Сайтове за колективно пазаруване – да обсъдим сделките – тема 21

• 47 033
  • 730
  •   1
Отговори
# 480
Да похваля оферта от Буено за ноктоплстика с акрил за 15лв. Офертата вече приключи, но аз да си кажа, че останах много доволна. Simple Smile Поддръжката пък е само 20лв, няма такава цена! Момичето е много симпатично и бъбриво. Ще продължа да посещавам Stefy Nails.  Peace

Аз сега гледам тази оферта за маникюр. Дали ще е същото момиче, имаш ли представа?  newsm78

Извихнявай, чак сега видях написаното. Да, същото момиче е, тя работи сама. Моят съвет обаче е не да чакаш до п0оследния момент за записване на час (тоест до последния момент, когато изтича офертата). Точно защото работи сама, а има страшно много желаещи, понякога не може да смогне с часовете. Но явно от сайта са виновни, защото няма лимит в продажбата на ваучери...  Rolling Eyes

# 481
  • София
Момичета, някой с отзиви за салон Style, близо до Мол Сердика е. Купих такъв ваучер http://www.procent.bg
Вече няколко пъти звъннах в салона днес /пише, че работят всеки ден/ и никой не отговаря на обажданията Tired
Имаше недоволни от този салон по-назад в темата.Аз също съм от тях.Постригването беше доста набързо, без въобще да ми раздели на пластове косата.Общо взето режеше от тук, от там.Следващата фризьорка, която ме постригва беше изумена, колко криво съм постригана.Боядисването беше ок, то няма и как да е друго яче/ аз съм чернокоса/ и както и да ме боядисат не е фатално.Подхранващата маска беше някаква обикновена в голяма кутия, от сорта на тези с плацентата.Аз очаквам, че като отида на фризьор ще ме измият и подхранят косата с професионални продукти.Сешоара беше ок горе-долу.Накрая казах, че нещо не ми харесва как стои бретона отстрани/ аз си разделям на път косата странично/и тя хвана и отряза от двете страни по около 2 пръста ей така със замах.Абе с две думи не съм доволна.Иначе бяха мили и любезни.Мен ме пострига собственичката/русата жена/, която доколкото разбрах е с голям опит.
Майка ми се подстригва и и правиха прическа там, но беше много доволна.

# 482
  • софия
Ако съм на Ваше място офертата с киното от лятото не бих я споменала като добър пример. И там май имаше голямо омазване или греша? Laughing)
Уважаема звънче, в поста си, където говоря за сделката с киното, изобщо не се споменава лятото:-), а миналогодишния октомври. Simple Smile И както някой каза в по-горен пост, много по-лесно е да се помни само лошото.
И мили дами, моля, оценете факта, че един приятел може да говори да ВИЕ и това нищо да не означава. Ние говорим на ТИ, но то е само защото смятаме, че за нас клиентът е приятел наистина.
Желая ви хубав и усмихнат уикенд
Това дали променя фактите Mr. Green Останалото, което не Ви устройва се подминава небрежно.
Има още доста да научите за комюникейшъна с клайънт-а. Явно неговото мнение не е точно в центъра на Вашето внимание, а някъде встрани. Вашата гледна точка е винаги правилната и вярната. От време на време сте и неразбрани, ама не е толкова важно. Защо ли не попаднах на мнение, в което някой да е възторгнат и умилен от стила на комуникация, който се опитвате да прокарате?
Приятелят е човек, който ти помага и прави за теб неща, за които не очаква отплата. Приятелят не се натрапва и налага. Трябват 2ма.
До тук с плитките разсъждения на тема приятелство, дали и доколко е уместна комуникацията на ти с непознат.
В колективните сайтове плащам обявената цена и очаквам описаното. Не ми правите услуга. Не сте ми приятели. Просто бизнес.
topicclosed

Последна редакция: нд, 11 дек 2011, 14:37 от zvanche

# 483
да попитам за тази торта имате ли някакви отзиви  http://grabo.bg/sofia/shokoladova-torta-da-vinci-16-parcheta-za- … 08q4u8?affid=6540

# 484
Търся мнение за "Дори студът да чука на вратата, ще му отворят стоплени в п … а 12.50 лв."
Дали си заслужават и дали не са си толкова като цена? Виждала съм, че на КК и Капчица, и др. по-известни са около 15-17 лв., но тези не съм ги виждала....
Ох, вече с тия псевдо намаления се съмнявам във всяка оферта...  Thinking

Последна редакция: нд, 11 дек 2011, 00:13 от mama&sladurana

# 485
# 486
Търся мнение за "Дори студът да чука на вратата, ще му отворят стоплени в п … а 12.50 лв."
Дали си заслужават и дали не са си толкова като цена? Виждала съм, че на КК и Капчица, и др. по-известни са около 15-17 лв., но тези не съм ги виждала....
Ох, вече с тия псевдо намаления се съмнявам във всяка оферта...  Thinking
По принцип ZETPOL са супер.
Всички изброени модели, с изключение на Дариа, която обаче е само 23 и 24 номер, могат да бъдат закупени на цена от 5 лева в магазина на вносителите.
Не знам дали Мариша от офертата е само синята с пеперуди, по принцип има много други цветове. Но ако е само тази с пеперудите, и тя 5 лева. На толкова си я купих. Peace
Ако става дума и за другите Мариша, достъпни в каталога им, е ОК като намаление. Но не вярвам, щяха да сложат снимки.

