Сайтове за колективно пазаруване – да обсъдим сделките – тема 21

• 47 056
  • 730
  •   1
Отговори
# 510
По отношение на Зетпол,аз също съм много доволна от тези пантофи.НО са за тясно и дълго краче.Детето ми ги ползва като беше мъничък,защото после крачето му порасна изведнъж и е широко.Най-големият им плюс е,че не запарват.Офертата е много изгодна,защото струват 13-15лв.
От снимките в офертата само Дариа 23-24 не се продават там за 5 лева (всъщност вече и тях може на толкова да са ги пуснали).
Не запарват текстилните, така е. За ватираните не мога да кажа.
До номер 25 имат по-високи модели, които стават за широки крачета с висок свод. От по-ниските модели има и момичешки, и момчешки за по-широко краче, но са малко тези модели.

# 511
Някой търсеше изгоден масаж за София

Последна редакция: нд, 11 дек 2011, 17:17 от Magnifique

# 512
Търся мнение за "Дори студът да чука на вратата, ще му отворят стоплени в п … а 12.50 лв."
Дали си заслужават и дали не са си толкова като цена? Виждала съм, че на КК и Капчица, и др. по-известни са около 15-17 лв., но тези не съм ги виждала....
Ох, вече с тия псевдо намаления се съмнявам във всяка оферта...  Thinking

За тази оферта,която бяха пуснали и преди месец няколко мами ми казаха, че имало много малко модели и размери, от които да се избира. Може би е до късмет,ние нямаме особени изисквания за пантофки  Grinning

# 513
  • София
Хаха, такова чудо за щастие в офертата няма. А другите неща, без маската, как бяха?

С влизането ми направи неприятно впечатление миризмата на препълнен пепелник /вътре се пуши/.  Аз също съм пушач, но като влезе в салон за красота, на човек му се ще да мирише на други неща, не на фасове. В интерес на истината ме подстригаха добре, а и от сешоара съм доволна, само дето не можах да се порадвам на прическата, тъй като усещането за мравуняк не ме напусна и се наложи на следващата сутрин да си измия главата, та от красотата нищо не остана  Mr. Green

# 514
  • София
Госпожо Александрова, аз също имам проблем с оферта на Колектива - Data prima 400 MB интернет от Мтел.
Да се самоцитирам и да продължа одисеята с Мтел. Сутринта бях в Сити Център на Хемус.
Проверих на "88 дали имат от Примите и след подтвърждение влязох. Като видяха ваучера настана едно чудене и ровене по компютрите да търсят какво да правят. Първо объркаха офертите, после намериха инструкции за моята. Писаха, преснимаха и накрая ми поискаха още 5.90 лв. Обясних, че е платено на Колектива. Не, те не били сигурни, всеки можел да си разпечата ваучер, къде ми било платежното?
След кратък спор ми я дадоха направо като на просяк.
Съвета ми към г-жа Александрова е да следят фирмите с които работят, да се интересуват как минава офертата и дали персонала е наясно какво и как да продава.

# 515
  • София

Кашмир, искрени съчувствия имаш от моя страна за неуспешнея ваучер. Само като те четох и се ядосах.
Нямя да спра да хваля  това масажно студио. 10/10.  Вчера използвах последния си ваучер. Но ги посещаваме семейно и през периода, извън промоции  Peace
Hug Благодаря за съчувствието. А за Про Терапи не ми стигат суперлативите! Това е най-доброто място за масаж! Дано пак пуснат оферта!  Praynig

# 516
И аз тук за изгодни оферти  Hug

# 517
Току що платих ваучер за Тадж Махал за новогодишно меню за вкъщи. Поръчвали сме и друг път и беше вкусно. Дано и сега да не се изложат, че ако ни оставят на Нова година без вечеря...лошо! Ще разгледам менюто им и ако трябва ще добавя още нещо. Редовните посетители ще ме посъветват ли какво допълнително да избера? Всъщност ние сме трима в къщи и се надявам, че количествата, обявени за четирима ще са достатъчни.

# 518
Госпожо Александрова, аз също имам проблем с оферта на Колектива - Data prima 400 MB интернет от Мтел.
Да се самоцитирам и да продължа одисеята с Мтел. Сутринта бях в Сити Център на Хемус.
Проверих на "88 дали имат от Примите и след подтвърждение влязох. Като видяха ваучера настана едно чудене и ровене по компютрите да търсят какво да правят. Първо объркаха офертите, после намериха инструкции за моята. Писаха, преснимаха и накрая ми поискаха още 5.90 лв. Обясних, че е платено на Колектива. Не, те не били сигурни, всеки можел да си разпечата ваучер, къде ми било платежното?
След кратък спор ми я дадоха направо като на просяк.
Съвета ми към г-жа Александрова е да следят фирмите с които работят, да се интересуват как минава офертата и дали персонала е наясно какво и как да продава.

Да обаче на скъпата ни приятелка  г-жа/г-жица Александрова и е няма да казвам през къде, за нашите проблеми, тя просто е една от говорителките на Колектива, а Колектива е международна компания оперираща в  6 държави.
 За нещастие Българите имат кофти качество, бързо да побългаряват нещата и те така. В Колектива, разни младежи, които са си повярвали прекалено много се опитват да ни наливат акъл и да  ни обясняват за тортите и за това, което продават и какво ги отличава от другите.
 Та от това, че Вие се храните от комисионните по сделките, демек от търговците и от клиентите, де  факто, би било редно да се замислите, след като сте се наакали на метеното дали да се забършете или да питате с малоумна усмивка на неразбиращо хлапе  "дали пръднята тежи ?"
 Ама "ядец, господине душевадец", отношението на  хората, които искат да ни бъдат "приятели" , не е това, което очакваме.  Но аз съм спокоен, защото знам, че пазара се саморегулира на базата на доволните и недоволните клиенти.
  Трудно и бавно  се печелят клиенти в днешно време, а аз се чудя как така с невиждана лекота Вие си позволявате да ги губите.

# 519
Отзиви за студио Violet за коламаска. Не бих повторила. Жената,която ми прави коламаската беше сърдита,само  ми нареждаше как да застана,много е странна и отблъскваща. Иначе коламаската е горедолу добре.3/10

Миналата седмица се върнахме с половинката от тук. http://www.promomax.bg/%D0%BE%D1%84%D0%B5%D1%80%D1%82%D0%B0/100354 Благодаря на Magarcho за препоръчаното място. Няколко пъти в темата тя го препоръчва и има защо. Само съжалявам че не е много близо до София. Иначе мястото е страхотно. Бяхме в апартамента с изцяло стъклена баня. Уникално е. Джакузито беше с гореща вода,както и трябва да е. На него си поръчахме и шампанското което ни се полагаше по офертата. Имахме и закуска в леглото,която беше доста бедничка. Единствено това ми е забележката. 10/10

# 520
  • София
Момичета, някой с отзиви за салон Style, близо до Мол Сердика е. Купих такъв ваучер http://www.procent.bg
Вече няколко пъти звъннах в салона днес /пише, че работят всеки ден/ и никой не отговаря на обажданията Tired

Съветвам те да не ползваш маската от ваучера /ако има такава, де-не съм гледала офертата/.  От нея се сдобих със страхотен сърбеж и пърхут. Много съжалявам, че изобщо не погледнах с какво ме мацат, но ефекта беше поразителен, имах чуството за цял мравуняк населил се в косата ми...

Хаха, такова чудо за щастие в офертата няма. А другите неща, без маската, как бяха?

Ходих миналата седмица в салона, офертата влюбваше измиване, маска, подстригване и сешоар. Бях чела не много дори отзиви за салона, но тъй като ми е много близо реших да рискувам. Попаднах на едно много любезно момиче Лили. Определено не съм имала сърбеж след маската, явно е индивидуално  Peace Доволна съм и от подстригването, но за него не мога да кажа много, тъй като ми взе само връхчетата, но сешоара ми го прави много внимателно и се харесах  Flutter
Отново бих си взела ваучер  Peace

А сега да изкажа искреното си възмущение от офертата на ресторант Континентал плаза. Бяхме си взели 2 ваучера. Единият го подарихме на свекърите, които бяха останали много доволни. Единственият проблем беше, че в офертата е обявено че се полага бутилка вино, а де факто се дава наливно.
Но с втория ваучер имахме доста неприятности. Мъжът ми се обади да резервира час един ден предварително, както е обявено в офертата. По тел. му е било грубо обяснено, че до края на седмицата хорицата имат коктейли и как сме си въобразявали, че ще си ги провалят заради нас  Shocked А това беше последната седмица на валидност на ваучерите. След разправии "кандисали" да ни донесат храната в къщи  Joy Отказахме им разбира се офертата и се свързахме с lapni.bg. Чакам да ни възстановят парите, ама нещо се бавят  Thinking

# 521
Възползвах се от офертата в Golden Deals на хотел White Peaks Банско и съм изключително доволна. Офертата включваше нощувка, закуска, вечеря  и Спа релакс / топъл басейн, парна баня, сауна и джакузи / за 36 лв. на човек. В хотела е много чисто, гледката от стаите е неповторима, храната беше вкусна - на блок маса.Водата в басейна беше топла - 30 градуса, а джакузито - мммммм, направо се размазах. Собствениците и персонала бяха супер любезни. С едно изречение - тези, които са си закупили ваучери със сигурност ще останат доволни.

# 522
Колектива намериха решение на проблемите на всичките си недоволни клиенти-безплатна оферта за всички нас  Joy
http://bg.kolektiva.net/sofia/shamaroterapiya.html?a_aid=4e53546f91977

# 523
Колектива намериха решение на проблемите на всичките си недоволни клиенти-безплатна оферта за всички нас  Joy
(

Избиха рибата  Joy

# 524
  • София
Избиха рибата  Joy

Абсолютно! newsm62

Сет профитероли и тарталети с коледна украса от сладкарница Орхидея (много ми я похвалиха, а и тук имаше само положителни мнения).

TM Turkish Restaurant- помня, че имаше почитатели на това заведение. Peace Цените на ястията са доста високи, но...може би си струва. Wink

"Островът на съкровищата" в Младежкия театър на 18.12 - не съм гледала тази постановка.

Общи условия

Активация на акаунт