Сайтове за колективно пазаруване – да обсъдим сделките – тема 21

• 47 049
  • 730
  •   1
Отговори
# 495
  • София
Аз купих Зетпол, края на лятото, началото на есента, от склада им на Самуил. Много съм доволна. Крачетата на сина ми се потяха доста в предните пантофки и се спарваха. С зетполските са топлички, но никога досега не са били потни. Имаме три чифта общо за яслата и за вкъщи. Прала съм ги в пералнята мнооого пъти, не са мръднали. Затова всеки да си прецени как е детенцето, с топли, студени крачета, потят ли се... Имахме и беко миналата година, еее все му бяха студени и запотени краката, затова аз пък от тях не съм никак доволна.

# 496
Моля за мнение за Нейлбар в Лозенец bouquet че запазих ваучер за Шилак
Аз съм много доволна от едната маникюристка(русата).Когато ходих имаше още едно момиче,но не беше толкова старателна:)

Да добавя отзиви по оферти от Офертомат.
- суши от Bashi sushi-Младост 4- хареса ми повече от Da Bar,но беше много малко като количество.
- детски книжки в "шкафче"  с часовник и музикална книга- много са симпатични и занимателни:)

Дон Домат- 20/10 както винаги
Вино от "Джъмбо"- 10/10
Продължавам с фотоепилацията в Савана-Борово.

Последна редакция: нд, 11 дек 2011, 11:28 от radi86

# 497
  • София
Момичета, някой с отзиви за салон Style, близо до Мол Сердика е. Купих такъв ваучер http://www.procent.bg
Вече няколко пъти звъннах в салона днес /пише, че работят всеки ден/ и никой не отговаря на обажданията Tired

Съветвам те да не ползваш маската от ваучера /ако има такава, де-не съм гледала офертата/.  От нея се сдобих със страхотен сърбеж и пърхут. Много съжалявам, че изобщо не погледнах с какво ме мацат, но ефекта беше поразителен, имах чуството за цял мравуняк населил се в косата ми...

Хаха, такова чудо за щастие в офертата няма. А другите неща, без маската, как бяха?

За Нейл Бар- много съм доволна!! Ходих няколко пъти май месец, не помня как изглеждаше момичето, но беше много старателна , а маникюрът с ОПИ ми държеше 7-8 дни- постижение!!

# 498
Аз да споделя, че съм много доволна от пичистването на лице в салон Style -Лозенец, който е различен от коментирания тук. За първи път ми правят толкова много процедури на лицето и учудващо почти не бях зачервена след почистването. До вечерта си бях 6+  Peace Определено бих повторила и без ваучер, спечелиха ме   bouquet

# 499
По отношение на Зетпол,аз също съм много доволна от тези пантофи.НО са за тясно и дълго краче.Детето ми ги ползва като беше мъничък,защото после крачето му порасна изведнъж и е широко.Най-големият им плюс е,че не запарват.Офертата е много изгодна,защото струват 13-15лв.

# 500
  • София
Аз да питам някой дали ползва Блутут за кола, дали се чува добре ?

http://www.goldendeals.bg/deals/bluetooth?utm_source=sendgrid.co … _campaign=website

Последна редакция: нд, 11 дек 2011, 11:37 от Спокойна

# 501
Аз да питам някой дали ползва Блутут за кола, дали се чува добре ?http://www.goldendeals.bg/deals/bluetooth?utm_source=sendgrid.com&utm_medium=email&utm_campaign=website

Специално такова не! Имаме вградено Bluetooth към CD-то на колата, и се чува перфектно. Но предполагам всичко си зависи от самия модел...

# 502
  • София
Да, за вградените ясно, но това ми се видя интересно, някой беше пуснал линк, но се чудя за отзиви.

# 503
  • София
Някакви отзиви за това студио: http://www.lapni.bg/offer/1665
Бяха пускали ваучери и преди, моля ако някой е ходил , да се включи.  Peace

# 504
Благодаря, момичета, за мненията за Зетпол.  Hug
Все пак ще се обадя до склада, но се чудя какви да гледам... казвате, че ватиранките не запарват, така ли?  Rolling Eyes

Betelgeize, вашите от зимните ватирани ли са?
♥Пандичка♥ , а тези Беко къде мога да ги намеря? Въобще не съм ги срещала...

# 505
  • София
Да дам отзиви за Един час релаксиращ масаж, с ароматерапевтични продукти от PF Beauty & Spa. Да започнем от локацията.  Tired При все, че живея много близо, откриването на студиото беше истинско изпитание за мен. След ремонта на кръстовището на Ул. Костенски водопад и Тодор Каблешков, въпросното продължение на ул. Костенски водопад в посока Витоша просто липсва.  Shocked Обикалях по едни "улички", които представляват лунни пейзажи и накрая някак водена от интуицията намерих единствения блок, в който подобно студио може да се помещава. Каквито й да било табели липсват. Посрещна ме един мъж с голяма досада и раздразнение - оказа се моят масажист (не обичам мъже масажисти, но тук проблемът си е мой  Close). Заведе ме до стаята за масаж и ми каза да се съблека и легна. Ей така, без чаршаф отгоре, без нищо - по гол г*з.  Crossing Arms Влезе след малко, без да почука и да попита дали съм готова. Naughty Е, то верно, че едва ли имаше нещо повече за гледане ама все пак... Заметна ме след това с кърпа, но според мен всииичко си видя.  Crossing Arms Масажът беше някакво галене с олио. Не не приятно, но определено не и професионален масаж. Когато трябваше да се обърна по гръб, не ми задържа кърпата, ами трябваше аз някак да се въртя и да гледам да не ми лъснат ц*ците.  Crossing Arms Най-странното е , че ми прави масаж и на корема  Shocked , което не ми се беше случвало. Така ми дръпна кърпата за масажа на корема, че според мен ц*ците ми си бяха на показ.  Crossing Arms Музика липсваше.  Naughty Нямах търпение да свърши това нещо. После нито ме попита как съм, нито ми предложи вода. Седеше и си гледаше телевизия.  ooooh! Не бих се върнали и пари да ми дават. Да не говорим за обявената начална цена от 55лв.  hahaha  Stop 4/10

# 506
  • София
Аз да питам някой дали ползва Блутут за кола, дали се чува добре ?

http://www.goldendeals.bg/deals/bluetooth?utm_source=sendgrid.co … _campaign=website

И аз се присъединявам към питането.  Praynig

# 507
  • софия
Още 1+ за Зетпол. Не й се спаряват краката, не се пързалят. За зимата слагам за всеки случай още едни памучни стелки.
Откакто е тръгнала на градина все с техни пантофки е в градината. В нашата градина не разрешават да се ходи с джапанки и Крокс (иначе с такива бих я пуснала). Вкъщи седи с противопързалящи се чорапи. Последните пантофи, купени октомври, стриваха около 10 лв. от магазина на Женския пазар.

# 508
  • София
Аз пък искам да попитам за тези bluetooth-и http://www.lapni.bg/offer/1672 . Имате ли някакви отзиви?

# 509
  • в света на неограничените измерения

Кашмир, искрени съчувствия имаш от моя страна за неуспешнея ваучер. Само като те четох и се ядосах.
Нямя да спра да хваля  това масажно студио. 10/10.  Вчера използвах последния си ваучер. Но ги посещаваме семейно и през периода, извън промоции  Peace

Общи условия

Активация на акаунт