Сайтове за колективно пазаруване – да обсъдим сделките – тема 21

• 47 029
  • 730
  •   1
Отговори
# 450
  • София
 Г-жо/ це Александрова, точно в това е проблемът- Вие не виждате грешка, ние обаче виждаме такава. Офертата за тортата беше некоректно представена, и колкото и да се опитвате да ни убедите, че не сме прави, това си остава факт. Нямаше нито едно изречение в първоначалния текст, което да представя тортата като нещо по-различно от стандартните торти на Лагуна. Снимката на тортата не може да се счита за обвързваща за офертата, както гласи условието. Вашето обяснение не ме удовлетворява, защото представя недоразумението в изгодна за Вашия екип светлина, без да компенсира по никакъв начин у мен чувството, че съм била излъгана. Затова в заключение само ще кажа, че очаквам да ми бъде възстановена сумата от покупката, както ми бе обещано. 

# 451
Госпожо Александрова, понеже тук неколкократно обявихте желанието си да сте сред лидерите в този бранш, бих си позволила да Ви посъветвам, да направите необходимото за улесняване на плащането към Ваши оферти, като включите и плащане с дебитна или кредитна карта, а не само чрез другите канали. Пиша това, защото вярвам на заявената Ви воля да сте едни от най-добрите и искрено очаквам да го постигнете. Няколко пъти не успявам да платя навреме ваучер при Вас /срокът за плащане е изключително кратък и неудобен чрез Изи пей/ и го губя, съответно не ставам Ваш клиент. Това, че все пак се извинихте на заблудените клиенти е добре, може би е добре също така да се опитате да ги компенсирате /аз не съм сред тях, така че не гоня лична облага в случая/.  Лека вечер и от мен.
Срокът за плащане през easypay e удължен до 36 часа, което е максимумът, който можем да си позволим, за да не пречим на навременното използване на ваучерите според зададените им срокове на валидност. Когато се избере плащане с карта (езау) се отваря прозорец разделен на 2 части - за карти, които са регистрирани в ипей и за такива, които не са. от втория прозорец може да се плаща с почти всички дебитни и кредитни карти.

# 452
  • и тук и там :)
http://grabo.bg/sofia/lazerno-podmladiavane-ot-legrano-s-90-namalenie-0f2dwrk

kякой има ли мнение за тази оферта?!
Вече има близо 200 продадени ваучера  Shocked    дали въобще да се засилвам да си купувам, кога ли ще обслужат всички?!!!! newsm78

Не се безпокой, тя процедурата трае 2-3 минути, но и ефектът е право порпоционален на времето. Тоест - никакъв  Mr. Green
Няколко пъти пиша, че съм изключително разочарована от тази процедура.
А и обявената  цена е ..... нямам думи.  Naughty

vanvel   благодаря ти много за отговора    bouquet  .....поне да не ме е яд.
Аз веднъж бях ходила там за почистване на зъбен камък с ваучер и въобще не останах доволна, но си мислих че с козметичните процедури ще са повече в час........ама само празни надежди

# 453
г-жо Александрова, линкът, който бях дала по-напред в темата е към цяла еклерова торта с баварски крем и цяла шоколадова такава с грамаж 2100 грама за общо 12 парчета на цена 27 лева. Вярно е че пак в Бгменю има и цената за 1 парче от съответните торти, но аз не съм цитирала тях. За това и алармирах момичетата, а и самата аз отказах няколко ваучера, защото една Коледна украса не струва колкото една торта.
Те момичетата са ме разбрали правилно, а вие ако не сте ме разбрала си е Ваш проблем.

