136 sparkling ways to celebrate the Holiday Season in USA

• 30 688
  • 715
  •   1
Отговори
# 90
  • Boston, MA
С нещо безопасно го свържи този перлен прах.  Grinning

# 91
Цоне, заложи на олио от гроздови семки, сусамово, от кайсиеви костилки, бадемово. Някакво растително базово.  Peace

# 92
Сега ще ме вкарате в допълнителни разходи. Laughing Аз мислех със зехтин да се цапотя.

Последна редакция: сб, 10 дек 2011, 00:03 от Цонна

# 93
# 94
От зехтин пожълтявам и се матирам страшно, вземи от гроздови семена, ако кожата ти е склонна към омазняване, за да не лоясаш, докато се избелиш и подмладиш   Grinning и аз искам перлен прах пък!

# 95
  • The QC to be!!!
Цоне олиото от гроздови семки е на неосезателно по високи цени от зехтина, но е в пъти по леко. Това за в ядене де, най-вече салати.   chef От 2003 само това ползвам.  Peace Та ако си го вземеш за цапотене, ще ти остане, но да знаеш, че е страхотно и за ядене.  Wink

Агент търси мидо-мелачка. Ей на идея за хоум бизнес.  Mr. Green

# 96
Агент, Нели беше толкова добра да сподели с мен перления прах. Сега е мой ред да го направя Laughing:

http://www.tkbtrading.com/item.php?item_id=314

Ще станем едни хубавици, ум да ти зайде. Почвай да пазаруваш.

Аз да ти кажа нямам проблеми със зехтина, моята кожа е по-скоро суха.

Последна редакция: сб, 10 дек 2011, 02:50 от Цонна

# 97
Цоне, перления прах е поръчан, сега само да кажеш как да го използвам.
С Пухкавел, направихме меденки за Коледа, детето точи, ряза с формички, само и само Санта да е доволен Laughing
Зора, радвам се че сте добре , поздрави
А и да се похвалия, разделих се с половината си коса, супер доволна, косата живна

# 98
  • The QC to be!!!
А и да се похвалия, разделих се с половината си коса
http://www.locksoflove.org/  през ~ 3 години я даравям на тази огранизация, ако си я запазила може да направиш същото.  Peace Тази седмица пратих моята.

# 99
Добро утро! Знам че сме интересна команда тука и питам, някой разбира ли от астрология или номерология?

# 100
so what? имам приятелка, която разбира и много познава, ако те интересува пиши на лични  Peace
Пресен случай каза ми че една приятелка ще роди между 8 и 10 декември и тя роди на 9ти  Peace
Сега чакам и за мен да се окаже вярно  Wink макър че за Диди почти ми позна каза че на 8ми април ще се роди, а тя се роди на 7ми  Peace

# 101
MVK, да каже Нели.  Laughing Тя ми консултант.

# 102
  • WA, USA
Божее, вие ще свършите темата докато се усетя, че сте отворили нова. ooooh!

Дайте ми съвет какво да правя с малкото, че тръгва на градина другата година и започвам да се панирам. Започна да го тресе яко stranger anxiety, с Иво нямах такива проблеми. Стресира се дори и в къщи от гости когато сме около него. Реве, ръмжи, пищи, блъска, не дава никой да го докосне.
По принцип тук в градините казват да не се ходи с детето първо, защото после ще очаква пак да си там, и все едно още един път трябва да се адаптира, но ми се струва ужасно коравосърдечно да го оставя на чуждо място с чужди хора без нас изведнъж Confused Иво ще е там, в друга група естествено, но се надявам да го пускат при Павел, за да го успокоява. Как процедирахте с вашите деца?

# 103
Калин тръгна на градина септември. От първия ден е там сам и то за цял ден. Предполагам, че е било голям стрес за него, не знае английски, в нова среда. Плачеше само сутрин и то около седмица, после игри с децата. Първата седмица се беше лепнал за помощник учителката. В началото ни разрешиха да му занесем любимата играчка, носехме я първата седмица. Само да уточня, че тръгна на следващия ден след като се прибрахме от България. От началото на този месец е в нова група - просто израстна детето. Прехода го направиха самите учителки, между двете групи. Личното ми мнение е че трябва много говорене и показване. Докато си беше в България няколко пъти ходиха с баба си до детската градина на племеника ми, непрекъснато обяснявам колко е добре на градина. Даже на предложения от моя страна да се сменим- аз на градина , той на работа ми вика "не, Кики на градина"  Mr. Green

# 104
  • WA, USA
Titina, то добре за говоренето, ама моето много малко още - нищо не разбира, или поне много малко разбира. Ще тръгне точно след годинката си. Мисля да започна да му давам Бахови капки за транзицията, може да поровя и за нещо за страха от непознати.

Общи условия

Активация на акаунт