Януарчето звездички гони ,има мама за милиони Тема 26

• 25 755
  • 753
  •   1
Отговори
# 675
Тъпа ли съм,но не мога да си изчисля асцедента....кое се вади,кое се прибавя?!!?!?
Може ли да ми го кажете ,че се обърках
29.01.1982 /час-00.15

# 676
  • София
Тъпа ли съм,но не мога да си изчисля асцедента....кое се вади,кое се прибавя?!!?!?
Може ли да ми го кажете ,че се обърках
29.01.1982 /час-00.15

Елениа,  тъй като не си родена между 1.04. и 1.10. мисля, че нищо не трябва да вадиш или прибавяш. Аз мисля, че според таблицата асцедента ти е Везни.

Аз се оказах с асцедент Рак. И преди съм го определяла. Все Рак излиза  Mr. Green Ама да проверя все пак. Някаква идея какво означава  newsm78

# 677
...
От вчера Вики е с разтр.,пробвах да му дам Смекта,но я повърна.Някакви предложения?Днес му правих манджички с ориз и се изака само 1 път,но пак разтр.Сори за обясненията Blush
...
Отпаднал ли е? Прилича на стомашен вирус. Давай му  много течности, за да не се обезводни. Извинявай, че се намесвам, но все още се справяме с това.
http://www.azibebe.com/index.php/bebe-i-dete/griji-i-razvitie/ro … /menu-id-128.html.
Дано не съм прав.

# 678
# 679
я виж ти! оказа се, че има и други запалени по астрологията като мен Wink
зодията винаги ми дава някаква базова информация за индивида срещу мен, но за повече си трябва истински астролог и натални карти, партньорски хороскопи и т.н. аз съм си правила и е мнооооого интересно!

бебеш, и дара е козирог с асцендент козирог. много ме втриса Simple Smile
хич не харесвам зодия козирог, но това е нормално, все пак съм стрелец, те са ми далечни
между другото за мен си си класически овен Wink

# 680
Ако искате да видите цялото тълкуване, изпратете SMS на номер ... със съдържание ascend (промоционална цена: 1.20лв с ДДС за всички оператори )
 Mr. Green Mr. Green Mr. Green

Gali, работодателят внесъл ли ти е осигуровките? По принцип няма друга причина, заради коята да ги бавят индивидуално.

# 681
Ехаа,колко запалени майчета по зодиите.И аз също Hug Ама то май си ми е характерно за зодията Mr. Green

В къщи аз съм Дева,ММ - телец,Каката - овен/телец, малката - водолей. С две думи - пълна лудница Mr. Green Laughing Heart Eyes

Айде лека,че днес съм на всяка манджа мерудия Embarassed

# 682
Пате, аз не за тълкуванието. Дано не се приеме като реклама.
За който се затруднява да си пресметне самия асцендент да го види какъв е.

# 683
Ха добър вечер  Simple Smile Честито на всички с поводи от последните дни - рождени, именни дни - много здраве и късмет   bouquet Мишел  newsm59

Еления, нищо не вади, ти си си родена в зимното време. Направо си гледай за твоя час.
Аз пък не знам кога съм родена, съответно не мога да си изчисля асцедента  Crossing Arms Преди време ходих с един приятел до общината, щото и той не знаеше кога е роден и му казаха. А аз що не питах още се чудя. Интересно всички ли си знаете в колко часа сте родени? Майка ми си спомня по кое време от деня е, но не и точния час.
Но поне на бебето знам асцедента  Laughing

Бенджи, и Дария изглежда по-голяма. Всички, които са я виждали първо на снимки после на живо, се изненадват.

# 684
Камчето,благодаря! И аз така го изчислих,но за по-сигурно и тк да питам. Embarassedче все някъде бъркам по принцип. Laughing
Бенджи как да им вярвам на зодиите според асцедента ми  ме изкараха света вода ненапита. hahahaАСЦЕНДЕНТ ВЪВ ВЕЗНИ

Вие притежавате тактичен и миролюбив характер, а добрите взаимоотнишения с другите са вашата сила. Съдружието и партньорството са важни...  

Пепел им на езика hahahaизкараха ме тактична и миролюбива. Crazy

# 685
Гали,пробвай Хидрасек.Малко е скъпичък,и давай пробиотици(БиоГая например). Не слагай масло,ако слагаш. Задължително на лекар . Чай от шипка. Да не е било инцидентно,само веднъж? Сол не слагам,но като почнем от утре кухнята,там сигурно слагат.

Мен по-ме пали кармичната астрология  Mr. Green Много е интересна,но и много сложна за тълкуване от неук в темата човек.Още не мога да се разгадая

# 686
Пате, аз не за тълкуванието. Дано не се приеме като реклама.
За който се затруднява да си пресметне самия асцендент да го види какъв е.

Не, разбира се. Hug
Мен много са ми смешни тези с смс-ите.
"Чудите се с кой крак да стъпите, като ставате сутрин от леглото? Изпратете смс с текст 'крак'  на номер 556435"  Crazy Crazy Crazy

# 687
  • Пазарджик
Мале не мога да ви изчета ooooh! Нелката днес е ужасно кисела,аз съм много не доспала.Заплаших я ,че ще я връщам в болницата,че такова бебе не ми дадоха от там Mr. Green
Луук нещо се оплакваш от Марти,че малко спи,да ги сменим за ден ,два с Нели а?
Мишел, честит рожден ден! Бъди много щастлива!
Мария добре се завърнала и на тебе!
Карам по памет със сигурност ще забравя нещо,че  съм Tiredама не мога да не се разпиша
Бебеш пратих снимка за колажа
Елч аз толкова отдавна съм се качвала на самолет(97г.),че може и мене вече да ме е страх Embarassed
еления тук май е по лесно http://www.beinsadouno.com/old/astro/my_ascendant.php?calc=ok
Аз съм Скорпион с асцендент Лъв,правен ми е хороскоп преди доста години и с изненада откривам,че нещата които са заложени при мене се случват.Едното беше -дете преди брак(Таня беше на 11мес.),за това се сетих в последствие не съм го планувала Mr. Green
И аз харесвам Девата,ако Таня се бе родила на термин 14.09 ,щеше да е ама не роди се в Везни(27.09) с асцендент Близнаци.Бебеш това по страшно ми изглежда.
Нели има петно тип-Монголоидно петно и аз съм имала.
Днес Нели се пуска няколко пъти,скоро и аз ще меся пита Grinning
Имаше и още но всичко ми изскочи от главата,направо душата ми спи

# 688
  • Варна
Захариеф не,не е отпаднал."Куркат" му чравцата,определено е някакъв стомашен вирус.За течностите знам,но шматката по принцип не пие,снощи обаче пийна около 150мл вода,явно организъмчето си знае работата.
М/у другото-и моето коремче е така,та и в/у себе си усещам,че тази гад не е от ония най-ужасните.
Chopi до сега е нямало проблеми(поне с майчинските),но явно трябва да се чуем.
Пате Хидрасека как е на вкус и консистенция,че драбният е мн претенцозен на нещата,които слага в устата си(има на кой да се е метнал..).
Аз съм Водолей,излиза с асцендент Лъв..сега ми се проясняват нещата Whistling
Вико-Козел,асц.Козел..
Пехо-Риба,асц.Везни(значи,има светлина в тунела Grinning).

# 689
  • Велико Търново
gali&presi, хидрасека е сладък, трябва да го хареса. Разтвори го с малко вода, че да го изпие. Има бебешки дози - цялата на един път.

Общи условия

Активация на акаунт