# 454
  • софия
Г-жо/ це Александрова, точно в това е проблемът- Вие не виждате грешка, ние обаче виждаме такава. Офертата за тортата беше некоректно представена, и колкото и да се опитвате да ни убедите, че не сме прави, това си остава факт. Нямаше нито едно изречение в първоначалния текст, което да представя тортата като нещо по-различно от стандартните торти на Лагуна. Снимката на тортата не може да се счита за обвързваща за офертата, както гласи условието. Вашето обяснение не ме удовлетворява, защото представя недоразумението в изгодна за Вашия екип светлина, без да компенсира по никакъв начин у мен чувството, че съм била излъгана. Затова в заключение само ще кажа, че очаквам да ми бъде възстановена сумата от покупката, както ми бе обещано. 
Напълно подкрепям.
Г-жо/ це Александрова, ако сте изпратили мейли на всички закупили ваучери за "неповторимата" коледна торта, то това е станало след случилото се тук обсъждане, а не защото Вие или "Лагуна" сте решили да бъдете до край точни и откровени с клиентите си.
Общо взето, който иска си е направил съответните изводи. Смешните оправдания и обяснения правят по-скоро лоша услуга, отколкото да внасят яснота и разбиране на ситуацията. Сериозните компании, държащи на името и клиентите си, постъпват по различен от възприетия от Вас начин. Освен това, съвсем добронамерено споделям, че воденето на кореспонденция с непознат на "ти" също Ви отличава от всички, но не в добрия смисъл Mr. Green Не се възприема като приятелско и сближаващо.
За мен тази "случка", както и изразената от Вас позиция тук е показателна: Колектива. Както е видно и от първия пост, който със сигурност не е най-пълен, сайтове за колективно пазаруване много, между тях, коректни и уважаващи клиентите си - не липсват. За мен, Вашият не е между тях и предлаганите там оферти вече не представляват интерес.

(Ако съм на Ваше място офертата с киното от лятото не бих я споменала като добър пример. И там май имаше голямо омазване или греша? Laughing)

# 455
  • София
Като сме на тема торти да споделя за офертата за еклерова торта от Офертомат:
http://ofertomat.bg/offers/view/545.html
Снощи оползотворих първия ваучер. По оферта тортата трябваше да е 800 гр., но аз докато я носих ми се стори, че е повече и като се върнах в къщи я претеглих-беше точно 980 гр. Явно обратно на всички заради ваучера ми бяха сложили бонус 180 гр. Тортата представлява много тънък блат и отгоре са наредени много еклери и са заляти с крем. Крема е много лек и не усещаш как тортата е свършила  Laughing Върху тортата имаше Дядо коледа от бял шоколад, но няма еклери както е показано на снимката в офертата. От мен оценка 10/10.

Офертата е все още активна, така че за всички разочаровани от Колектива и Лагуна има алтернатива. По тази оферта не се предлага доставка, което може би е минус за тези, на които не им е удобно местоположението на сладкарницата (намира се много близко до МОЛ Сердика).

# 456
Бях в студио J adore на Позитано 36 и то без ваучер/защото ме попита с досада/,отдавна не съм била с толкова грозна прическа и то преди коледното тържество... Не ми изми косата и ме подстрига набързо,даже не ме попита колко да ми отреже от косата и я скъси доста.
Ходих и на кола маска в студио Виолет,жената е старателна,но лично на мен ми остави много неприятно впечатление и не бих отишла втори път там.

Последна редакция: сб, 10 дек 2011, 09:49 от гъбка

# 457
  • Sofia
daniela75,    bouquet  bouquet  bouquet
Точно от това имах нужда, а и сладкарницата ми е на 2 крачки!

# 458
  • София

Има я и в по-голям вариант от 12 парчета, но е в друг сайт. Различават се във вариантите на глазурата. Единствено, че от Офертомат съм пазарувала и не съм имала проблеми, а от Яки все още не съм.

