Рая и тя, не се обвинявай 
).Какъв прах за пране използвате и ползвал ли е някой от тези екологични топки за пране. Нещо подобно: http://prodavalnik.com/perete-bez-prah-za-prane-magic-ball-perya … hta-topk-i3123442 

Грозно пате
С годините все повече избледняваше и сега /вече е почти на 7/ е изчезало съвсем.
Малката - има отзад на врата и е доста червено. Дали ще избледнее и то

Много е гадно когато човек е болен и няма кой да му помогне. 
И като усещане, и като вид. И през двете бременности качих малко килограми,които бързо свалих и съм си възвърнала формата от преди раждането. Само дето в ханша преди бях S размер сега съм М. Циците - същите както и преди,ама то и аз си нямам много та да има какво да увисва
За секса - както преди. И аз съм на мнение,че апетита идва с яденето 
/ за нас - течен Персил.
, дори сънувах нещо свързано с това, но не помня ясно.
, незнам на какво се дължи, дано бързо да мине, че е мноо гадно, все едно си мъча детето...
оф, старая се уж да се подържам, обаче, ако не се взема в ръце, тоя корем ще ме съсипеее,

Отбих я,кисело мляко не е пила вчера заради рибата.Докато я кърмех,не е имало такъв проблем.Вчера й нямаше нищо,днес почти не иска да яде.Мажа я с Дактарин.Уж ръцете й мия често,направо нямам представа откъде се взе тая млечница.Сега заспа.Но цяла сутрин е в лошо настроение,плаче и се сърди...
И понеже както всяка година по това време ставам все по-млада и красива, почерпете се за мое здраве
поради разни видове причини напоследък ми се случва по-рядко, но пък качеството си е все така добро (или може би една идея по-добро)

как е твоето момченце след вчерашната температура?
, та ще бягам...

да си жива и здрава
ако му се лепне някое парченце на езика и се почват едни позиви за повръщане.... а ми се иска вече да дъвчеПрепоръчани теми