Сайтове за колективно пазаруване – да обсъдим сделките – тема 21

• 47 158
  • 730
  •   1
Отговори
# 255
Наличието на текста: "Нещата се изпращат по куриер за сметка на купувача" ми обезмисля намалението. Или просто трябва да се вземе по-голямо количество, иначе като дам 1,80 за гирлянд+5 за куриер...

Има нещо такова, но ако примерно се съчетаеш с някоя приятелка или съседка и си вземете по 5 герлянда.. зависи от ситуацията, но това с доставката за твоя сметка винаги някак обезмисля отстъпката  Confused

Загледах го и аз това, ама ... Доставка на 1 бр. гирлянд - 1,35 лв. (за цялата страна), от 2 бр. до 10 бр. - 2,60 лв. (за цялата страна);

При повечено гирлянди си излиза оферта Wink

# 256
  • София
Наличието на текста: "Нещата се изпращат по куриер за сметка на купувача" ми обезмисля намалението. Или просто трябва да се вземе по-голямо количество, иначе като дам 1,80 за гирлянд+5 за куриер...

Е що пък 5 лв доставка? При мен пише до 10 броя ,доставка 2,60 лв за цялата страна

# 257
  • София-Младост

Е що пък 5 лв доставка? При мен пише до 10 броя ,доставка 2,60 лв за цялата страна
Ами защото по принцип писах за стандартна куриерска услуга, не съм видяла цената за един, за два броя и т.н.

# 258
Да, така си е ок  Wink екстра

# 259
Ами, аз си запазих да ви кажа Simple Smile Така или иначе всяка година пременям изцяло "дрешките" на дръвчето ни..

Обадих се, питах сайта.. Получават се в кутия гирляндите, опакованки, хубавки Peace bowuu  bouquet

# 260
  • София
Момичета, имаме ли отзиви за масажа в салон Суета?  Thinking

# 261
  • София
Имате ли мнения за това: http://napolovina.com/offer.php?id=771

# 262
  • София

Mr. Green отдавна не бяха пускали ваучери. Има много двуполюсни мнения. Аз съм от доволните, но не давам да ме подстригват. 1 път ми взеха връхчета. Маска според тип коса е силно казано. Има само 1 бутилка, от която сипват  hahaha. От сешоара съм много доволна. 2 пъти съм ходила, пак ще си взема. Не съм претенциозна, добре ми понасят  Laughing

# 263
  • софия
Колектива бяха пуснали оферта за маникюр 2.90 лв в Салон "Blush Beauty" . Офертата изтече на 30.11, но все още не са видими вауерите. newsm78

# 264
  • софия
Да предупредя за ново превъплъщение на стария ни познайник ЕНСО под названието Super Sushi 
Вече бяха разконспирирани и обсъдени Mr. Green

Коментирахме за sushito.bg, ако не се лъжа, затова си позволих да пусна нов пост. Извинявам се, ако сме обсъждали вече и този случай. Simple Smile

Ти пък! Защо се извиняваш? Колкото повече пъти се напише, вероятността да го прочетат повече хора е по-голяма.  Hug Стига разни измислени са си мислели, че ние сме някакви балъци и могат да пробутват боклуци.

# 265
  • София
Колектива бяха пуснали оферта за маникюр 2.90 лв в Салон "Blush Beauty" . Офертата изтече на 30.11, но все още не са видими вауерите. newsm78

Ваучерът важи от утре. Следи и в пощата си. Когато ваучерът е наличен, изпращат писмо. Ако съдя по последните си ваучери, изпращат предната вечер или на първия ден от валидността. Ако и утре не се появи - обади им се.

Между другото Промозона са се обновили. Имат много оферти, а не както досега по 3-4.

# 266

Ваучерът важи от утре. Следи и в пощата си. Когато ваучерът е наличен, изпращат писмо. Ако съдя по последните си ваучери, изпращат предната вечер или на първия ден от валидността. Ако и утре не се появи - обади им се.

Между другото Промозона са се обновили. Имат много оферти, а не както досега по 3-4.

хм.. нещо по-различен стил го раздават, което на този етап не ми е удобно.

Аз наскоро се обзаведох с ваучер за подстригване за цялото семейство.. за 15 лв., ще давам отзиви Peace

# 267
  • София
Хм, веднъж да се загледам в оферта на пицария "Мамма миа"..... и се разочаровах, че нашият квартал не е в района на безплатната доставка. Thinking Дори не пише дали изобщо доставят в различни от изброените райони и на каква цена. newsm78

Суши от изпитано място- Da_Bar. Само цената ми се струва този път по-височка..... newsm78

# 268
  • в града на вечния купон
И аз не съм доволна от фризьорката-отказах се от подстригване, само сешоар ми направи що годе, няма и къде да се паркира.....

# 269
Момичета, препоръчайте ми моля оферта/салон за сешоар, по възможност в центъра  Praynig Hug

Общи условия

Активация на акаунт