Британците, британците - Всеки ден четвъртък, Джой се омъжи, да почерпи! - 36

• 17 061
  • 746
  •   1
Отговори
# 645
Да, ама не блестя.  Crossing Arms Никой не блестя, а само слънце и във Форкс, и в Бразилия. Crossing Arms А и пълнолуние 2 месеца, разбира се.  Mr. Green

# 646
Све каза, че щяла да подаде оплакване за тормоз, ако била на мястото на Бела.  hahaha
Дааа!  Joy Joy Joy И говоренето в бяло беше задавително. Изобщо, аз извадих мощен късмет, седях до Зиса, а до нея беше Све, така всичко чувах. А Цеца само питаше дали в момента Бела изразява емоция. Към средата на филма надобря и почна да разпознава кога ги изразява.  hahaha

# 647
Беше много смешен моментът, когато Едьо казва на Бела: "Не знаеш всичко за мен", а тя: "Какво? Не си девствен?"  Joy  Joy  Joy

# 648
  • КиТ
За днес толкос,бягай да учиш  Joy Joy Joy Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes
Това е то, и таз ми мисли злото, Брутка Crossing Arms hahaha

Не е вярно Hug Hug Hug,просто почна много да го искаш Whistling Whistling Whistling,ти си ми слабост и затова използваш това,ма недей прекалява Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 649
  • вятър в маслините, вятър над хребета
Не прекалявам, само мъъъничко Blush . Ама ще спра, понеже и аз те обичам, а Бумър вече те ограби Hug

Спамо задачка-закачка- кой това Mr. Green?

Подсказка- домързя ме да търся американската тема hahaha

# 650
Итън Хоук  Mr. Green

# 651
  • Ænima/Albuquerque
Ееей, изЕдох се!  newsm45

# 652
кой е надникнал в линкчето hahaha hahaha hahaha
хубав е, нали Heart Eyes?

# 653
  • София
Ох, ше почина  hahaha
Разбили сте на тийновете настроението  Joy

Секси и девствен, ехх, мечта Heart Eyes Mr. Green

Сакън. Дефлорирах един такъв преди време  Sick

# 654
Дефлорирала, ауч Laughing. Ване, мило, за дефлорация не трябва ли проникване, страх ме е да те попитам какво си правила hahaha Mr. Green?

# 655
кой е надникнал в линкчето hahaha hahaha hahaha

Не съм, просто съм писала някога в темата "Мъжът, когото харесвам"  Laughing

Ване, ти си добра душа... Аз не бих се наела с такава тежка и неблагодарна задача  Mr. Green  hahaha

# 656
Столкърка такваз hahaha hahaha hahaha

# 657
Моа?  Laughing Най-невинно и непреднамерено си цъкам на "Нови отговори на моите публикации"  Mr. Green

# 658
Признай си, ти си една форумска преследвачка, тръпки чак ме побиха hahaha

Ще ви спамна с нещо българско, ама много ми харесаха

# 659
Изобщо не ми е демоничен смеха пък  Crossing Arms, много кръшно си се смея, пък отново  Crossing Arms. На мен много ми харесаха вълците в човешката им форма, особено някои  Blush Heart Eyes.

Много ме впечатли накрая как изглеждаше Кристен, не можах да разбера дали наистина е отслабнала толкова или копютърно са я отслабнали  newsm78. Патинсън е крив, та е крив  hahaha. А тез вампирите, дето уж трябва да са най-красивите хора на света са направо потресающи.

ПП. Образовах се, компютърно са я отслабнали.

Общи условия

Активация на акаунт