# 459
Здравейте и от мен,
скоро не съм писала, защото ми е трудно да ви следя, но редовно се възползвам от ваучерите.

Но имам въпрос към г-жа Александрова - на 7-ми заявих ваучер по Ваша оферта, от днес вече е срокът за ползването му, но все още нямам наличен такъв. Защо така и кога да го очаквам??? Исках утре да го оползотворя....  Rolling Eyes

Честно казано, след всичките предишни разправии тук и аз спрях да гледам Колектива, но тази оферта /по която взех ваучер/ ме впечатли, нямаше как да я пропусна..... обаче мнооооого "трудна" и тромава е май процедурата...  newsm78

# 460
  • София
mama&sladurana ,защото при тях ваучерите стават налични след, като приключи офертата (т.е. след като спрат да продават ваучери по нея).  Peace

В случая с тортата явно имаше леек опит да ни подхлъзнат, но ние сме стари кучета.  Wink  Много ме е яд, когато някой си позволи да променя оферта, след като е закупена.  Naughty Помня и гафа с киното, при който пак мазаха, като лисица с опашката, но поне накрая ни предложиха достоен изход на ситуацията.Иначе, мили момичета, според мен малко прекалено я нападнахте г-жа Александрова.  Hug

Аз по принцип съм фен на Колектива. Но и на мен не ми харесва, че ваучерите стават активни след изтичане на офертата. Никак, ама никак не ми допада да ми говорят на "ти" в писмата. Ако имат желание да стават все по-добри в предлаганата услуга, то само биха спечелили ако се вслушат в нашите мнения.

Иначе подкрепям Люлин, че комуникацията с Лапни е повече от невъзможна и въпреки многобройните оферти всеки ден, съм ги зачеркнала от сайтовете за пазаруване!  Stop

# 461
  • Sofia

Има я и в по-голям вариант от 12 парчета, но е в друг сайт. Различават се във вариантите на глазурата. Единствено, че от Офертомат съм пазарувала и не съм имала проблеми, а от Яки все още не съм.

Включвам се пак, за да похваля тортите, от лични впечатления. Купих едно парче и след дегустация всички вкъщи сме "за"  Peace. Правят се на място и непосредствено преди вземането, а в сладкарничката има и други интересни и нетрадиционни неща срещу отслабване  Joy

# 462
Здравейте,
доста често ползвам сайтовете за колективно пазаруване, но ми се струва, че някои от тях подвеждат потребителите. Давам пример:
Пише, че почивката за двама за две вечери е  120лв с 50% отстъпка ( т.е. нормалната цена е 240лв ), а ако отида в хотела без ваучер за отстъпка почивката за двама за две вечери ми излизала 180лв!  Т.е. отстъпката не е 50%!
Мисля , че някои сайтове доста си позволяват да лъжат потребителите си!
Какво мислите по въпроса?

# 463
mama&sladurana ,защото при тях ваучерите стават налични след, като приключи офертата (т.е. след като спрат да продават ваучери по нея).  Peace

Аз не искам да я нападам г-жата, но това е поредният абсурд при тях явно.....

"Моля, обърни внимание:

Ваучерът е валиден от 10.12.11 г. до 10.01.12 г. без официалните празници."

Искам да попитам как да ползвам ваучера от 10-ти като нямам такъв, а са продължили сделката с още 2 дни...  newsm78

Наистина ми беше спешноооооо  ooooh!

# 464
Здравейте и от мен,
скоро не съм писала, защото ми е трудно да ви следя, но редовно се възползвам от ваучерите.

Но имам въпрос към г-жа Александрова - на 7-ми заявих ваучер по Ваша оферта, от днес вече е срокът за ползването му, но все още нямам наличен такъв. Защо така и кога да го очаквам??? Исках утре да го оползотворя....  Rolling Eyes

Честно казано, след всичките предишни разправии тук и аз спрях да гледам Колектива, но тази оферта /по която взех ваучер/ ме впечатли, нямаше как да я пропусна..... обаче мнооооого "трудна" и тромава е май процедурата...  newsm78
коя е сделката?
моля, пишете ми на лични и ще изпратим ваучера

Общи условия

Активация на акаунт