136 sparkling ways to celebrate the Holiday Season in USA

• 30 684
  • 715
  •   1
Отговори
# 75
  • USA
Моята коса си капеше доста време и накрая спря, без да мажа с каквото и да било, нищо, че все още си кърмя.

Аз си купих парочистачката, но се оказа, че я ползвам 2-3 пъти годишно. На мен не ми харесва как бърше под, имам чувството, че замазва само. Ползвам я за труднодостъпни места, като например има 5-6 см. между плота на мивката и печката и само с нея мога да изчистя. И ако се наложи плочките в банята. Хубава е, върши работа, но зависи за какво ще се ползва.

Подаръци ще има само за Стейси. Едно бебе и Томас влакче. Моя мъж също заслужава, но наистина няма нужда от нищо, а излишни вещи не ми се купуват. Но пък ние се местим в друг апартамент и купуваме почти всичко без на Стейси, т.е. нови бюро, маса, столове, дивани, както и едно 3Д ТВ, та малко се поизхарчихме.

# 76
 Солей, може ли идеи за малките практични подаръци. Това ми е много зор всяка година, верно че съобразяваш с хората, но все пак идеи..

# 77
Соу уат, според хората и интересите/предпочитанията им сме ги избирали.
За тийн къмпингар - кренк радио/прожектор. За баща му къмпингар - Маглайт. За друг тийн - пикомини юсб стик. За две жени - шал и шал от етси. За младо семейство - дървена семейна кутия. За една стилна възрастна дама - калъф за Киндъл от етси.

Последна редакция: ср, 07 дек 2011, 15:00 от Solley.

# 78
кокиченца Simple Smile какво се присетихте за мен ... тук съм, чета ви. нямам много за изказване май, но и поради липса на време е.
зора е много добре. перфектна адаптация на стария континент, интересна и супер интензивна работа. стари (и нови) приятели. на социалния фронт съм добре, това ми беше драмата там и сега съм щастлива. малката е добре, даже чудесно, на градина, с деца. нищичко не правим с английския, и имам гузна съвест, но я изживявавам някак си. имаше здравословни проблеми, поседя си вкъщи с жена, но сега е добре.
хората ми се струват супер натегнати, то не че няма за какво. но има и голяма мизерия, и много лукс, лесно се живее с пари, и без тях живота е доста по-сложен, особено за по - възрастните. дразня се от абсурдите страшно. свикнах с липсата на ред и организация, но с липсата на ценности и integrity (тая дума на български как е?!) ми е трудно. всичко зависи от средата, разбира се, когато си заобиколен от себеподобни, нещата се нареждат.

# 79
  • USA
Зора, много се радвам, че се появи.  Hug Браво за адаптацията. По-често да се включваш.

# 80
кокиченца Simple Smile какво се присетихте за мен ... тук съм, чета ви. нямам много за изказване май, но и поради липса на време е.
зора е много добре. перфектна адаптация на стария континент, интересна и супер интензивна работа. стари (и нови) приятели. на социалния фронт съм добре, това ми беше драмата там и сега съм щастлива. малката е добре, даже чудесно, на градина, с деца. нищичко не правим с английския, и имам гузна съвест, но я изживявавам някак си. имаше здравословни проблеми, поседя си вкъщи с жена, но сега е добре.
хората ми се струват супер натегнати, то не че няма за какво. но има и голяма мизерия, и много лукс, лесно се живее с пари, и без тях живота е доста по-сложен, особено за по - възрастните. дразня се от абсурдите страшно. свикнах с липсата на ред и организация, но с липсата на ценности и integrity (тая дума на български как е?!) ми е трудно. всичко зависи от средата, разбира се, когато си заобиколен от себеподобни, нещата се нареждат.

Радвам се, че сте добре. Чела съм те в Капитал, с гордост Simple Smile

Спомням си първата година в Ам. колеж в София пишем есе за integrity. Не можехме да разберем какво означава думата, речниците не помагаха, въобще концепцията беше чужда. И учителката, и учениците се видяхме в чудо Simple Smile

# 81
Идея за практични и лесни подаръци - ако са фенове на футбол, баскетбол и т.н. - тематични нещица- портфейли, колани, топки за голф и т.н. На ММ съм поръчала джързи на любимия му колежански отбор и знам , че ще е много щастлив.

# 82
  • Чикаго / София
миз днес случайно попаднах на тази тема, не знам дали си я виждала:

http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=624023.0;all

За ХПВ ваксините става дума.

# 83
 Честит 8-ми Декември на всички бивши и настоящи студенти! Ах какви спомени, какви спомени....
Смятам да го отпразнувам с бутилка вино.

# 84
so what? , що не ти видях по-рано идеята, тъкмо си ми на път  Mr. Green

# 85
so what? , що не ти видях по-рано идеята, тъкмо си ми на път  Mr. Green
Гледай де! Мъж ти да прибира Калин, че виното ми е хубаво.

# 86
Весели години бяха - неразумни, усилни и весели  Thinking
Ако можеше пак щях да го карам още по-диво... весел празник на всички екс студентки кръшни! А вие в Тексас по-сериозно, плс, 1 бут вино не можете да изпиете Wink

Янажар? И ко?

# 87
Зора, радвам се, че сте добре. И аз да кажа, по-често да се включваш. Hug

Студентските години все едно са от някакъв друг живот, толкова отдавна беше....

# 88
  • Boston, MA
МисНели ти ни покриваш департамент красота. Laughing Можеш ли да ми отговориш на въпроса дали маска с перлен прах причинява раздразнение на кожата. Форумските красавици нищо не ми казват по въпроса. А ме е страх да се наклепам без проучване на мненията.

Казаха ми да забъркам бейби ойл и перлен прах и да се намажа, ама пусто не искам да имам фал с моите разкрасителни процедури, та ако знаеш нещо, бих искала да споделиш с мен. Благодаря ти.

Yuck, бейби ойл не слагай по лицето си! То си е чист петролен продукт, запушва всичко!

Моята коса поизпада, па сега се посгъсти (година и кусур след спиране на кърменето).

Счупих последния лаптоп в нас, съвсем напълно, купихме нов. Накупих малки craps  Laughing на децата - влакчета, че сега Боби им се радва, Плеймобил фигурки, книжки. Искат маса за влаковете, ама няма място за нея. Миналата седмица им накупих шапки, обувки, пуловери не-коледно, че пак всичко са израснали. Май това е, и без подаръци. ММ ще ходи (пак) в Исландия с приятели, така че направо вече усещам и моята римска екскурзия как ще се материализира.  Laughing

# 89
Bubka, слушам и изпълнявам. Laughing

Общи условия

Активация на акаунт