136 sparkling ways to celebrate the Holiday Season in USA

• 30 240
  • 715
  •   1
Отговори
# 60
Купихте ли подаръците вече, дами? Разклатихте ли сериозно семейния бюджет?  Mr. Green

Клатим. Подаръците са малко неясни. Имахме планове за сноушуз, сега обаче трябва нов компютър. Освен това аз имам и рожден ден и искам нещо малко и красиво  Grinning Искам и половинката да изненадам с нещо малко, но нямам идеи.

Анна, за косопад аз нищо не правя освен това, което си изброила. Чакам да ми мине. Не ми се е случвало, но ако проимам плешиви места, бих отишла на лекар.

# 61
AP,добре че си ти,другарю верни, да ме успокоиш така издълбоко за личната ми плешива драма.Изводът е че от децата съвсем буквално му окапва на човек косата,и без да си я скубе покрай терибъл 2с,3с,гърнета,дупета и пр..

# 62
За парочистачката само хубави неща. У дома е дърво и малко плочки и само с нея мия подовете. За някакви сериозни почиствания тип констръкшън мес не съм я използвала и не знам.

Подаръка си го получих най-неочаквано. Мъжа ми още не може да реши какво иска, но нищо ново, още чакам да реши какво иска за рд, който беше септември. Crossing Arms Детето ще си получи желаната кухня.

МВК, коледни сладки от сайта на Марта Стюърт правих преди 2 години-бишкоти и още едни слепени със сладко, забравих им името.

Зора, как сте? Simple Smile

Последна редакция: ср, 07 дек 2011, 15:16 от benson10

# 63

И аз искам Зора да се включи? Какво става с вас, Зора? Къде сте?

Някой правил ли е тениски за малка група хора, съвсем аматьорско? Къде могат да ми ги направят?

# 64
МисНели ти ни покриваш департамент красота. Laughing Можеш ли да ми отговориш на въпроса дали маска с перлен прах причинява раздразнение на кожата. Форумските красавици нищо не ми казват по въпроса. А ме е страх да се наклепам без проучване на мненията.

Казаха ми да забъркам бейби ойл и перлен прах и да се намажа, ама пусто не искам да имам фал с моите разкрасителни процедури, та ако знаеш нещо, бих искала да споделиш с мен. Благодаря ти.

Последна редакция: вт, 06 дек 2011, 17:51 от Цонна

# 65
  • USA
Агент, за парочистачката си струва, ако ще я използваш  Grinning. Аз имам като на Тандури, защото тя ме вдъхнови и добре чисти машинката, само че мен ме мързи и рядко я пускам в действие. Аз я взех предимно за чистене на банята.

За косата, при мен се оправи около 1 година след раждането. Аз съм с къдрава коса, но след като родих и докато спрях да кърмя ми растеше права, после се оправи, слава Богу.

Какъв ефект има маската с перлен прах? Много измислено ми звучи. Simple Smile

Бенс, честит айпад. По-добър е от всичките други таблети.

Честито на Ники и всички други именници знайни и незнайни!   bouquet

# 66
Агент, за парочистачката си струва, ако ще я използваш  Grinning. Аз имам като на Тандури, защото тя Какъв ефект има маската с перлен прах? Много измислено ми звучи. Simple Smile

E, като почнете така значи:

http://agedefying-secrets.com/pearl-powder-facial-masks.htm

# 67
  • Чикаго / София
За парочистачките не мога да дам мнение - нямаме такава.

За падаща коса Nioxin имат добри серии шампоани. http://nioxin.com/en-US/products/product-system-kit-page.aspx?id=83 Аз лично съм ги ползвала, не са лоши, но все пак поддържам мнението, че докато не се отстрани причината за падането на косата, ефекта не е голям. Доста хора са доволни от тази марка.

Честито на именниците днес. Здраве и късмет да им носи хубавото име.  Simple Smile

Бенс честит ти подарък.

# 68
Цонна, на теория всичко може да раздразни кожата, при  определени условия и за определени кожи. Но като цяло перления прах не е типично  дразнеща или алергенна съставка, поне доколкото ми е известно. Пробвай на малък участък първо за да си спокойна.
Не съм се задълбочавала много в домашните продукти с него защото бързо открих че азиатците правят много маски и други продукти с него на добри цени и се насочих към тях, примерно саса.ком винаги има добър асортимент. Със сигурност помня ч е е желателно прахът да е хидролизиран ( с разбита молекула) за да прониква по-лесно, а самата маска може да я забъркаш с каквото ти харесва, масла, мед...не бих избрала бейби ойл непременно. Може да си го смесваш и направо с какъвто крем си ползваш също.