# 487

По принцип ZETPOL са супер.
Всички изброени модели, с изключение на Дариа, която обаче е само 23 и 24 номер, могат да бъдат закупени на цена от 5 лева в магазина на вносителите.
Не знам дали Мариша от офертата е само синята с пеперуди, по принцип има много други цветове. Но ако е само тази с пеперудите, и тя 5 лева. На толкова си я купих. Peace
Ако става дума и за другите Мариша, достъпни в каталога им, е ОК като намаление. Но не вярвам, щяха да сложат снимки.

В смисъл по-добре да ги потърся на ул. Самуил без да взимам ваучер, така ли?  Rolling Eyes
Нали това е магазинът на вносителите?
Иначе ми трябват 23-24 номер...  Simple Smile

# 488
Погледни първо каталога. После се обади по телефона.
zetpol-bg.com

Също така е редно да кажа, че обувките са текстилни. Тоест за топли помещения.
Не са ватирани. За стоплянето иде реч.  Simple Smile
Твоят номер го имат и от 2 по-плътни модела, доста красиви. Но не за 5 лева, нито за 6.25. Вероятно около 13 лева.

И още нещо, ако ти трябват за ясла, ще е нужно да са с лепенка, а Дариа са със закопчалка.

Последна редакция: нд, 11 дек 2011, 00:31 от Люлин

# 489
Погледни първо каталога. После се обади по телефона.
zetpol-bg.com

Също така е редно да кажа, че обувките са текстилни. Тоест за топли помещения.
Не са ватирани. За стоплянето иде реч.  Simple Smile
Твоят номер го имат и от 2 по-плътни модела, доста красиви. Но не за 5 лева, нито за 6.25. Вероятно около 13 лева.

Благодаря.  Hug

То и сега сме с текстилни тип гуменка на Чипо.  Rolling Eyes
Но много й се изпотяват стъпалцата отдолу и затова искам да взема и други.
Може с тях да не е така...  Rolling Eyes

# 490
  • София
Моля за мнение за Нейлбар в Лозенец bouquet че запазих ваучер за Шилак

# 491
Мама сладурана, и аз това щях да пиша. Марката е известна и доколкото знам много мами са доволни от техни обувки, но специално този тип пантофки, особено за зимата, не са много удачни. Текстилът според мен не само не топли както трябва, но и запарва краката. В интерес на истината от този тип (не от тази марка) имаме за яслата. Когато ги купувах септември по-хубави не успях да открия в кратък срок и повече така и не взех други. За тамошните игри (+е страшна жега) са лекички и ок. Но наистина се притеснявам дали й се запарват крачката.  Confused За зимата-за вкъщи купувам само ватиранки, като най-харесвам българските на Беко. Ортопедични, меки, здрави, струват около 10-11 лв. Сиреч, не се хвърляй на тази "оферта", като чета и цената им не е конкурентна. А и щом имате и сега такива, просто няма смисъл, тези няма да са по-хубави.  Peace

Зори, не знам каква е вътрешността на дневника и доколко съдържанието си залсужава, но цената за бебешки дневник е добра. Ако много искаш такъв сега, бих рискувала.  Peace

# 492
Супер изгодна оферта за почистване на зъбен камък, полиране, профилактичен преглед и фотополимерна пломба на 1 зъб за 24.90 лева.

Предложението е от д-р Евгения Вълчева

http://greendeals.bg/offers/SOFIYa-Profilaktichen--pregledPochis … iya-Valcheva.html

# 493
  • София
Момичета, някой с отзиви за салон Style, близо до Мол Сердика е. Купих такъв ваучер http://www.procent.bg
Вече няколко пъти звъннах в салона днес /пише, че работят всеки ден/ и никой не отговаря на обажданията Tired

Съветвам те да не ползваш маската от ваучера /ако има такава, де-не съм гледала офертата/.  От нея се сдобих със страхотен сърбеж и пърхут. Много съжалявам, че изобщо не погледнах с какво ме мацат, но ефекта беше поразителен, имах чуството за цял мравуняк населил се в косата ми...

# 494
  • София
Супер изгодна оферта за почистване на зъбен камък, полиране, профилактичен преглед и фотополимерна пломба на 1 зъб за 24.90 лева.

Предложението е от д-р Евгения Вълчева

http://greendeals.bg/offers/SOFIYa-Profilaktichen--pregledPochis … iya-Valcheva.html

Наистина е много изгодна. Хайде някой като се възползва да пише. Гледам, доста ваучери са купени.
Иначе от тази сделка сме доволни  http://napolovina.com//offer.php?id=785  много мили и любезни, за първи път ни се случва да заявим,платим и използваме ваучер в същия ден. Беше много вкусно, но нека и други да пишат. За нас това беше първото суши Simple Smile. Пак повтарям хората бяха много любезни и отзивчиви, не им правя реклама, поласкана съм. Първо им се обаждах да питам дали могат да го изпълнят, макар че времето беше малко,после за резервация, после да отменя резервацията - детето не беше добре и така, поразиграх ги с една дума, но те винаги звучаха много мило и даже имаме отстъпка от тях. Като се отиде си теглиш талонче. И този път вече ще отидем на място Simple Smile).
Грабнах и тази енциклопедия http://grabo.bg/luksozna-entziklopediia-s-58-otstapka-0ggkk6  имаше я в НДК и съм много доволна, надявам се нашия тати много да и се радва. Както по-горе някой беше писал, като малко дете Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт