Сайтове за колективно пазаруване – да обсъдим сделките – тема 21

• 47 069
  • 730
  •   1
Отговори
# 525
  • София
ДОбро утро. А някой да е виждал тези на живо: http://www.grupovo.bg/index.php?p=offer&id=1127&refid=23574&webid=67 , много се изкушавам да си направя коледен подарък... Hug

# 526
Момичета, благодаря ви за споделеното откритие за тортата на Колектива. И аз си бях поръчала и платила, но в момента пожелах връщане на парите.  Писаха ми писмо, че ще ми ги възстановят - ще чакам. Звънче е изразила много точно и моята позиция по въпроса. Много съм разочарована от подобно отношение от страна на Колектива, но няма да коментирам повече.
Май ще се възползвам и аз от предложението за профитероли и тарталети - доста Коледно изглеждат, а и щом има позитивни оценки...Вече съм купила и от шоколадовите фигурки и бонбони в Дадено, и от ядките, но не съм ходила да ги взема.
Относно пантофките на Зетпол - не имаме едни затворени вълнени и съм доволна от тях - не запарват крачето и са удобни.

# 527
Колектива намериха решение на проблемите на всичките си недоволни клиенти-безплатна оферта за всички нас  Joy
http://bg.kolektiva.net/sofia/shamaroterapiya.html?a_aid=4e53546f91977

Ааа хахахаха, това ще бъде направено на репортаж!  bowuu hahaha

# 528
  • София
Мама сладурана, и аз това щях да пиша. Марката е известна и доколкото знам много мами са доволни от техни обувки, но специално този тип пантофки, особено за зимата, не са много удачни. Текстилът според мен не само не топли както трябва, но и запарва краката. В интерес на истината от този тип (не от тази марка) имаме за яслата. Когато ги купувах септември по-хубави не успях да открия в кратък срок и повече така и не взех други. За тамошните игри (+е страшна жега) са лекички и ок. Но наистина се притеснявам дали й се запарват крачката.  Confused За зимата-за вкъщи купувам само ватиранки, като най-харесвам българските на Беко. Ортопедични, меки, здрави, струват около 10-11 лв. Сиреч, не се хвърляй на тази "оферта", като чета и цената им не е конкурентна. А и щом имате и сега такива, просто няма смисъл, тези няма да са по-хубави.  Peace
На Зетпол пантофите са дишащи, това ще го потвърди всеки обул ги на детето си, отделно, че има и въленени модели Stop А Беко не са ли баш китайски, поне така ми изглеждат по материи и цветово, то какво ли не идва от там. Странно ми е за какво рискуване се пише, за 6 лв, че съветваха и да се звъни в магазина  newsm78

Търся ваучер за вертикални щори.

# 529
Момичета, имам спомен някой беше питал за Freya Idun. Присъединявам се към питането.  Peace

Предлагат 5 антицелулитни масажа за 50 лв., което ми се струва оферта Praynig - http://niesme.bg/team.php?id=WRMTU2NA==  newsm78

# 530
  • София
Подновявам питането си за това: http://www.lapni.bg/offer/1672

# 531
Някой търсеше изгоден масаж за София

Мерси, ти си си взимала и си доволна от офертата?

# 532
Аз пък не останах доволна от Турския ресторант ТМ, въпреки всички положителни мнения за там. Цените са твърде високи за размера на порциите, салатите нямат никакъв вкус, основните и десертите вкусни, но нищо особено. Бяхме голяма компания и имах възможност да опитам доста от нещата. Турския им хляб всъщност е най- обикновенна питка. Нямали пещ, в която да направят истински. Иначе сервитьоритьорите са любезни. Като цяло смятам, че не си заслужава, дори и с ваучер да не говорим без.

# 533
Някой търсеше изгоден масаж за София

Мерси, ти си си взимала и си доволна от офертата?

Аз съм си правила масаж там, но беше класически. Останах много доволна. И от обстановката и от самия масаж  Peace Веднага ще грабна един ваучер.

# 534
И аз не съм доволна от Турския ресторант ТМ. Писала съм назад в темите. Не бих отишла отново.

# 535
  • София
Ей сега звънях на вносителите на ZETPOL.
Офертата важи само за показаните модели пантофи. Те са от стари колекции и е възможно да няма търсения номер.

# 536
  • София
Заявих ваучер за подарък в турския ресторант, а пък сега виждам две отрицателни мнения... май няма да го платя. Някой доволен има ли?

# 537
  • София-Младост
Търся мнение за "Дори студът да чука на вратата, ще му отворят стоплени в п … а 12.50 лв."
Дали си заслужават и дали не са си толкова като цена? Виждала съм, че на КК и Капчица, и др. по-известни са около 15-17 лв., но тези не съм ги виждала....
Ох, вече с тия псевдо намаления се съмнявам във всяка оферта...  Thinking
По принцип ZETPOL са супер.
Всички изброени модели, с изключение на Дариа, която обаче е само 23 и 24 номер, могат да бъдат закупени на цена от 5 лева в магазина на вносителите.
Не знам дали Мариша от офертата е само синята с пеперуди, по принцип има много други цветове. Но ако е само тази с пеперудите, и тя 5 лева. На толкова си я купих. Peace
Ако става дума и за другите Мариша, достъпни в каталога им, е ОК като намаление. Но не вярвам, щяха да сложат снимки.
А защо пише:
#
# Ваучерите са валидни веднага след тяхното закупуване до 30. 11.2011г.

# 538
  • София
elita  не се влияй толкоз от мненията . винаги има някой недоволен. дори ми прави впечатление че повече се пишат неготивите отколкото да се похвали нещо.

Аз пък ще ви кажа че от Колектива съм супер доволна. Няколко пъти съм си купувала ваучери от тях. Даже и супер фотоапарат си спечелих. Винаги са били коректни когато ги помолиш за нещо.
Освен това почти всички сайтове имат оферти с нереални намаления. Т.е казват че намалението е 50% ама не е точно така. И какво от това? Да си развалиме празника ли???? Незнам защо толкова я погнахте девойката от Колектива. Поне й благодарете, че влезна тука специално заради вас и се опита да ви обясни....

Наистина не мога да ви разбера понякога.....

Очаквам сега типично по бг да ме изядете с парцалите:)

# 539
Копирам си стария пост, за да се видят изчерпателно мотивите ми:

"На мен пък турския ресторант не ми хареса, но сигурно е въпрос на личен вкус. Странни са ми основните ястия, съдържащи кисело мляко и доматен сос едновременно. Мъжът ми си поръча кебап, но "агнешкото" според мен си беше живо овнешко. Ужасно миришеше. Забравиха да ни донесат и десерта, та подсещахме след половинчасово чакане. Мезенцето, което се поднася първо на масата ми допадна най-много. Отново повтарям - въпрос на личен вкус е, но не бих повторила. Обслужването иначе беше много добро, обстановката също. Дворчето е мъничко, но времето вече и без това не позволява външно настаняване."

п.п. Bunnie, както по-горе съм написала - всичко е въпрос на личен вкус и за мен черното е черно, когато нещо не ми харесва и няма как да го нарека бяло, съжалявам. Винаги мотивирам негативните си оценки!  Peace

Общи условия

Активация на акаунт