание Wink Имахме едни познати 1 година се мъчиха, споделихме нашия метод и вече си имат страхотно момченце Simple Smile

п.с. Алкохола не може да ми помогне за 18+, само може да ме приспи Simple Smile)) Това naughty чувство или го имаш или го нямаш по природа. След първата бременност беше много силно, сега докато кърмя се е поодслабило но си го има.
Винаги съм се чувствала добре в тялото си дори и когато бях 86кг слон. И сега си се харесвам +8кг. Мм си ме харесва всякак /поне така казва/. Токчета не нося, защото мм е нисък /добро оправдание да не ме болят краката/.

Последна редакция: вт, 06 дек 2011, 23:10 от Бебешондел

# 616
  • В две тъмни очички
Камче, Ети ти е писала вече, но да допълня, че при Д-р Ангелова когато с дете не е нужно да си записваш час ( и да искаш както каза Ети до НГ няма свободни). Взема един пациент с час, след него едно дете, после пак един пациент и т.н. Изключително съм доволна от тази жена! Преглежда срещу 25 лв или с направление номер 3

Днес бях на козметик (почистване на лице). Не бях ходила от има няма 2 години  Blush През бременността лицето ми беше станало много зле и козметичката ме беше убедила да не си пипам лицето тогава заради хормоните, после малката се роди, 2-3 месеца лицето ми се чистеше малко по малко само и от 4-5 месеца само се каня, ама оставаше време (и пари) само за кола маска! Та днес се наканих и отидох, сега съм като репичка! Пуста му скапана кожа...толкова е чувствителна, че се подувам като клоун. Слава Богу утре ще съм като нова  Mr. Green Чувствам се страхотно! След 4-5 дни съм на кола маска (че пусто му днес ми дойде) и ще съм цяла като нова! Ехххх колко е хубаво да се чувстваш така!  Blush

# 617
  • Пазарджик
Елч аз нали съм от седящите бикове Mr. Greenтака се зареждам от снимки като твоите,че все едно съм била там,ама на половина Embarassed
Джанче ищаха ми за палуване го няма,но съм доволна ,че все пак намираме време за нас си.То все едната е будна или аз съм заспала преди Таня.Аз все още лежа на това ,че докато правих ме Нели ММ не може да се оплаче от мене,да видим докога обаче Blush

И да се похваля,имахме гости и ММ 2ч.пържи шаран,а накрая аз обрах точките с шоколадовото суфле.Единствената забележка която получих е ,че купичките са малки Grinning Буби Hug(направих го с90гр.-черен шоколад и останалото с млечен,децата си облизаха пръстите)

# 618
Честит имен ден на всички празнуващи!
Носете със здраве името си!  Hug

Елч, страхотна разходка из Виена ни направи  Hug

Бебеш, не е толкова трудно, нали?  Hug

Мила, за 18+ подкрепям напълно Люба. Апетита идва с яденето  Peace Пък и си страхотна, лелка е състояние на духа, поне за мен.  Hug Hug

Тути
, честита ви печалба! Следващият път да е джакпота!

Последна редакция: вт, 06 дек 2011, 23:04 от Грозното Пате

# 619
  • ул. "Мечтание"
Аз реших да си пременя малко коледно профила. Нещо ми се отвори глътката!  Mr. Green Crazy Flutter Току виж ме завладял коледния дух! Мани-беги!  Joy Joy Joy

# 620
  • София
kam4eto Само да добавя за Ян Бибиян - в момента имат някаква коледна промоция - за една седмица  - 15 лв. А ваучера е 2,99, а не 1,99 лв. Wink
Опс Blush Рал  Hug

Елч, много добре сте си изкарали, личи си и по снимките и по ведрото ти настроение  Hug

# 621
Честит празник на всички,които празнуват днес! Да са живи и здрави!

Аз не мога да ви смогна на писането.Чета,чета и не остава време за писане.
- родилни петна- Емил има две.Едното на тила,вече почти не се вижда,изсветля,а и косата му порастна.Но от топлата вода май става по-розово.Другото е като белег- бял,на крака под коляното.Майка ми казва,че съм се уплашила като бременна и съм се хванала там. да бе да,нямам спомен,не съм се плашила.Този ще му остане мисля за цял живот,изглежда точно като белег,нищо че е родилно петно.
-миене на коса- понякога му става неприятно.слагам ръката си на челото му и водата като капе, я махам с ръка. така по-малко му влиза в очите.

Имат ли бемка вашите деца? Мойто има една микроскопична бемка на гърба.Не е ли рано за тях?

Елч, благодаря за снимките.Добре сте си изкарали,браво.  Не бих казала,че спи повече-сутрин/обед около час,следобяд-час,час и половина.А по цял ден може да ходи и тича,стига някой да му се навие на акъла.

Записах Емо на ДК,от четвъртък почвам да взимам.Плаща се 16лв,само,в съдове за еднокр.употреба я дават. Готвят с прясно мляко,застройки,месото го мелят. Остава и малкия да я хареса.

Бубе,що така от козметика,подута? И мойта е чувствителна,но излизам бяла от козметичката. Интересува ме ,ако може,какви насоки за храна ти е казала лекарката за СД на Влади,и незнам,каза ли от какво се е получил,провокирал? Аз моя така и не го заведох пак на лекар.но сега съм се наканила,че пак му излизат от време на време малки ситни точици/пъпчици по лицето.

18+ Не съм сигурна дали имам желание,нали съм сама, но знам ли,апетита нали идва с яденето Mr. Green С женствеността нямам проблем.

Бебеш,браво. дано по-често да прави така ТМ

Много писах,ама като пих половин ракия .... баща му му даде/натика в устата парче зеле от туршия....след 10мин повърна човека,аз съответно казах на висок глас,че нищо не трябва да му се дава за ядене и пиене,без да ме питат.Бяхме в техните,че нали празник за тях. Един път като бяхме там,и майка му ме пита дали да сипе натурален сок.казвам не. тя,ми за Емо? ...

Имаше още неща,които исках да пиша,но ги прочетох не помня кога,вчера,днес,и сега не помня,и не ми се връща назад да видя. Ама и без това написах ферма....

Аааа,Еления, веднага мога да ти кажа кои са отговорили в анкетата предпоследната точка... ако не си се сетила  Joy

Последна редакция: вт, 06 дек 2011, 23:43 от chopi

# 622
Приключихме с празничната вечеря. Имахме гости - брат ми и снаха ми, но не ядохме шаран, а пастърва във фолио на фурна. Перфектна стана! Зори се превъзбуди от новата публика и изнесе целия си наличен репертоар с танци, песни и какво ли не... Изобщо беше много весело  Party

Тутииии,  Hug Много се радвам, че си обрала точките! Браво на теб!

Пепита, явно във всеки град таксата на кухните е различна. При нас частната е 3,60лв, а държавната е 1лв.

Ну Заяц, Зори също имаше родилно петно на веждичката, на тила и в основата на вратлето. На веждичката изчезна вече, а другите, макар и по-бавно избледняват лека- полека...

Бубе, разкрасявай се ти, разкрасявай! После как да не те ревнува тм?!  Mr. Green

Ще залягам, че нещо ми падна батерията...

# 623
Ети, какво имаш предвид под рядка кухнята на Ян Бибиян? На мен си ми изглежда манджата (второто) супер, като гъстота. Ако отворя супа ила манджа за вечеря направо си го обръщам в чинията и то си е с формата на съдчето, явно брашънцето си казва думата  Laughing.

# 624
  • Пазарджик
А добро утро!
Тази сутрин сме от най ранобудните.Нели се наспа в 4ч.поигра ,яде в5ч.и в 6ч.заспа,а аз пия вече второ кафе и гледам едно психо  по НВО-"Сираче"хорър

# 625
Добро утро и от мен.
По темите. Ще почна със спането, че ми е по-болна. Малката не спи много. Ако е навън преди обяд ще заспи, вътре не е сигурно. Да добавя, че става в 6. Може да дремне 2 пъти по половин час, или единия да е час, но всеки ден е различно. До скоро заспиваше 7-8 вечерта, сега и да 10 стои. Нощем се буди.
За женствеността - като килограми съм си същата. Като усещане пак. През бременността си представях, че нещата ще са по 18 +, но тогава нали бях на пълно въздържание  Laughing
и въображението работеше повече. Голяма драма е когато се избира между съня и мъжа, а аз обичам да спя  /и ред други обстоятелства/:roll:, но скоро ще има промяна
Роман стана, за това за сега толкова.

# 626
  • ул. "Мечтание"
Добро утро и от мен!

Закуска?  Mr. Green

Днес ще ходим на ДК. Уф, добре че още само два месеца, честно да си кажа хич не ги долюбвам тия консултации.  Tired Добре, че доки е симпатична, та ми е приятно да си общувам с нея.

# 627
 Добро утро!

Днес ми се ще да започна деня си с цветя  Grinning
Отдавна не са ми подарявани...аз по принцип не обичам букети, че много ми се свидят като ги хвърлям...плакала съм за някои  Embarassed   Embarassedта по ми подаряват направо цветя в саксия...но вече и място няма Simple Smile

За спането- Вяра спи повече от Жана, по-спокойно и по-малко се буди нощем.
Жана нощем хич не е по спането, но денем си отспива. Колко излизания ми е провалила...че като заспи към 10....може и в 2 да се събуди  Crazy
Мисля, че скоро ще имат и двете нови зъбчета, започнаха да стават по-нервни и да точат обилно лиги  Grinning а как хапят...  Crazy

Къпането- Жанка е фен, Вяра пищи като че я колят, не когато и мия главата, а още щом я потопя във водата  Thinking  не е гореща, нее студена, пробвах с различни играчки да я разсейвам-тц...не спирам да я къпя обаче  Wink

Петно от раждането имаше Жана под едното око...но много бързо изчезна, буквално за дни  Rolling Eyes

Чопи, при вас туршия, при нас -винце.  Twisted Evil  Свеки се беше попопчерпила и си топи пръстите в чашата да дава на Ива/беше на 5 месеца/ да и облизва пръста.  Направих и забележка, но няма управия  Tired

Елч, благодаря, че ме разходи из Виена   bouquet  Желая ти много вълнуващи пътешествия с любимия!

Нощни, взимам си кафе! Много ти е коледна премяната, имам чувството , че е вече 20.12  Heart Eyes

Захариев, добро утро!   wavey

# 628
...
Захариев, добро утро!   wavey
Добро утро!
 newsm63

# 629
 Добро утро. Честито на имениците със закъснение.

Аз тези дни имах много работа и почти не съм могла да ви четя.

Искам да попитам нещо, тъй като моят син ходи постоянно на пръсти, така стой прав с часове... вашите бебета как са почвам да се чудя, кога ще стъпи на цял крак.

Хубав ден.

Общи условия

Активация на акаунт