Winx  перления прах е любима съставка на китайската медицина, в козметиката обещават избелване на пигментни петна, забавяне на старенето, обновяване на кожата, омекотяване и още и още. А погълнат за общо здраве е направо панацея. Според мен лично малко се преувеличават свойствата на перления прах в козметиката, но определено ги има, след една маска най-малкото кожата се усеща мекичка и свежа, не ползвам достатъчно редовно за да коментирам в дългосрочен план. Също матира доста добре, ако се ползва без отмиване.

След бременност и кърмене причината за косопад винаги е хормоните, и общо взето докато не мине от самосебе си няма лек.

# 69
  • USA
Колкото и да вълшебен прахът от перли, не виждам как може да има особен ефект в една маска, която е на лицето макс 1 час.

# 70
Нели, мерси. В неделя ще докладвам дали съм станала много красива. Китайката акупунктуристка ми го препоръча срещу бръчки. Тя самата е на 50 години и няма НИТО ЕДНА бръчка. Е, как го правят тези азиатци?!!! Завидях и благородно. Казах и да ми издаде тайната на младостта си и тя ми даде тези прахчета. (Refined Pearl Powder-директно от братски Китай). Аз гледах в нета да си купя, но после непременно ще погледна твоя сайт и ще си избера нещо, ако нищо не се получи с моя експеримент. Отново благодаря.

# 71
 Много ми е драго като живне темата. Пък подаръци, пък сладки, разкрасителни процедури.....Едно ми става коледно...Иначе подаръците не са готови, нито един, но поръчките приети, чакам мама на гости за да замирише на коледа у дома.
Честит Никулден! Живи и здрави празнуващите.

# 72
  • САЩ
Писмото до дядо Коледа е пуснато с марка и обратен адрес  Grinning Днес е получено и подаръка вече готов, само чака да го вземем от Тойс ар ас. Много съм доволна че намерих точно описаното в писмото и не за много пари, та на въпроса с бюджета, не не се е разклатил още  Mr. Green Иначе събота ходих до Таргет и след като се поблъсках реших че това ще ми е и не трябва да напускам магазина без това за което съм отишла. Е, купих, но установих че не съм купила правилните неща и сега ми предстои ново ходене с връщане и пак избиране  Tired Добре че този път знам точно какво ще взема, така че вземам и бягам.
Специални сладки за коледа не правя,ни за нас ни за дядо Коледа. Той яде и тия от магазина и пак оставя подаръци, мнооо е лесен  Mr. Green Аз най много някой тиквеник да направя и толкоз.

# 73
Добра сума за айпада и от мен.  Peace

Косопад няма никой у дома. Напротив, моята коса се сгъсти и порасна, само се изсуши, но я поддържам лесно с хубави масла.

Подарък за мъжа (dress belt) - купен. Подарък за детето (дървен пъзел) - купен. Малки и практични подаръци за приятелите, с които ще сме по Коледа и НГ - купени! Семейният бюджет не е разклатен, дори изненадващо малко сме похарчили, стисла като мен дебне намаления и сделки.  Mr. Green Моят подарък не знам какъв е, чак на Коледа ще разбера. Мъжът ми е добър в мълчането като риба. Освен това декември имаме общ запор да гледаме сметки и стейтмънти, за да не си разберем подаръците.

Рапорт даден.

# 74
  • The QC to be!!!
Имам файла на Тандури, ако не се появи, пратете мейли да го пусна. Предупреждавам че от миналата година каквото ни се падна от нейните всичко се сбъдна, излезе страхотна орисница.
MissNellie Copy -> Paste тук, и дай Боже всекиму все хубави късмети и сбъднали се де.

Какъв бюджет, какви $5, ние за таквос нещо не сме чували.  Crazy Явно при нас такова животно живо го няма.

ЧИД на всички с хубавото име!!!

Моята загрижена майчица, цял живот рецепти ми вади да си мажа лицето с 1 или друго щото имам лунички като тен...  Crazy И последно ми прати преди 3 год до щатите рецепта за лимонов сок, и накиснати вътре перлени мидени копчета или от тези миди дето имат седеф (перлени). Е прати и такива копчета и такива мидички.  Crazy Тук са някъде из кутиите, никога нищо от тези рецепти не съм ползвала.

Общи условия

Активация на акаунт